ПЛЕВЕН - 95

• 16 170
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
По Канал 3 дават директно.
В Румъния, Вранча, магнитут 5 по скалата на Рихтер.
http://www.emsc-csem.org/index.php?page=home

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 20:57 от Mirama

# 256
Аз пък нищо не съм усетила! Дано да няма други трусове! Praynig

# 257
И аз го усетих доста силно,седях си на компютъра и ми се разклати монитора.Погледнах веднага лампите и те се люлееха.

# 258
  • Плевен
Всички, които са усетили земетресението по високите етажи ли живеете?
аз съм на 5-тия етаж

# 259
Аз проспах днес целия следобед и се събудих от доста силно разтрисане. Дано не повтаря!! Аз в момента съм в къща на 2 етажа, въпреки това го усетих много силно.

# 260
4-ти етаж

# 261
О, ние сме на втори етаж на къща. ))

# 262
Ние сме на 3 етаж

# 263
  • Плевен
На една позната са й подскочили саксиите с цветя.  Shocked

# 264
Само аз не съм го усетила това земетресение,ние сме в къща на 1 етаж,баба ми се обади от село да ни каже,наистина е било силно.
Беатрис е голяма сладурана,Веси ние с теб сме учили заедно във Васил Левски аз бях в "а"клас ти в "б"познах те по снимките Mr. Green

# 265
# 266
Оле,срам не срам ще ви питам пак за третата сливица. Трябва да си призная,че не съм влизала от 10-а страница и едва ли ще имам скоро време да ви дочета,та ако някой може да ми пише,може и на лични за някой специалист,който няма да ми предложи веднага операция,защото покрай slanced,а и други мои познати, си мисля че всички бързат да препоръчат това.Така че какъв ще е смисъла да го водя при няколко специалисти.АЗ знам за Маринов,Вълков,също и тази Кремена Атанасова е позната на моя приятелка.Но не ми се разкарва с двете деца на пет места само за да ми кажат - оперирай.

Аз и земетресението съм пропуснала Simple Smile И по-добре де,че ме е шубе. Мъжът ми ми звъня и аз си помуслих,че ме бъзика нещо. Дано не повтаря  Praynig

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 21:39 от Djina

# 267
  • София
Някой може ли да ми даде номера на Пламси на лични?

# 268
Ние сме на 5-тия етаж и нищо не усетихме, но  говорих с майка ми - в Шумен яко ги е разтресло.

# 269
Горките хора, ако пак е във Вранча си представям какви мисли им минават през главата  Confused
 А иначе нещо весело - слушам малките като си говорят и Ивка вика  - Много го обичам този Давко  Laughing Има си и хубавите страни да гледаш близнаци Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт