Re: LaRedoute - кодове - 27

• 40 230
  • 557
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, керамичния сервиз не ви ли се струва твърде малък.
Табличката е дадена с размери 27 х 27 - това е много малко, колкото една чиния за основно да сложиш ! newsm78

# 121
26905 - само се хвано но те SAC VOYAGE chocolat ли са
Да, тъкмо щях да пиша, че и с този, освен с изброените под снимката става!

Табличката е дадена с размери 27 х 27 - това е много малко, колкото една чиния за основно да сложиш ! newsm78
Малък е, да.
Виж само размерите на купичките колко са смешни. Извади линийката и виж. Колкото кафени или чаени чашки. Но иначе са симпатични. Може децата да играят.

# 122
  • sofia
Извинете ако е спам, искам само да заменя това одеалце подарък за какъвто и да е друг  Blush

# 123

Аз днес пуснах една малка поръчка с код 60771, защото 59978 го пробвах по какви ли не начини и не ми се хвана /на мен по принцип не ми се хващат хубавите кодове, когато не са ми изпратени  Sad/. Купичките мисля да ги използвам за суши /за соса/. Много ми харесаха на снимката, дано и в действителност да са такива.

# 124
  • Sofia
ще ви следя  Hug

# 125
....
Освен това заменям чантата с цвят на мед за друг подарък   Mr. Green
Аз искам чантата, но не знам какъв подарък предпочиташ, а аз имам доста. Кажи за кои от подаръците би я заменила, ако имам от тях, ще ти пиша на лични  Peace

# 126
Момичета цял сен пробвам, но не мога да намаля един сандалки ooooh! ooooh!, някой да се сеща код, който да намаля PRIX MINI, преди стажаше кода за обеалето 15/39Е,но сега немога да намеря какъв код Sad Ако някой може да помогне  Praynig Hug

# 127
  • Canada
А някой да се сеща какъв беше кода за подарък "set de lit" - спален комплект? че ми е изтрило панера, а оттам и кода.

# 128
И при мен дава само подаръка без БД
Има някакво изискване на стойност между 15,90 и 35 евро, но не мога да го разбера

При мен с този бански - долнище и горнище ми даде подарък и БД, но пък няма 10 евро и не знам дали да рискувам  newsm78
[/quote]
Няма страшно, като ти начислят и таксата за обработка от 7% ще минеш 10 евро! Пускала съм поръчки за 10,21 няколко пъти и всичко е дошло

# 129
А някой да се сеща какъв беше кода за подарък "set de lit" - спален комплект? че ми е изтрило панера, а оттам и кода.

52140 – комплект спално бельо – торба 140-200+ калъфка 60 на 60 Hug

# 130
само при първа поръчка ли може да се поръча дюшека?

Аз го получих преди 2 дни,като трета поръчка от акаунта.Мисля,че  имаше условие сумата да е над 20 лил 25 евро.Моята беше за 30евро.

# 131
И при мен дава само подаръка без БД
Има някакво изискване на стойност между 15,90 и 35 евро, но не мога да го разбера

При мен с този бански - долнище и горнище ми даде подарък и БД, но пък няма 10 евро и не знам дали да рискувам  newsm78
Няма страшно, като ти начислят и таксата за обработка от 7% ще минеш 10 евро! Пускала съм поръчки за 10,21 няколко пъти и всичко е дошло
[/quote]

Hug

# 132
Момичета цял сен пробвам, но не мога да намаля един сандалки ooooh! ooooh!, някой да се сеща код, който да намаля PRIX MINI, преди стажаше кода за обеалето 15/39Е,но сега немога да намеря какъв код Sad Ако някой може да помогне  Praynig Hug

Аз до колкото знам PRIX MINI не се намаля с код !

# 133

52140 – комплект спално бельо – торба 140-200+ калъфка 60 на 60 Hug
По-точно 65/65 или 63/63 (не знам кой от двата, но не е на 60) е размера на калъфката!

# 134
  party023
Оставям една торчитка да се почерпите. Ставам на 33  bowuu

П.П : поздравленията,ако има такива,  моля ви на лични да не спамим темата

Общи условия

Активация на акаунт