ПЛЕВЕН - 95

• 16 170
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от мен най-после Simple Smile
Не знам дали съм ви липсвала,но вие на мен определено.Нямам спомен вече от кога не съм влизала тук. То не бяхам празници,не бяха делници Simple Smile Уж децата са на ясла пак ,а време все така няма.Все се каня да ви питам - абе вие аджеба,как се сдобивате и със свободно време.Направо имам чуство ,че ще откача,Докато ощетам,наготвя и т.н. домакинщини и станало време да ходя да вземам малките.А недай си боже пък да са вкъщи,тогава време и за домакинстване няма. А си мислех ,че съм организиран човек.Това допреди да се родят малките Simple Smile
Виждам,че е ставало въпрос нещо пак за детските площадки.Дано има развитие,защото честно да си призная много се изкушавам като минавам покрай Центъра за обслужване на граждани да се натъкна вътре с децата и да попитам какво става с подписката, има ли идеи да се изграждат някакви площадки все пак в тоя град. Деси,признавам си,само заради теб не съм го направила,да не те злепоставям.Не че съм много от приказливите,ама все пак да им се напомни.
И аз не разбрах какво ще прави кмета предизборно из градската,то неговите мандати не приключиха ли  newsm78
Грета,съжалявам за Димана,но и аз мисля,че едва ли е толкова сложно положението. Пък и кават,че се лекува като другите.Май името му е по-страшно,Спокойно  Hug
И нас ще ни гледат за трета сливица днес,да видим какво ще излезе.
Нади,ти отказа ли се от Щастливо детство ? Гледам ,че си питала за Снежанка?
Аз да се оплача,че Ивайла пак плаче от яслата и освен това за втори път откривам следи по нея - първия път от ухапване,а сега от удрано по бузката и вратлето и направо не знам какво да правя Confused Случало ли ви се е и как сте реагирали ? Първият път си помислих,че може да е Здравко,но и лелите,а и децата казват,че имало едно момченце,което много я харесвало,но така си изразявало любовта. Ама  на мен не ми харесва.Какво мога да направя? И да говоря с майка му полза никаква,много са малки да разберат.А лелите казват,че гледали да ги разделят,но факта си е факт.
Аз си отписах,но така е като влизам рядко. Ще се опитам да попрочета назад ,но не обещавам Simple Smile
Дикси, бях те замислила да не си родила докато ме нямаше Simple Smile За коя дата беше ти ? Сестра ми имам чувството,че всеки момент ще роди,а е за 25-и май. Ти къде и при кого ще раждаш ако мога да попитам Simple Smile

# 61
Оххх, аз да изразя възмущението си от едно събитие, което току що се разигра.
Дошли някакви и сложили точно на средата на тротоара, между нашата и съседната къща една табела "Пази детето" (има вход на училище точно срещу нас).
То всичко хубаво, нямам нищо против табелата....ама може ли изобщо да не звъннат на вратата да кажат, че ще слагат нещо подобно.....и да я тупнат баш по средата, на никъде. Нито колата да си спреш, нито нищо. Сигурно много ги е бъркало да я мръднат с 1метър по-нататък. ((((
Можаха да сложат това безумие на средата, но не могат да дойдат да оправят тротоара, който е целият разбит. Нали пак е общински....

# 62
По статисткита от сайта около 10тина човека от Плевен са попълнили анкетата. Аз, Атракция, Тина, една приятелка... давай народе...  Peace
Ще пробвам варианти да раздадем по детските градини, но тр да се намери спонсор за разпечатване и копиране на бройки

# 63
Аз мисля да не я попълвам, не бих казала че нашите деца ядат здравословно  Confused за съжаление

# 64
  • София
Ами,Джина,нали това е идеята,доколкото разбрах аз чрез тази анкета ще се види какво харесваме и не харесваме в храненето на децата в детските заведения.
аз я попълних.Но малко го карах не както трябва,защото Мими ходи на забавачка,но яде вкъщи,а Бубка ходи на забавачка,нто там яде храна,която аз нося от вкъщи.Писала съм какво са яли в градината в Плевен.
Деси,ама как разбираш кой е попълнил?аз никъде не писах ни откъде съм,ни коя съм?

