Re: LaRedoute - кодове - 27

• 40 109
  • 557
  •   1
Отговори
# 435
И на мен са го пратили, ама каква полза от него, като диван няма да ми докарат  Joy
Предлагам да не публикуваме рекламните оферти,само тези с кодовете,мисля че повечето ще се съгласят Peace
И аз ги получавам тези,но няма смисъл да спамим допълнително с тях newsm78

Хубав ден от мен  bouquet

# 436
И на мен са го пратили, ама каква полза от него, като диван няма да ми докарат  Joy
Предлагам да не публикуваме рекламните оферти,само тези с кодовете,мисля че повечето ще се съгласят Peace

Точно така. Разни дивани, снимки и други промоции на стоки и услуги, които не са валидни извън Франция защо да ги публикуваме?
 Peace

# 437

Точно така. Разни дивани, снимки и други промоции на стоки и услуги, които не са валидни извън Франция защо да ги публикуваме?
 Peace
Пуснах го защото това е едно от първите неща,които са ми пратили.Оки повече няма да пускам такива оферти.
Хубав ден

# 438
  • Пловдив
didka banditka, айде дано почнат вече да ти пращат кодчета  Hug И аз се зарадвах на първата им оферта, макар да не ми вършеше работа  Wink

# 439
  • София
То отдавна си има договореност да се пускат само кодове, ама друг е въпроса, кой какво спазва...

Дано на всеки пращат тези, че се притесних да не ми пратят лалетата.Нямам търпение да ги получа. Crazy
Аз пък си харесах тея с лаленцата, ама не се доредих до тях - ако някой ги има и иска замяна за друг подарък да ми пише ЛС.

Също така реших да обзаведа свекърата с бежовия тренч, но явно са объркали етикета, понеже 38/40 и 42/44, като ги наложа са еднакви и на нея й е малък, т.е. предлагам замяна на 38/40 с 42/44 или с някой друг подарък  Praynig

А офертата за канапетата са ми я пратили на всиките 4 акаунта, само да гледам каринки  hahaha
А вчера ми бяха пуснали предупреждение, че ми изтича кошницата и днес верно са я изпразнили - влизах, излизах, трих кеш и бисквитки и не и не - не се напълни отново....

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 13:27 от Ivanichka

# 440
Във френския форум са пуснали кодчета за Сахаринчето + БД + -15 от 25 евро в кошницата:
38/40 : 66826, 42/44 : 66834, 46/48 : 66842
Пробвайте,при някой може да проработи.Също и 72044 - Чанта за плаж + Парео. На мен се задейства,
но го дава налично след 3 седмици.

# 441
Във френския форум са пуснали кодчета за Сахаринчето + БД + -15 от 25 евро в кошницата:
38/40 : 66826, 42/44 : 66834, 46/48 : 66842
Пробвайте,при някой може да проработи.Също и 72044 - Чанта за плаж + Парео. На мен се задейства,
но го дава налично след 3 седмици.
За сахаринчето не ми се лови.
За втория - подаръка наличен след 3 седм., обаче ми извежда червено съобщение, както когато не ми приема кодовете.
От кой форум ги взе, че аз така в единия (мисля magicmaman беше)гледам Printemps-Ete, ама 2008?!? И всичките им кодове са от миналата година. Или аз не намирам нужната страница, или оттогава форума не е актуализиран.

# 442
Здравейте, момичета. Искам да ви се оплача. От няколко дни се каня да си пусна поръчка с код 26921 - матрак. прочетах,че е матрак и една от вас ми каза,че е матрак. обаче днес се загледах и видях,че всъщност не е матрак, а е надуваем дюшек. а аз вече имам 2 броя от тях. заблудила съм се,че това е матрак на принципа на олекотената завивка. в момента продават такива италиански на цена около 150 лева. и понеже съм габровче реших,че ще се сдобия с така желаното матраче почти без пари, а то какво излезе? някои може ли да ми каже дали кодове с номера 26921, 22594 и 23159 са все едно и също - матрак? предварително благодаря

# 443

[/quote]
От кой форум ги взе, че аз така в единия (мисля magicmaman беше)гледам Printemps-Ete, ама 2008?!? И всичките им кодове са от миналата година. Или аз не намирам нужната страница, или оттогава форума не е актуализиран.
[/quote]
От Clubpromos.fr
Тези за Сахаринчето са пуснати тази сутрин.Може на нас да не ни се ловят,само за франсетата.

# 444
natfil да,надуваемия дюшек е реално  Peace Признавам не зная кой точно с кой код изпращат,но можеш да ги видиш и двата/син и зелен/ получавани до момента в албумчето.

Jadena изписва ти червен надпис,защото комплекта ще е наличен след 3 седмици.
Благодаря ти за отговора за кодовете за 5-те чанти  Hug

# 445
искам да попитам някой пуска ли поръчка с кодовете за sac Oxbow че нещо ми ги дава разменени цветовете... някой да има информиран..че се чудя как да пускам  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 446
Момичета,когато пише ,че нещо ше е налично след 3 седмици,значи ли ,че триябва да пусна поръчката след този период или си я пускам сега пък те ми я пращат когато е налично?    ooooh!   newsm78

# 447
  • близо до морето
искам да попитам някой пуска ли поръчка с кодовете за sac Oxbow че нещо ми ги дава разменени цветовете... някой да има информиран..че се чудя как да пускам  Praynig Praynig Praynig Praynig
Аз пуснах поръчки и с 2та, единия даже и дойде. Много ми хареса, мислех да ги продавам но май ще си ги остая за мен и за мъжо. При мен офертата е за черния 60518/ и за kaki-rose -60526. Но аз пуснах поръчка с други кодове, не ми бяха пратени лично.

Ket71 трябва да си пуснеш поръчката когато е налично или пробвай с подарък който е наличен в момента.

# 448
Аз пуснах поръчки и с 2та, единия даже и дойде. Много ми хареса, мислех да ги продавам но май ще си ги остая за мен и за мъжо. При мен офертата е за черния 60518/ и за kaki-rose -60526. Но аз пуснах поръчка с други кодове, не ми бяха пратени лично.

Ket71 трябва да си пуснеш поръчката когато е налично или пробвай с подарък който е наличен в момента.
  bouquet

# 449

bouquet

еми така ама аз затова питам за да знам за тези и на мен са ми изпратени така но като ги слагамв кошницата са разменени аз искам светлия Simple Smile странно  newsm78  Praynig

пуснах ги вече...каквото дойде Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 13:39 от mirella_m3

Общи условия

Активация на акаунт