АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 760
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
еее от Стеф инфото е сигурно и хубаво,че не се плаща допълнително

# 526
януари имаше нет колкото за скайп, сайтовете не можеха да се отварят, бяха забранени
за раждане при доктор Даскалов не съм доплащала нищо- 830 за нормално платих и 150 за присъствие на таткото, даже не го бяха сметнали второто, ама се направих на честна и коректна, нищо че този път ме претупаха, един биберон не подариха на беба  Crossing Arms

# 527
 LaughingА относно подаръците  Thinking newsm78някой получавал  ли е нещичко???Ми дааааа като се сетя в началото даваха доста неща,а после да не коментирам колко постно от подаръци така да ги наречем Laughing

# 528
  • Пловдив
на нас не са ни давали подаръци,но аз не съм и очаквала де

# 529
 JoyАми аз не исках да кажа да очакваме,но чудно по време на един и същи  престой за едни има за други не Crazy

# 530
  • Пловдив
Даваха някакви рекламни материали, един памперс, мостра на судокрем, две бебешки списания, лепенка и брошура на Хип, но до колкото знам това го дават и в други болници, ако рекламодателите са предоставили комплекти.За подарък от самата болница не съм получавала.Подарък ми беше самостоятелната стая, която не платих, въпреки настояването от моя страна LaughingНо нас ни изписаха на 31.12. и отделението беше почти празно.

# 531
  • Пловдив
detelini мерси за пожеланията.

Аз ще раждам при Карагьозов, но от негови пациентки знам, че не взима нищо над това което се плаща в клиниката. Все пак ще го питам.

Момичета, да ви споделя че анестезиолога Кичуков ми направи малко лошо впечатление. Един такъв нахакан, намахан... Малко ме смути. Някой има ли впечатления за него?

# 532

Момичета, да ви споделя че анестезиолога Кичуков ми направи малко лошо впечатление. Един такъв нахакан, намахан... Малко ме смути. Някой има ли впечатления за него?
Вярно е, че е такъв, но това не променя нищо относно професионализма му  Peace. Той е виртуоз в ръцете, бъди абсолютно спокойна с него, малко има такива анестезиолози.  PeaceЛично на мен той ме напътстваше основно в напъването и там много ми помогна  Peace. Не го мисли, с две думи  Peace, перфектен упойкаджия  е   Laughing Peace

# 533
  • Пловдив
[Момичета, да ви споделя че анестезиолога Кичуков ми направи малко лошо впечатление. Един такъв нахакан, намахан... Малко ме смути. Някой има ли впечатления за него?

такова впечатление прави,да.даже е леко плашещ на моменти,но си разбира от работата,и ако ти се падне той бъди спокойна

# 534
  • Пловдив
Благодаря Ви момичета  Hug

Друго си е да почерпиш от извора!

# 535
  • Пловдив
Извинявайте, че се намесвам в темата ви, но искам да успокоя Мiraluba относно притесненията и за д-р Кючуков. Аз не съм раждала все още, но имам правена лапароскопия, на която той ми беше анестезиолог, още когато работеха във Весела. Изключително бях доволна от отношението му, от упойката - в смисъл излезнах много лесно от нея, а аз обикновено преживявам тежко упойките - никаква болка нямах в гърлото, въпреки, че бях интубирана. След лапарото д-р Кючуков прояви повече заинтересованост за състоянието ми, отколкото лекуващият ме лекар. За мен е чудесен специалист, много прецизен и абсолютен професионалист.

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 14:53 от Цецинка

# 536
Относно д-р Кючуков,първоначално и аз останах с гадно впечатление и за късмет ми се падна д-р Георгиев!После обаче,колкото и пъти да се засечем,винаги се е държал много готино!Той е голям професионалист и е нормално да има високо съмочувствие!Абе голям ПИЧ е!Подаръци и на нас ни дадоха,но доколкото разбрах,тях ги дават от фирмите за детски продукти.Сега като водя малката при д-р Молева всеки път и дава подаръци,но те не са като тези след раждане!

# 537
Абселютно можеш да се довериш на Кичуков!Стахотен човек и найстина има златни ръце!Изключително загрижен за пациента :lol:100 процента си в сигурни ръце!

# 538
 newsm78Ами каква е тази самостоятелна стая която се плаща,а на теб не са ти взели парички ThinkingАз също бях в самостоятелна стая,но никой и по никакъв начин не разбрах че трябва да се плаща отделно
Даваха някакви рекламни материали, един памперс, мостра на судокрем, две бебешки списания, лепенка и брошура на Хип, но до колкото знам това го дават и в други болници, ако рекламодателите са предоставили комплекти.За подарък от самата болница не съм получавала.Подарък ми беше самостоятелната стая, която не платих, въпреки настояването от моя страна LaughingНо нас ни изписаха на 31.12. и отделението беше почти празно.

# 539
  • Пловдив
Когато правих лапароскопията през 2007 година също бях сама в стая и не съм плащала нищо, но тогава не беше толкова натоварено.За раждането пак поисках да съм сама в стая, но тогава вече се заплащаше по 100 лв. на вечер.Когато ми донесоха листчето със сумата за плащане беше включено само 830 лв. раждане и 160 лв. инжекция, защото съм с отрицателен фактор, а бебето беше с положителен.Попитах за стаята, но ми казаха, че това сумата.Затова казах, че сигурно са ми направили новогодишен подарък Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт