Re: LaRedoute - кодове - 27

• 40 226
  • 557
  •   1
Отговори
# 75
  • близо до морето
Тези купички са много хубави но като гледам размерите май са доста малки. Освен за сосове дали ще стават за нещо друго.  newsm78

# 76
  • Стара Загора
Тези купички са много хубави но като гледам размерите май са доста малки. Освен за сосове дали ще стават за нещо друго.  newsm78
точно и аз това се чудех...и на мен ми се струват доста малки и  излишни ако няма БД с тях

# 77
  • Някъде в Европа...
записвам се в темата и да не е само това, да кажа, че при мен 59978  се хвана (подарък и БД) като в кошницата съм сложила само  сандалките и нищо друго, но на акаунта, който използвам рядко..

# 78
  • София - Бургас
При мен се хвана само подаръка, странна работа...с 59978 Thinking

# 79
Вмъквам новите 2 кода за Дора и Спайдърмен:
...
И още един код за подаръка Sac à dos rose et prune -51926
Някой виждал ли я е тази раница rose et prune някъде?
Поне размерите и да знаехме!

...
SAC ROUSE е розовата чанта без несесерите. Поне аз нея получих с този надпис като втори подарък с един от кодовете за дюшека с артикули от новата колекция.
...
Вместо тази розовата май вече само портмоненце/несесерче казаха, че пращали!

Е,браво,успяхте и чисто новата тема да оспамите отново с познатите до болка 4лв.за митницата.
...
Ето и моята оферта с код 60771,да уточня,че намалението е до 11.05,а за подаръка е до 13.05.09г.
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=co … urecode=001RQ0434

Задейства се с артикул он ПЛ/2009(определени цветове и размери),може и намалени,ако някой още не е разбрал.
Но нали е добра далаверка,пак трябваше да се изпишат 3-4 страници на кого с какво му се е хванало....

Evka,
Щом се тревожиш за спама, защо пускаш код, който преди теб е много много пъти публикуван (за жалост не си единствената)?
И какво е туй вашето "записване" не мога да разбера?!?
Докато си публикувате всички "записите" и "букетите" и темата току виж се напълнила!
Нали темата е за нови, НЕПУБЛИКУВАНИ кодове. Срамота 3-4 стр. да не прочете човек (все още са малко, като набъбне е ясно, че на никой не му се чете)!
Чудя се въобще дали поне последната страница прочитате, преди да публикувате мнение?!?

В Добрич всеки път ми вземат по 0.50 лв с/у кас.бел. - и под и над 2 кг само на поща получавам!

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 14:22 от Jadena

# 80
  • Стара Загора
Sac а dos NIKE gratuit noir pour garзon
51934
незнам дали го има публикуван...на мен ми се хваща
ако някой знае за кой сак става дума да каже

# 81
Някой може ли да каже защо така не идват кодове. По-рано ме засипваха. Последния код, който получих е за раничките Дора и Спайдърмен. Всъщност получих два мейла с разлини кодове за раничките. Единия валиден до 1 май, а другия до 15-ти май. Да не са сърдити нещо тия хфранцузи а?  Grinning

# 82
  • близо до морето
51934
За ето тези ранички става въпрос  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=11308742

# 83
51934
За ето тези ранички става въпрос  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=11308742

Ако отговаряш на мен, аз питах за Sac à dos rose et prune. Явно е друга раница, защото не се споменава да е на NIKE. Никъде не съм срещала снимки. И в албумчето гледах.

# 84
Някой може ли да каже защо така не идват кодове. По-рано ме засипваха. Последния код, който получих е за раничките Дора и Спайдърмен. Всъщност получих два мейла с разлини кодове за раничките. Единия валиден до 1 май, а другия до 15-ти май. Да не са сърдити нещо тия хфранцузи а?  Grinning

Връщам си думите назад. Току що получих това http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=co … urecode=001RQ0438

Party

# 85

Връщам си думите назад. Току що получих това http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=co … urecode=001RQ0438

Party

и аз получих същото но защо ми стоят тяхните е-мейли червени и нищо не мога да видя освен кода?

# 86
  • близо до морето
51934

Ако отговаряш на мен, аз питах за Sac à dos rose et prune. Явно е друга раница, защото не се споменава да е на NIKE. Никъде не съм срещала снимки. И в албумчето гледах.
 dilibaby питаше за тези ранички  NIKE Simple Smile   За тази  която питаш нямам идея коя е. Thinking  Но това "Sac à dos rose et prune"  ми звучи доста познато.

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 14:54 от Shelii

# 87
SAC A DOS ROSE/PRUNE 
това пише в имейла ми за подаръка раницата Найк - розова  Peace Така че според мен е тя, нищо че не пише найк.

# 88
Ето го  комплекта с код 68578 – сервиз 12 части – 4 чинии, 4 вилици и 4 ножа в оранжево и цикламено+20/39 Е, 15/29 Е + БД

kriss_and - розовата чанта е втори подарък с точно тези кодове :
Цитат
26905 - комплект 5 бр.чанти
26891 – комплект тенджери с реф.номер 7024207 за 10Е снимка рябва да има поне 1 нещо(може и намалено) от колекция П/Л 2009., дава и подарьк SAC Vieux rose/o, при ст/ст на порьчката от артикули колекция П/Л 2009 над 20Е(без доставката).
26921 - надуваем дюшек
26913 - прахосмукачка без торбичка с реф.номер 8657475 за 8Е
26883 - май нещо като чек за 25Е
Кодовете дават и 25% намаление на ненамалени артикули от П/Л 2009

Змейче,подреждай къщата спокойно и подготвяй рожденичката   Grinning  Hug Heart Eyes

# 89
Shelii, Cvete,
Благодаря Ви! Явно са все раничките NIKE!

Към останалите: Момичета, защо постоянно публикувате кодове, които вече са пуснати 2-3 поста преди вас?!?

Общи условия

Активация на акаунт