Не знам дали съм ви липсвала,но вие на мен определено.Нямам спомен вече от кога не съм влизала тук. То не бяхам празници,не бяха делници
Уж децата са на ясла пак ,а време все така няма.Все се каня да ви питам - абе вие аджеба,как се сдобивате и със свободно време.Направо имам чуство ,че ще откача,Докато ощетам,наготвя и т.н. домакинщини и станало време да ходя да вземам малките.А недай си боже пък да са вкъщи,тогава време и за домакинстване няма. А си мислех ,че съм организиран човек.Това допреди да се родят малките 
Виждам,че е ставало въпрос нещо пак за детските площадки.Дано има развитие,защото честно да си призная много се изкушавам като минавам покрай Центъра за обслужване на граждани да се натъкна вътре с децата и да попитам какво става с подписката, има ли идеи да се изграждат някакви площадки все пак в тоя град. Деси,признавам си,само заради теб не съм го направила,да не те злепоставям.Не че съм много от приказливите,ама все пак да им се напомни.
И аз не разбрах какво ще прави кмета предизборно из градската,то неговите мандати не приключиха ли
Грета,съжалявам за Димана,но и аз мисля,че едва ли е толкова сложно положението. Пък и кават,че се лекува като другите.Май името му е по-страшно,Спокойно

И нас ще ни гледат за трета сливица днес,да видим какво ще излезе.
Нади,ти отказа ли се от Щастливо детство ? Гледам ,че си питала за Снежанка?
Аз да се оплача,че Ивайла пак плаче от яслата и освен това за втори път откривам следи по нея - първия път от ухапване,а сега от удрано по бузката и вратлето и направо не знам какво да правя
Аз си отписах,но така е като влизам рядко. Ще се опитам да попрочета назад ,но не обещавам

Дикси, бях те замислила да не си родила докато ме нямаше
За коя дата беше ти ? Сестра ми имам чувството,че всеки момент ще роди,а е за 25-и май. Ти къде и при кого ще раждаш ако мога да попитам