До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 3

• 187 930
  • 1 359
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Дорийска работи с здравната каса Peace

# 571
Те доста гинеколози работятсъс ЗК, друг е въпроса че само определени дни в месеца.

# 572
  • Burgas, Bulgaria
оправих се-няма бебе има друго оф не ми се говори

# 573
  • Burgas
Благодаря ви момичета за отговорите   bouquet

# 574
  • Бургас
оправих се-няма бебе има друго оф не ми се говори

Мария, аз ходя при Татяна Габровска Peace много хора казват, че е  чепатичка, но жената наистина си разбира от работата. Ходя при нея от ученичка, а сега и ми следи бременността. Друга страхотна АГ е Градева (но за нея не съм сигурна дали вече рботи със ЗК). Градева си е спец АГ - онколог  Peace

# 575
Точно Габровска ме беше побъркала в началото на втората бременност. Моето кухо яйце без пулс, сега вече е на 10 месеца  Praynig  Peace

# 576
  • Бургас
Melly.G: Не оспорвам по никакъв начин какво умее Калчева,тя ми водеше първата бременност и  раждането след това,в общи линии съм доволна от нея,макар че на раждането ми се яви един два пъти,единия от които беше за да ми пукне водите,но за сметка на това пък ме беше оставила в ръцете на много добра акушерка.Но не съм и "кон с капаци",чувам от приятелки,че не са доволни от нея за някой неща.Но пак казвам-аз лично от нея нямам оплакване,мисля че наистина е добър специалист,макар че и тя се понапълни с парички и взе да си "претупва" работата,това си е мое мнение разбира се!  Wink
Съгласна съм Peace аз просто разказах в кратце как ми мина при нея прегледа. Дори мнение не мога да изкажа като хората, от едно посещение.
както казах, само се моля и надявам всичко да е ок с бебчето ми Praynig

Каменце. ако имаше перфектен лекар - той със сигурност нямаше да е в България, т'ва първо. Второ - за съжаление просто няма перектни лекари. Машината и роботът, че са от "желязо", и те се развалят, а какво остава за човешките същества. Никой не защитавам, но съм сигурна, че всеки един лекар в практиката си има издънки (пак казвам - за огромно съжаление). Ето - има доста хора, които са доволни от Дорийска. Да, ама отношението й беше ужасно, когато ходих при нея и определено се надявам, да не опра пак до тази докторка. С това не казвам, че тя е лоша лекарка - просто аз не съм доволна от нея Wink
Най-важното е, че детенцето ти е живо и здраво Hug
 Peace
Точно Габровска ме беше побъркала в началото на втората бременност. Моето кухо яйце без пулс, сега вече е на 10 месеца  Praynig  Peace

# 577
Да, така е  Peace

# 578
  • Бургас
.

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 11:57 от MuMka

# 579
  • Burgas, Bulgaria
при Мърмарова бях в4ера -еми за пореден път се убеждавам 4е тази жена е страхотна....... направо няма такава като нея...............

# 580
  • Бургас
много се извинявам,може ли някой да ми каже адреса на д-р Мърмарова?

# 581
  • Burgas, Bulgaria
от днес е в отпуск
в кабинета на Гамишев и Литос ходи

# 582
  • на дъното
д-р Мърмърова 0889809310 ул.Цар Симеон 82 бившата Републиканска

# 583
  • Бургас
благодаря,момичета  bouquet

# 584
До кога е в отпуска?

Искам да кажа, работи ли в кабинета на Републиканска?

Общи условия

Активация на акаунт