ПЛЕВЕН - 95

• 16 170
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
Мира, представяш ли си един педиатър като види червено гърло да не се сети за ангина, а направо за инфекциозна мононуклеоза? Да не говорим, че ангината сама по себе си е симптом на ИМ.
Ама моля ви се, недейте така. Ако се окаже инфекциозна мононуклеоза после ще има "защо не са пуснали изследвания за нея пък тези доктори"? Лошо няма да си изследват  Димана и за това при все, че има силно увеличени сливици.
Гретхен, не се плаши  Hug И това да е, не се лекува по различен начин от други инфекции.
Само дето трябва да има и увеличени лимфни възли тук там. Тя има ли?

номадка, ударете една жица като решите кога и как  Peace
А соса го докарах почти така на подправки с изключение на ригана.
Но индийско орехче признавам никога не е влизало в наша къща. Ще поправя този пропуск.

# 46
Грета, дано не е това, при всички случаи ще пие АБ, ще мине  Hug

# 47
Да се оправя бързичко Димана,и дано не е нещо сериозно наистина Praynig
Номадка,снимките ги пуснах не по повод Деня на Земята,а  защото ме впечатлиха,някои с красота,някои ме потресоха буквално! #Crazy
Аз вчера направих вариант на твоята идея-стана много вкусно,признавам си.Ние за лазаня ползваме корите,които са готови,а вчера сложих макарони,но като цяло се получи нещо много вкусно.Пак благодаря за идейката  bouquet
Днес ще има ли мераклии за разходки,нали?

# 48
Който не е разбрал да впиша-в албанците редутски има 90% намаление  Money

# 49
Константина остава да маркираш време и място за разхождане. Ние сме за. Peace
Живот на обороти учи на модернизация на рецептите, макар тая да не е от най-бързите, а и откъм мацане две тенджери има сигура за миене, ма желание да има е всичко.

# 50
След 12 ще съм в Градската с Хриси.Който може и иска да заповяда! Peace

# 51
  • Плевен
Сега остава да споделите рецептите, които коментирате от последните няколко страници - за Номадка и Константина се отнася ...  Crossing Arms като ви чете човек, лигите му потичат.

# 52
  • плевен
Който не е разбрал да впиша-в албанците редутски има 90% намаление  Money

Добро утро.И аз съм получила такъв имейл.Леле как само те зарибяват,пари да има човек Laughing

# 53
Грета, и ние минахме през този ад - съмнение за инфекциозна мононуклеоза преди повече от година. Освен гърлото, налепите и високата температура Ники имаше много подути лимфни възли по вратлето. Ходихме при д-р Костова - за тогава единствения детски хематолог. Правихме кръвни изледвания е се оказа, че няма нищо такова. Пихме АБ и всичко отмина. Дано Димана се оправи по-скоро  Hug

# 54
  • София
Точно вчера си мислех,че някое от нашите дечица беше минало през такива съмнения за инфекциозна мононуклеоза,ама не се сетих кой. Grinning
Грета,всичко ще  е наред! Hug
Аз тази сутрин ходих до социалните,нали си прехвърлихме документите на Бубка тук.И както съм свикнала да ме навикват и обиждат в тая служба....днес попаднах на страшно мили и любезни служителки.Направо не е истина,такива шегички пускаха докато ми преглеждаха документите,даже стана дума за военните Laughing.и накрая/бях без децата/ ми подариха по един голям шоколадов заек за двете ми деца Grinning.Не ми е за зайците,ама много ми стана хубаво.

# 55
Номадка ме вдъхнови с "постна лазаня"-макаронки почти сварени,спанак,задушен лучец,домати/от буркан каза тя Laughing/ и се пече-разните му там "треволяци" и може отгоре кашкавал.Който иска и мръве може.
Аз сварих макарони,имах бяло месо от пиле,метнах и него,по липса на спанак сложих броколи/обожавам/+задушения лучец,метнах и един фикс/не ме овиквайте/ за пиле фрикасе/.Стана...............И като се запече кашкавал.
Ние се понасяме бавно надолу,че имам и да пазарувам.

# 56
Здравейте и от мен!
Днес времето е супер и ще сме навън Sunglasses
Грета стискам палци всичко да е ок Hug
Дикси следя те  всеки ден Mr. Green  Hug
Ние сме на консултация да видим колко сме се ошишкали Mr. Green
Днес ставаме и на 4месеца та по този повод малко снимчици колко сме порасли Heart Eyes

# 57
Дикси, аз не казвам, че не се е сетила лекарката за ангина, и знам че е симптом на Инфек.мононуклеоза. Но не разбирам защо напоследък трябва така да се плашат родители с болести, които са доста нетипични за определена възрастова група. Ама както и да е, дано всичко е ок с Димана.

Ние сигурно ще излизаме, но към 12ч някъде ще е.
Сутринта рано ходих на преглед и беше кучи студ. То и сега си е студено и духа вятър де, или поне на сторгозия.

# 58
Тина, дай на братовчедка си телефона ми или скайпа, ако иска да пита за кърменето.
Ако трябва ще и показвам.
Какъв е проблемът всъщност?

Гретхен и през това ще минете, стискам палци.  Hug

За анкетата питайте, ако имате въпроси. онова за плодовете - пишеш колко често яде, по-надолу където може да се пише свободен текст все някъде може да споменеш, че не обича.

# 59
Анкетата аз я попълних снощи.

Общи условия

Активация на акаунт