АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 750
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • до Пловдив
Педиатрите в Селена казаха на две приятелки,че децата им имат шум на сърцето.Пращат ги на прегледи и следене при някакъв доц.Димитров-детска кардиология.Разбира се се плаща.Дали го казват на всички се чудя или наистина тези деца са с този проблем

Elfita странна работа е това със шума на сърцето  newsm78 и на нас още в началото когато беше на 1-2 м малкия Василева ни каза за шум в сърцето нещо и се чувало изпрати ни и нас при Димитров /само да вметна че при Димитров може и по ЗК, защото като ходихме първия път незнаех и той ни попита дали сме с направление и на 2 контролен преглед на които ходихме вече знаеш и носих направление много добър лекар/ ходихме при него оказа се че нищо му няма или поне каза че не е нищо сериозно за притеснение

# 556
  • Пловдив
dani_bimbalova ,радвам се,че се включваш.Нека и други майка да пишат,за да видим как стоят нещата с диагнозата шум на сърцето и доц.Димитров

на моите приятелки са казали,че се плащат прегледите при доц.Димитров

# 557
Елфита, а това след раждането ли се е установило или по-късно?
Ние бяхме на контролен преглед при д-р Богданова и нищо не е споменала, а прегледа малката много подробно.Но съм ходила само на контролния, който е на 15-20-я ден след раждането.
За подаръците- такива мостри дават и в други болници, но не винаги има налични, така че не го приемайте като лично отношение.Зависи от фирмите Peace.
Стеф, и аз знам, че за Даскалов не се плаща допълнително.Аз при д-р Карагьозов платих 1110, а с теб раждахме в една седмица Hug.
За анестезиолозите- невероятни са всичките  bouquet.Аз бях на консултация при д-р Георгиев.После на секциото беше друг, но не му запомних името Embarassed( не д-р Кючуков).Толкова леко събуждане от упойка никога не съм имала.Като ме свалиха в стаята, започнах да си чета книга.
Успех на всички!

# 558
  • Пловдив
Шайн ,едната на контролния,а другата след това си го е водила детето пак и тогава й е казала Молева

не са ли двама анестиолозите в Селена /Георгиев и Кючуков/.Учудвам се,че теб те е правил трети

# 559
Елфита, има и трети Grinning.Тогава беше пълна лудница, аз бях петата операция за деня, а на следващия ден изписваха над 10 бебета.

# 560
Изборът на всяка майка е личен, но това че д-р Кючуков съветва за норамлно раждане само го прави още по-голям лекар   bouquet. и аз не съм чувала за трети анестезиолог, кой ли е  newsm78
За шума в сърцето - цитирам д-р Молева - " не зная дали голямото дете го е имало, но Моника има функционален шум на сърчицето, който се чува при всяко трето дете и отшумява към шестия месец.Не е проблем, трябва да се следи отзвучаването от педиатъра"  Peace. За какъв точно шум е ставало въпрос при другите майчета, за функционален ли  newsm78

# 561
И Стефания имаше, до 3 месец ми казаха на мен
по принцип е обременена, аз съм ходила на нагревки заради т.нар систоличен шум на сърцето, но вече като по-голяма, над 2-3 клас бях
при Преслава не е ставало въпрос
иначе нищо кой знае какво, просто по-бързо се уморяваш от физическа работа и не издържаш много на тичане, ако не държат да са спортисти- никакъв проблем не е

