ПЛЕВЕН - 95

• 16 170
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Дикси, има такова и за майки  Mr. Green

Аз съм имала цьолиякия, тогава беше адски рядко заболяване, сега има много деца, имам и приятелка с дете с алергия към глутен, масово  с астма, както и АКБМ
Едно време нито киселото мляко е било като сега, нито хляба, нито растенията, ли пък въздуха и почвите  Peace

Има полезни неща донесени от цивилизацията и още толкоз вредни, а бабите колкото са раждали доста от децата са и умирали на крехка пеленаческа възраст
Тъкмо тая седмица съм на тая вълна размисли за цивилизацията, може да си ме прочел Фтал във фейсбука  Grinning

АниДани, щом ти си предразположена към алергии изчакай и за него
Аз пък питах лекарите да се притеснявам ли за цьолиакия при децата щом аз съм имала и ми казаха да не се, там е много неизяснено от към причини - външни фактори, в някои случаи наследственост, че дори се споменава и като психосоматично - на нервна почва демек, също и споменават че може заради пестициди и други глупости по почвата и пшеницата
Както ти си решиш, изчакай да навърши девет и го карай бавно и там както си е по реда на културите, дотогава и месо ще си въвела, най-вече внимавай с белтъка на яйцето и млякото, алергия към глутен има в по-редки случаи

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 16:12 от ДеЩоВиди

# 226
За съжаление всичко,което сте написали е вярно и ще става сигурно и по-зле.

# 227
Мира, нищо не отбирам от ибей. Цените как  да разбера?

Цените ги пише отстрани, всъщност 2 от тези, които са на линка който ти дадох са нови и цените им са - на едната в момента е 13.50паунда, но е на търг, който свършва след 6ч. Тоест трябва да се наддава.
Другата е на 5паунда, има 2дена до търга, тоест пак се наддава.
Ако искаш драсни ЛС или в скайп.

А, я си кажете имената във фейсбук. ))))

# 228
 Ето ме най-накра и мен Hug
Незнаех ,че е толкова трудно да организираш два рд и едно кръщене ooooh!
На 13 Моето слънчице стана на 1г-отпразнувахме го с роднини и близки приятели. На 16 беше детския рд, а на 20 я кръстихме.Голям рев падна, сами ще видите от снимките, даже сега като ги гледами ми дожалява за нея Peace
Радвам се, че всичко мина и от сега съм казала, че вече ще правя само детски рд.Все пак си е рожденния ден на детето и то трябва да се радва. Тортите и зад двата рд съм ги правила аз с което съм много горда и макар на външен вид на бяха кой знае какво , на вкус бяха невероятни- няма да изпадам в подробности, заради бъдещите мами Peace
Другото ново е, че Бети вече ходиииииии Party.Радвам се защото изобщо не съм я насилвала и не съм си съсипвала кръста за да я водя за ръка.Добре, че и то детето ми добричко и си стои в количката.Сега ще е малко зор докато се научи да ходи стабилно, но и на това съм доволна.
Естествено на рд се събуди сутринта болна, но това не ме впечатли много, то явно си е нещо като закон.После пък преди кръщенето и забра ухото и аз го оправих сама.Може би и затова рева толкова, защото вече се беше наплашила и си мислеше ,че попа ще и прави  нещо  като я мажеше зад ушетата.

Ето снимки:  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=369250

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 17:08 от vesy1

# 229
Честито на Бети - и за РД и за прохождането. Браво на детето. Стангера ли е кръстник? Всъщност то май трябва да е жена ли, как беше...
Мн мили снимки, да ти е жива и здрава.

# 230
Честито на Бети - и за РД и за прохождането. Браво на детето. Стангера ли е кръстник? Всъщност то май трябва да е жена ли, как беше...
Мн мили снимки, да ти е жива и здрава.
Мерси много да ви се връща Hug
Той е кръстника, поне във кръщелното ,но иначе попа казваше кръстника и кръстницата(за него и десито) Peace

# 231
Честити РД и крачета.
По повод на движението по пътищата.

# 232
Да ти е жива и здрава Бети, Веси!   bouquet
Дикси, ще возиш Митака както се вози Димана на Грета - и без стойка и само майка й знае,че е в количката и тя, докато не минеш отзад  Laughing

# 233
Vesy1,а тези инструменти за тортите  от къде са ти?Видях някои от лаРедут-а и ибей...а другите?Силно ме заинтригува.....И честито.Да ти е жива и здрава проходилата щерка Peace
Ftall,успокои ме,да знаеш...вече няма да сънувам кошмари.... Praynig дано Peace

# 234
Момичета я кажете, че ми е горе-долу спешно.
Бъркам тука една извара с печени червени чушки. Обаче тя готина се оказа, истинска някаква, мирише си силно на мляко, ама има дъх баш на обор, на селско мляко. Мен не ме бърка, ама знам ли ги гостите дето ще идват... Мога ли с нещо да я убия тая миризма.. Мисля чер пипер да сложа.
Още нещо???

# 235
ДеЩо, наблегни на ракията и салатата преди това. После на гостите ще им е все тая какво ще ядат.

# 236
Чесън и магданоз,всякакви "тревички" пресни ако имаш най-добре-върви и с печените чушки,но не ти знам гостите дали ядат чесън.Иначе магданозът нарязан на ситно ще "убие" миризмата.И както казва Ftall....

# 237
Копър и чесън вървят на такъв бъркоч.Много обичам аз такова.

# 238
Магданоз и чесън бих сложила аз. И черен пипер задължително, щото го обичам много.
Може и настъргано индийско орехче /съвсем мъничко/, но него не всеки го харесва.

# 239
  • Плевен
Момичета,дайте телефон на някой свестен клоун.

Общи условия

Активация на акаунт