АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 787
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
mini_79 ,доста нагло от тяхна страна  Crossing Arms.другия път няма да им нося направление тогава

# 391
файдата, те те пишат че отиваш да раждаш по спешност и не се изискват документи май Laughing
на мен от престараване в първата епикриза са ми писали, че съм с миастения, Кючуков като видя втория път щеше инфаркт да получи, вдигна сестрите да ми търсят картоните, бая се ошашкаха, разследване водиха дали е било така или не  ooooh!

# 392
  • Пловдив
mini_79 ,незнах какво е това чудо  миастения,но погледнах в нета-лоша работа.Как им е дошло на акъла да го пишат?

За това дали ражданията минават по касата-знаеш,че правят секцио по желание без никакъв проблем.А това е доста по-скъпия вариант на раждане и ако касата плаща ще ги гледа през лупа,както прави с държавните болници.Според мен 90 процента от ражданията в Селена са секцио и това няма как да не се набие на очи,каквито и страхотии да се пишат в епикризите на родилките

# 393
 Elfita , то е ясно че е частна клиника, но ако не си осигурен цените са двойни и тройни. Моя приятелка оперира там киста и каза, че операцията е била около 1500 лв, а на нея са й взели само 500. 830 лв цена за нормално раждане в Селена е точно за осигурени  Peace Но е добре да знам, че само и с направление става + всички изследвания, разбира се. Почна да наближава, има дни в които се страхувам, и дни в които чувствам, че всичко ще мине като песен, дано е така  Praynig

# 394
  • Пловдив
Аз не съм носила направление.Това, което плащаме е всъщност доплащане към това което им плаща касата.Ако не си осигурен, плащаш и това, което касата няма да им плати.А за секциото.Аз исках по желание, но си родих нормално.Лекарят ми каза, че няма смисъл от операция и добре че го послушах.

# 395
За грижите , които полагат, нямам против  не една , а три клинични пътеки да пишат на мое име Peace.В София плащат по 900-1000 лв само за избор на екип в държавните болници.
Бяхме на контролен преглед за малката.Оказа се , че на всяко бебе се прави скрининг за над 50 обменни заболявания.
С епикризата получих и фактура с касов бон, въпреки, че не съм ги искала.Докато в  държавното АГ ме накараха предварително да подпиша поне 10 празни бланки за анкети и декларации, които би трябвало да подпиша попълнени и то при изписването Peace

# 396
Малко ми е тъп въпроса,но да питам вие носихте ли си нощници за клиниката или всичко оттам го осигуряват?Защото разбрах,че май само тоалетни принадлежности искали да се носят,ще раждам там другата седмица и нещо съм се ошашкала

# 397
  • София
Не се притеснявай за нищо, вземи си тоалетни принадлежности и чехли(джапанки).Нощница ще ти дадат оттам и ще ти я подменят при нужда.

# 398
Нина, нощници дават. Ама взех и своя, че там са много дълги за мен.  Peace

# 399
 Hug Simple SmileЗа ношниците учудвам се като казвате дълги newsm78аз когато раждах всичките които ми дадоха за престоя си беха ужасно къси JoyТа по този повод да кажа,че живи и здрави за второто си мислих да си нося,че с тамошните съм като карлсон Embarassed Laughingиначе багаж да не кажа без нищо само тоалетни принадлежности и червило както ми каза тогава моя доктор а ако забравиш каза и червило ще ти намерим Laughingхубав ден на всички и леко раждане на тези дет им предстои Praynig Praynig Praynig

# 400
Момичета здравейте Simple Smile На мен на 8-ми Октомври ми е термина и ще раждам в Селена при д-р Котева.тя ми следи и цялата бременност.
Налагало ми се е два пъти да лежа там,първият път заради прокървяване,а вторият път заради обезводняване от повръщане.Много съм доволна от целия персонал там.

# 401
  • Пловдив
Dely87 ,д-р Котева къде ти следи бременността-в клиниката или има частен кабинет?

# 402
Elfita, в Селената,мисля че няма частен кабинет.

# 403
Момичета,преди секцио на вас правиха ли ви тест за упойките?

# 404
Там не са фенове на тестовете за упойки Crazy
Питат те дали имаш предишни алергии....и това е.
Обясниха ми, че упойките, които ползват са такива, че не можеш да направиш реакция Thinking

Общи условия

Активация на акаунт