АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 753
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Кючуков е перфектен анестизиолог и страхотен професионалист, аз съм особено доволна от него, второто ми раждане беше с анестезиолог д-р Георгиев, не че не добър, но първия път ми беше много по-леко раждането
Кючуков  беше през цялото раждане в залата, докато Георгиев се наложи да го търсят да ми сложи успокоително, понеже се наложи кюртаж след раждането

# 541
Д-р Кючуков е страхотен! Peace
И на мен в началото ми се стори малко ooooh! , защото започна да ме убеждава да раждам нормално, даже поспорихме по въпроса. После при самото раждане беше през цялото време до мен. След раждането идваше постоянно да ме пита как съм и дали ме боли нещо. Simple Smile Даже той ми махна абоката от ръката, защото ми го бяха забравили доста дълго време и се беше подула. Sick

# 542
а,така.от кога ги раздават тия подаръци??? newsm78 аз раждах миналата година август и нищо не ми дадоха. Rolling Eyes

# 543
  • до Пловдив
и аз раждах миналата година октомври но и ние не сме получавали никакви подаръци
даже след като родих сина си всеки месец ходим на преглед при д-р Василева но нищо не ни е давала  newsm78
и на мен ми се падна д-р Кичуков макар да родих в 02,35 ч през ноща го извикара и дойде
много съм доволна от него

# 544
  • Пловдив
Подаръци е силно казано, по скоро рекламни материали.Мен дори ме попитаха искам ли да попълня анкетна карта и после да ми изпращат "пропаганда" и в къщи.Явно е изискване на тези, които предоставят подаръчните комплекти, защото не мисля, че са от болницата тези неща, които раздават.Попълних картата и до сега само Хип са ми изпратили една много полезна брошура за техните продукти.И без това все се чудя и чета по 100 часа етикетите на пюретата и много ме улесниха.На моя приятелка, която ражда в друга болница също са и дали подобни неща.

# 545
Аз раждах февруари 2008 и също получих рекламни материални на Памперс, Хип, книжка за хранене на детето и др. Peace

# 546

Момичета, да ви споделя че анестезиолога Кичуков ми направи малко лошо впечатление. Един такъв нахакан, намахан... Малко ме смути. Някой има ли впечатления за него?

Кичуков е супер професионалист - така че не се притеснявай. А за нахаканото - и Георгиев така ми изглеждаше на консултацията за алергии към упойките  Simple Smile

# 547
За Даскалов платих 1150, както и при другите беше тогава, сега с новите цени не знам, но в клиниката на регистратурата казват.
Стеф, защо 1150 си платила - аз при Даскалов 1110 лв. платих сега юли месец  Thinking Не че 40 лв. са от значение... Laughing

# 548
  • Пловдив
Явно си е много точен доктора и е за медал!

# 549
Dani,как така не ви дава подаръци Василева newsm78!Странна работа!

# 550
  • до Пловдив
Dani,как така не ви дава подаръци Василева newsm78!Странна работа!
ами не нищо не ни е давала Василева досега макар вече цяла година да ходим
интересно а на вас какви подараци ви дава Молева newsm78

# 551
раждах месец август в селената,по време на престоя ни дадоха подаръци и след това на изписването

# 552
Не ми е до подаръците им, не им ги искам. Предния път раждах в държавна болница, също даваха, но не на всички момичета, на мен естествено не дадоха. Стана ми криво тогава, интересен ми беше подбора, с който определят на кой да дадат и на кой не  Rolling Eyes
Радвам се, че за д-р Даскалов не се доплаща нищо, но все пак сигурно трябва да си направя устата да го питам и него, дали все пак не трябва да му се плати, че ако трябва, колко ли ще ми излезе това раждане  Rolling Eyes

# 553
Ами всеки път ни дава мострички на Себа Мед(ползваме такава козметика)!Миналата седмица като бяхме,нямаше подаръци,фирмите не били оставили нищо и чак и стана неудобно,взе от някъде един контейнер за кърма и едни подплънки за гърди,за да ни подаряла нещо!Тук е мястото да вметна,че сме ходили само 3 пъти защото малката е на 2 месеца и половина,обаче д-р Молева се познава с майка ми от много години,и може би за това има по-специално отношение към моето дете newsm78.И все пак би трябвало подаръци да има за всички!  bouquet

# 554
  • Пловдив
Педиатрите в Селена казаха на две приятелки,че децата им имат шум на сърцето.Пращат ги на прегледи и следене при някакъв доц.Димитров-детска кардиология.Разбира се се плаща.Дали го казват на всички се чудя или наистина тези деца са с този проблем

Общи условия

Активация на акаунт