# 562
Само да кажа, че съм много зле с паметта: 1110лв. платих, съжалявам за объркването Embarassed
За анестезиолозите - на консултацията попаднах на Кючуков, и аз останах със съяите впечатления, но ме изкефи човекът. После на раждането ми се падна Георгиев - много доволна останах. И двамата си ги бива, който и да се падне, недоволни няма да останете.
За самостоятелната стая - ако в момента на раждането е свободна, може с предварителна заявка да се запази и да се доплати съответно допълнително. Мен сутринта преди секциото ме сложиха там, обаче после ме преместиха.
За педиатрите - нямам много добро мнение, но все пак гинеколозите в темата са по-важни Grinning Все пак, ми се иска да отбележа, че всеки божи ден, при почти всяко хранене, детето ми повръщаше - аз бях толкова уплашена и притеснена, а в този момент мина психоложката, която забеляза че не съм много на кеф - споделих й, че имам притеснения за детето, но не са ме отразили много...та тя трябваше да извика някого (и то пак акушерка дойде), за да ми кажат, че било нормално. От контролния преглед после също останах недоволна, поради липса на каквато и да е организация + претупване и оскъдна информация. Доброто отношение обаче беше на ниво Grinning
Живи и здрави да бъдат всички в клиниката, въпреки малките недостатъци, грижат се за това майката и детето да са спокойни и да са добре, раждането да бъде приятно и да останат приятни спомени след време  bouquet малко болници могат да осигурят това...

# 563
И Ели имаше шум на сърцето. Д-р Молева го забеляза още на първия преглед като отидохме. И на нас ни каза, че не е нещо притеснително и че отшумявало (както и стана) с времето. За консултации с въпросния д-р Димитров за първи път научавам от темата. Thinking

И аз си мислех, че анестезиолозите са само двама. newsm78 Като раждах аз, обаче, имаше и още един с д-р Кючуков. Той ми сложи едната анестезия, но не помня дали спиналната или епидуралната. newsm78 Тогава ми се стори, че е някакъв стажант и се спекох, че някой новак ще ми ровичка в гръбнака. ooooh! Малко беше кофти като ми я поставяше (всъщност май слагането на упойката ми беше най-гадната част от секциото) и после имах леекичко изтръпване на крака Whistling, но всичко мина и замина отдавна. Peace

# 564
99% от новородените имат шум на сърцето.и мойто детенце имаше и личната й лекарка каза,че е нормално до към 6 мес.,после вече не е нормално.всеки път я преслушваше обстойно и каза,че вече го няма.от селената не са ни пращали при никой лекар за шума.дори не ми казаха за това там.

# 565
Здравейте, мами и от мен! Родих двете си прекрасни деца при д-р Минев , но не в "Селена", а още на "Весела", но тази зима ми се наложи да бъда пациентка на д-р Минев в "Селена". Той и екипът му ми спасиха живота буквално и със своите грижи ми показаха, че въпреки всичко има за какво да живея.  Сега  благодарение главно на професионализма и благородството на д-р Здравко Минев, на грижите и съветите, които получавам от него, се чувствам чудесно и се радвам на семейното си щастие. В момента синът ми е в 3-ти клас в Музикалното училище специалност цигулка, а дъщеря ми е на 4 и 1/2 години, също с музикални наклонности. И съм сигурна, че без д-р Минев сега нямаше те да имат мен и аз-тях. 

# 566
Здравей те, аз няма да раждам , но искам да питам за д-р Кръшков който работи там. Някой
ходили при него на Руски ? Аз от 3-4 години като имам проблем ходя при него, доволна съм  поставя точна диагноза и лечение, но преди десетита дни отидох пак и някак ми се стори
че трябва все да питам това и онова.  много ме интересува мнението и на други хора.

# 567
Деси,аз съм ходила при него само докато бях бременна и то само в СеленаНа мен лично много ми харесва като лекар Peace и си го избрах и да ми води раждането!Да вярно е,че е малко сдържан,но мисля че ако ти има нещо сериозно,би трябвало да ти обърне внимание!Забелязала съм,че не говори празни приказки,всяка си е на място!

# 568
Много ти благодаря, успокоих се. Както казах съм доволна но си мислех че нещо се е променил. Сега без всякакви съмнения ще ходя защото не ми е минал проблема .

# 569
Аз искам да попитам някоя от вас дали е раждала секцио при доктор Тотев в Селена и дали е доволна?

Общи условия

Активация на акаунт