# 65
  • Плевен
И аз я попълних. Peace

# 66
Джина, точно това е идеята - да се види какво е състоянието... Дори са много по-ценни такива отговори, аз например си мисля, че доста от родителите ще отговорят пожелателлно, а не реално - както би им се искало да бъде, а не както е - на същият принцип по който като се запознаваш с нови хора или като цяло, когато искаш да направиш добро впечатление за себе си - затова все се надявам да попълват хората коректно, затова е и анонимна анкетата.

Статистиката я следи екипа, с който работим в скайп и в СНБМ..на сайта си излизат данни, нали си пишете градовете в анкетата, има и айпита - не знам по кое от двете вади статистика.

# 67
И аз попълних анкетата още вчера.
След малко потегляме и ние навън.

# 68
  • София
Деси,аз никъде не си писах града Embarassed,въобще не съм видяла къде да го пиша.-

# 69
Нищо Валенце, сигурно и така ти е приело анкетата - предполагам може да се оставят непопълнени отговори, въпросът за града е в началото  Peace
Накрая излиза едно Запиши - мисля, че това я финализира, ако трябва я попълни пак, се едно от името на Ангел  Grinning

Иначе ето съобщението от сдружението с обясненията за проучването, важни са всякакви мнения, не само на родители, които се стараят да хранят децата здравословно, нали се цели обективност поне някаква

Уважаеми родители, приятели и партньори на Сдружение „Настоящи и бъдещи майки”,

Като продължение на подетата през 2008 г. кампания на СНБМ за здравословно хранене на децата на възраст между 0 и 6 год., през тази година поставяме началото на проучване, в което любезно Ви каним да се присъедините! Вашето участие и мнение са важни за нас!

С попълването на настоящата анкета (линк), Вие ставате част от сериозно проучване, което цели да установи нивото на хранителна култура в българското семейство, информираността на родителите по въпросите на рационалното хранене и не на последно място – храненето в детските заведения.

Резултатите от изследването ще бъдат публикувани на сайта на СНБМ и изпратени до всички, които потвърдят желание. Обобщени данни ще предоставим и на специалистите по хранене и диетика. Считаме, че тази инициатива ще послужи за представителна извадка и ще спомогне за оформянето на по-нататъшна дейност на сдружението в областта на здравословното хранене. Вярваме че отношение към нея ще вземат и специалистите, и институциите, от които също зависи постигането на положителна промяна.

Молим да отговорите коректно на въпросите като използвате кирилица! Анкетата е абсолютно анонимна!

Благодарим за съдействието, Сдружение „Настоящи и бъдещи майки”!

# 70
  • София
Ми Десиприе ми я,благодари ми Laughing и ми поиска имейл да ми прати резултатите.

# 71
Ааа,няма да я попълвам,само да се срамя  Embarassed  Първо трябва да се направи проучване за храненето на родителите. Защото аз имам желание да давам на децата здравословна храна,но как мислите вие - коя храна предпочитат ,тяхната или нашата. За съжаление не мога да кажа ,че ние се храним здравословно.Дори и аз да искам за останалите ще трябва да се готви отделно. А и да не забравяме финансовата страна - с какво готвим с олио,маргарин или масло.Ами колкото и да не ми се иска предимно с маргарин и олио,защото е по-евтино.И за плодовете. Купувам само за децата предимно. Ако трябва и за нас...
И такак

# 72
  • София
Така е,Джина.Аз лично от доста време вкъщи купувам и имам само такива неща,които бих дала на децата си.Един вид и ние с баща им започнахме да внимаваме какво ядем заради тях.е,разбира се без крайности.Но поне знам,че каквото и да видят вкъщи,бих им го дала без угризения никакви.Е,алкохол не де Laughing.Обаче като си отидем на Враца ..няма отърване.Може би защото тук сме си само ние и сами си определяме какво ще купуваме или не.Във Враца постоянно има на масата бонбони,близалки,вафли,чипс,разни зрънчовци и подобни.и там не мога,а и не искам да спирам децата си.Но и те не се хвърлят много.

# 73
  • Плевен
И аз попълних още снощи анкетата. Зехтин у дома нямам за готвене. Колкото и да е полезен.

# 74
  • плевен
Попълних анкетата,дано да съм ви била полезна Peace

Общи условия

Активация на акаунт