1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 60

• 20 644
  • 439
  •   1
Отговори
# 360
castanea, страшна си. Винаги реагираш толкова бързо на всяка молба. /точно по Онуровски/  bouquet  bouquet  bouquet
Ако ще дават филма в 16.30, защо чакат да свърши Биг Брадър. Няма логика.
благодаря за сравнението  Blush Hug
но аз само го копнах обаче, не е кой знае какво

16.30 ми изглежда по неудобен час от 13.30 дори и за тези които са в къщи, за тези които се пада в работно време е ясно - и пак по обяд по може да се скатае човек кой от форума да черпи инфо, кой онлайн да гледа - в 16.30 няма чак такава възможност

# 361
Благодаря, значи мога спокойно да се изкажа, току що  изгледах 78  Hug

Сцената с Бену на приема в холдинга мнооого ме впечатли, направо онемях, и ми светнаха очите  Shocked, чудех се да се смея ли да плача ли, много грозна постъпка, ама ПЕРФЕКТНО изиграна  Peace

Мисля, че Шех до сега трябваше отдавна да поговори с Бену по въпроса за Керем, ако бяха седнали да се изяснят, може би нямаше да се стигне до тук  Thinking

# 362
  • София
Мисля, че Шех до сега трябваше отдавна да поговори с Бену по въпроса за Керем, ако бяха седнали да се изяснят, може би нямаше да се стигне до тук  Thinking

Не само дотам, а и нямаше да го има сегашния развой на събитията.  Peace
Страхотна е играта на Джейда!
Не преставам да се възхищавам на това момиче колко перфектно играе!  Heart Eyes

# 363
До 79 серия!  Hug
От 80 нагоре - с бели букви, докато не се преведат.
Мишел каза, че ще свършат до седмица, евентуално!  Hug

и 80 и 81 ги има със суб не може ли и тях с черни ???
аз 81 още не съм гледала, но беше готов вчера

# 364
Ние и 80 си изкоментирахме с черни букви.

# 365
  • София
Е, щом са пуснати преведени вече - коментирайте свободно до там, докъдето има субтитри.
Който иска да чете!  Hug

Аз съм изгледала всички серии и коментирам за всеки случай с бели букви, за да няма домати по мен!  Hug

А сериите след 80 са преведени в ефир, като романче са написани, в блога на Вярка.

# 366
Аз съм изгледала всички серии и коментирам за всеки случай с бели букви, за да няма домати по менHug
аааааа как така  Thinking
хората от царската зодия замерят ли се  Hug

# 367
  • София
castaneaHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes     

Гледам да запазя добрия дух на форума и да уважавам момичетата, които не искат да знаят какво ще се случи.
Но аз не съм от тези, Как` Сийке!
Аз оскам да знам какво предстои, а после мога да го гледам n на брой пъти отново и отново!   Peace

# 368
тези епизоди, които са със субтитри може да са вече с черни букви Peace, който не ги е гледал няма да чете... а пишещите моля, в началото на поста да пишете за кой епизод става на въпрос? Thinking Hug

но мисля, че след 84 така или иначе са преведени -  не знам дали не греша.. ако е така, след акто Мишел , каже, че е са свършили с превода, си мисля да се даде ден ден-два възможност да се изгледат 3те епизод и след това да продължим без ББ?

съгласни ли сте? Thinking

# 369
Момичета кокичета дайте линк на 81 серия с превод  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 370
  • София

Да, да, да!   

, Звездичке!

# 371
Момичета кокичета дайте линк на 81 серия с превод  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

http://www.vbox7.com/byuser:yagmur_yurekli_damlacik?&page=5

... но мисля, че след 84 така или иначе са преведени -  не знам дали не греша.. ако е така, след акто Мишел , каже, че е са свършили с превода, си мисля да се даде ден ден-два възможност да се изгледат 3те епизод и след това да продължим без ББ?

съгласни ли сте? Thinking

Съгласни!  newsm10  newsm74 newsm26 coolcool

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 12:20 от _Magi

# 372
  • София
http://www.vbox7.com/play:ea19e0a2 - 81 - 1 част
http://www.vbox7.com/play:6eef39f1 - 81 - 2
Нататък се ориентирай!  Hug

# 373
Чета, чета и едвам ви смогвам....Напоследък нямам време да пиша, но иначе съм редовна - гледам си филма и си страдам сама тихичко....
Още не съм изгледала 80 еп.,  но за мен филма си остава все така на ниво. Прави ми впечатление Керем, като каже "Бенну" - е, толкова сладко го казва  Hug..., дори да е сърдит, ядосан, много мило звучи. Стана ми малко мъчно за Фирдевс, и за Фюсун, заради проблемите на дъщеря й в у-ще. А тази отровна змия Еда  #Cussing out #2gunfire - признавам, страхотно си играе ролята /то, ненапразно е яла бой от турските лели Joy/. Почти съм убедена, че краят ще е добър - дано децата нещо спретнат, та големите да се осъзнаят малко /че и повечко/.

# 374
Аз оскам да знам какво предстои, а после мога да го гледам n на брой пъти отново и отново!   Peace
и аз съм от тези
и за теб инка  newsm51

звезди аз съм съгласна - всъщност на момичетата  Hug  bouquet им останаха 82 и 83

Общи условия

Активация на акаунт