АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 788
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
да,и при мен момичето с пълна упойка стенеше,а аз със спиналната си свирках

сестрите обясниха,че нея не могат да я обезболят като мен.

който не търпи на болка да ляга под ножа със спинална

# 376
Аз бях с пълна упойка, но през епидурален катетър, след това ме обезболяваха през него!  Peace И за пълната упойка има варианти!  Hug

# 377
Смятате ли,че ще имам проблеми(по-различно отношение),ако не си избера лекар,а раждам при лекаря,който е на смяна?Днес ходих при Минев,но той около термина ми няма да е в Пловдив и ми каза,че можело да ми даде лекарства за задържане,докато се върне и това не ми хареса,не е много естествено.И още искам да питам тези 830 лв. за нормално раждане(надявам се всичко да е наред и да е нормално  Praynig) кога се плащат-преди или след раждането?

# 378
Плаща се при изписването. Моят мъж се пошегува "А сега да си купим бебето"! Не се притеснявай, че Минев го няма. В Селена персоналът е внимателно подбран, който и да ти се падне, мисля че няма да съжаляваш.

# 379
Annivv има доста писано относно това ,че няма да си избереш предварително лекар,но мисля че няма смисъл да се чете защото ще се убедиш,че е така както казвам... PeaceБъди сигурна че който и да се падне на смяна е добър.С една дума няма проблем, PeaceВсичко се плаща,когато те изписват никой за нищо не те безспокои.Леко раждане  Praynig

# 380
Благодаря ви,момичета!  Hug
Само още нещо искам да попитам: мога ли предварително да отида да видя какви са условията ?И въобще трябва ли да се ходи предварително или като тръгна да раждам си ме приемат като в другите болници?Извинявам се за глупавите въпроси,но малко остана и съм се шашнала!

# 381
  • Пловдив
annivv ,всеки месец имат ден на отворенит врати.отиди да разгледаш.не че е задължително,но така ще се чувстваш по-спокойна

Дни на отворените врати през месец август

СБАЛАГ "Селена" ООД
Пловдив, ул. Пещерско шосе 80

За записване:
д-р Ангел Ставрев - тел. 0888 431 118
Атанас Влахов - тел. 0887 400 752

3 август, понеделник 13.00 ч

# 382
Момичета  при секцио правят ли преди това клизма? Embarassed

# 383
Момичета  при секцио правят ли преди това клизма? Embarassed
Зависи при кой лекар ще е секциото.
Например Д-р Даскалов не назначава клизми на пациентките си.

# 384
Моето секцио беше с пълна упойка без епидурален катетър-не съм имала никакви болки.

# 385
annivv, като гледам по тикерчето си около месец след мен  Hug. Аз също съм без избор на лекар, просто е безмислено при положение, че не съм си водила ЖК там и така или иначе това, което знам е от мнения на другите майки. Не съм попаднала на недоволни. Ние бяхме на преглед в Селена, така за наше успокоение и останахме с много добри впечатления. Успех до края и леко раждане   bouquet

# 386
detelini,благодаря ти! HugАз съм с термин 13.10.Ами в крайна сметка аз реших,че няма да избирам лекар(ако пак не ми щъкне нещо  Simple Smile).
И на теб леко раждане и прекрасно бебче!!!  Hug

# 387
Момичета, абсолютно всички ли сте били с направление + обменна карта  newsm78. Питам защото моят док каза, че не издавал обменни карти  Crazy и направлението и картона ми от ЖК бил достатъчен. Ще питам и в самата клиника, но сега е късничко  Rolling Eyes

# 388
  • Пловдив
detelini ,аз бях само с направление и картон от ЖК нямах .

важни са само изследванията и без направление да отидеш пак ще те приемат.това е частна клиника и раждането не минава по клинична пътека.

# 389
оо, напротив, минава си  Mr. Green
те си вземат паричките по клинична пътека, споко
аз и двата пъти раждах без обменна карта и без направление  Peace

Общи условия

Активация на акаунт