АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 750
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Loramam ,за Тотев не съм чувала.Да не е Тонев?

# 571
Не, д-р Георги Тотев е, работил е във  Весела и сега ходи в Селена и има кабинет и в ДКЦ -то в Тракия.

# 572
Здравейте!
На 2.10. родих второто си детенце в Селена при д-р Матев.Очарована съм от отношението и бързото си възстановяване.Д-р Матев е просто прекрасен професионалист.Първото ми раждане беше в държавна болница и беше супер травмиращо,но сега вечерта още повтарях,че мога още 10 деца да родя!Много съм благодарна на д-р Матев!Страхотен е!

# 573
Не, д-р Георги Тотев е, работил е във  Весела и сега ходи в Селена и има кабинет и в ДКЦ -то в Тракия.

Мои познати са много доволни от консултациите в Тракия.Сега чувам че работи и в Селена.Може да е от скоро там.Мисля че доста има писано за него в белия списък във форума Peace

# 574
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Момичета,
може ли да ми дадете малко повече информация за д-р Крумов.
Споделете мнение и кажете дали води раждания в Селена?
Предварително благодаря и се извинявам ако вече е коментирано.

# 575
Реших се на секцио в Селена при д-р Даскалов, надявам се всичко да мине наред, искам да попитам само според вас ще мога ли да се възстановя за около 3-4 дена и да си вдигам бебенцето?

# 576
  • Пловдив
бебето си го вдигах,хранех и гушках още на следващия ден
на третия ден сама му измих дупето,направих тоалет и сложих памперса  bowuu

# 577
Реших се на секцио в Селена при д-р Даскалов, надявам се всичко да мине наред, искам да попитам само според вас ще мога ли да се възстановя за около 3-4 дена и да си вдигам бебенцето?
И аз родих при него, със секцио. Ще си доволна. Всеки се възстановява различно, има мами, които на 2-ри ден са така, все едно не са оперирани, други имат нужда от повече време за възстановяване. Но за вдигане на бебчо няма да имаш проблем, като ти го носят за кърмене винаги ще има човек до теб и ако не се чувстваш сигурна, ще ти помогнат. По-трудно е да се наместиш за поза за кърмене, както и самото движение след като станеш за първи път от леглото. Имай предвид, че след 4-5 дни те изписват - демек, добре си Hug

# 578
И аз се двоумя между д-р Даскалов и д-р Крумов в Селена.
Разбрах, че Крумов предпочита естественото раждане.
Но за него не мога да намеря достатъчно отзиви.

# 579
Всеки би ти препоръчал своя си лекар Grinning
По принцип, посещавала ли си някой от двамата или просто искаш лекар за раждането?

# 580
бебето си го вдигах,хранех и гушках още на следващия ден
на третия ден сама му измих дупето,направих тоалет и сложих памперса  bowuu

и аз така Peace

# 581
Всеки би ти препоръчал своя си лекар Grinning
По принцип, посещавала ли си някой от двамата или просто искаш лекар за раждането?

Посещавала съм Даскалов. Но ми се иска да родя по нормален начин в Селена. А знам че Даскалов предпочита сециото.

# 582
В такъв случай избери лекар, който е ЗА нормалното раждане, това е по-важното в случая. В Селена всички са добри лекари Hug

# 583
И аз се двоумя между д-р Даскалов и д-р Крумов в Селена.
Разбрах, че Крумов предпочита естественото раждане.
Но за него не мога да намеря достатъчно отзиви.

Момичето с което лежахме след раждането ходи при него от доста години.Трудно е забременяла.Изчака я 9 дни да преноси и тогава вече минаха на секцио, нямаше разкритие само 1см.Много беше доволна.

Аз определено бих се доверила на Даскалов Peace Ходила съм при него и съм много доволна.Ако знаех че по принцип ще съм секцио бих родила при него без да се замисля.

# 584
че защо пък да държи на секциото доктора
аз си родих нормално при него, ходили сме преди това заради стерилитет, той ми е правил ХСГ /още работеше в Торкас/, той ми прави феталните с второто дете, в неговите ръце проплака, родих за 2 часа и половина
имам и други познати, на които препоръчах доктора, съобразил се е с техните желания

Общи условия

Активация на акаунт