ПЛЕВЕН - 95

• 16 170
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
 Айде,нема нужда Naughty Радвам се,че му харесва на зетя,а на сватята,че й е олекнало. PeaceБих се радвала да понамачкам някой ден спящия красавец на воля.Може да направим размяна на бебета. hahaha

# 166
  • Плевен
Привет момичета,чудя ви се как с деца намирате време да пишете толкова мноого  Hug Явно сте доста по организирани от мен  Embarassed
Аз да ви се похваля ще кръщаваме Деси и по този повод вижте какво сътворих за спомен на кръстниците(и за гостите ще има ама не са готови http://www.snimka.bg/album.php?album_id=368971&pid=11798179

# 167
Момичета, аз искам да ви попитам някой има ли позната, която да работи на уличката на цветята и да продава цветя.
Трябва ми една услуга, а не знам дали някой от продавачите ще се съгласи на това, или към кого точно да се обърна.
Желанието ми е да се занесе кошница с цветя на едно събитие.

# 168
Мира, там има една мацка (около 45г, руса), май Флора беше сергията им и май предлагаха такава услуга.Поне съм чела някъде.Ще се ориентираш-те правят най-хубавите и скъпи букети-иди и питай направо.Иначе не познавам никой.

# 169
Мира, там има една мацка (около 45г, руса), май Флора беше сергията им и май предлагаха такава услуга.Поне съм чела някъде.Ще се ориентираш-те правят най-хубавите и скъпи букети-иди и питай направо.Иначе не познавам никой.

Ок, мерси, ще проверя утре. )) Че то и за утре точно ми трябва. ))

# 170

Ако не беше страшно щеше да е адски смешно. Другия път извади един меч от ония пластмасовите като на Сандокан и му речи, че е на човека с пакета. Laughing Laughing Laughing
Е,направо ме разби!!! Joy Joy JoyПродължавам да се удивлявам на чувството ти за хумор!

Сега сериозно-ще взема да те послушам Константина! То направо си е страшно!

А, да не би да дават помощи? Вчера и днес центъра беше пълен,ама пълен с "братята" Crazy
А на Старата главна е просто...

# 171
  • плевен
А, да не би да дават помощи? Вчера и днес центъра беше пълен,ама пълен с "братята" Crazy
А на Старата главна е просто...

Незнам дали дават помощи но аз всеки ден забелязвам все повече и повече "братя"Имаше наскоро една циганка вози в количка цигането ама то си личеше че е на 5-6 години.И гледаш само като мине близо до някоя мама и цигането се опитва да дръпне каквото има долу в кошницата на количката.Така че внимавайте с багажа Peace

# 172
Ей ви един брат ром за цвят  http://www.vbox7.com/play:bace806c

# 173
  • плевен
Момичета някой скоро да е получавал поръчки от Ларедута и от коя дата са че аз имам от 13.04 а чета в темата че получават от10.04 от 14.04???

# 174
Момичета някой скоро да е получавал поръчки от Ларедута и от коя дата са че аз имам от 13.04 а чета в темата че получават от10.04 от 14.04???

Миналата седмица на 15ти и 16ти ми пристигнаха поръчки от 6ти и 7ми април.

# 175
# 176
  • плевен

Миналата седмица на 15ти и 16ти ми пристигнаха поръчки от 6ти и 7ми април.

Значи за 9 дена и са дошли.А моята от 13.04 по тази логика  е трябвало на 22.04 а днес вече 24.04 няма нищо.Ако ида в пощата без известие дали ще ми направят справка дали има нещо newsm78

# 177
  • плевен
И мога ли да помоля който е правил прощъпулник да ми подскаже как става.Знам че се меси пита и се нареждат предмети.Но какви на акъла ми идва само количка и ножица,моля за съвети и има ли нещо по-особено да се прави или само нареждам предметите и питата  и той си избира един от тях и се чупи питката за здраве  Praynig

# 178
Аз не съм правила, но знам, че се нареждат предметите, питката се търкулва към тях и детенцето тръгва след нея и си избира нещо(най-често най-шареното). Можеш да наредиш книга, писалка, четка за рисуване, портмоне,музикален инструмент, микрофон,самолет Mr. Green...сигурна съм, че ще измислиш!

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 09:18 от AniDani

# 179
cveteto_2009, няма проблем да отидеш в пощата, ще погледнат в тетрадката и ще ти кажат дали имаш нещо пристигнало.

За прощапулник, ето тук е обяснено много хубаво как точно се прави. ))
http://www.mamaibebe.com/?id=393

Общи условия

Активация на акаунт