ПЛЕВЕН - 95

• 16 170
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
Нито ние /на 3-ти етаж сме/, нито майка ми /на 5-ти/ сме усетили, но при свекър ми /близо до Дунава/ много силно е разтресло.
Веси, честити краченца на Бети и честит й рожден ден! Hug

# 271
Vesy1,а тези инструменти за тортите  от къде са ти?Видях някои от лаРедут-а и ибей...а другите?
Другите са от едни специализиран магазин в София (виж в тортената тема), ако те интересува нещо друго питай

branimira76 - сетих се веднага Peace

Беатрис е голяма сладурана,Веси ние с теб сме учили заедно във Васил Левски аз бях в "а"клас ти в "б"познах те по снимките Mr. Green[/left]

Ами ако те видя и теб поне на снимка ще се сетя, че така ми е малко трудно Peace

Благодаря на всички за поздравите Hug Hug Hug

# 272
  • Плевен
Добър вечер.
И аз не съм усетила земетресението,по това време бяхме в Кауфланд,там трус нямаше,
или поне така си мисля. Rolling EyesКато се прибрахме и мъжа ми каза,че имало,после чух по новините.
Ние сме на 3 етаж.

# 273
И аз не съм усетила нищо и ако не бяхне казали нямаше и  да разбера.В къща сме и играехме в двора,може и затова.Ама и по-добре, че само щях да се шашкам

# 274
Djina, ние ходихме при Улевинов и Фурнаджиев, но те са в София и не знам дали ти е удобно да отидеш там. Иначе нашите го водиха при проф. Едрев в транспортна болница, където му замериха сливиците.
Аз лично ти препоръчвам, ако можеш да вземеш неговото мнение.
Тук Лиорена е писала за това изследване.
Тук има координати на лекари /но са в София/.
Сигурно си я видяла, има тема за третата сливица в Здравния.

# 275
Нямате ли си по-интересни занимавки та сте го хванали това земетресение? Ще друсне, па ше спре.

Djina Маринов и Вълков ... недей. Бягай далече. Маринов е пародия на специалист. Вълков е легнал на стара слава. Станал е немърлив, а корумпиран си е от край време. Бих ти препоръчал д-р Мирчев - лични впечатления и д-р Юри Николов - нелични.

# 276
Започва "Усещане за жена"  по Нова-един от любимите ми филми с любимият ми актьор.Приятно гледане! Popcorn beer3

# 277
  • Плевен
Започва "Усещане за жена"  по Нова-един от любимите ми филми с любимият ми актьор.Приятно гледане! Popcorn beer3

Мерси Hug И аз много харесвам този филм,ще го гледам за не знам кой ли път. Peace

# 278
Ние го усетихме земетресението на 4-тия етаж сме и дивана се разлюля.

# 279
Джина,заведи го и при Поля Божинова-ако искаш координати, драсни на лс.Не знам тя да оперира, но поне е добра като специалист  и може да те насочи.Аз ,Бужи, само при нея водя.

# 280
Добро утро. )
Днес е хубаво времето и мислим да ходим на разходка. )) До като излезем сигурно ще стане обяд. )

# 281
Добър ден!
На вън уж се показва слънцето ама за мен си е студено,май ще си останем в къщи,или по късно ако се позатопли ще излезем на двора.
Vesi1 една снимка да ли ще ме познаеш Mr. Green

# 282
Малката пак е с Отит.Има хрема подсмърча.Нощта мина много неспокойно за нея и мен.Буди се плака повръща.Сега и капя капки за уши и и давам панадол.Надявам се че ще и мине скоро защото много я мъчи.

# 283
ice, дано се оправи бебенцето скоро, отита доста ги мъчи наистина.

Момичета, СПЕШНО имам питане. На моя близка, която живее в Дружба, й трябва жена, която да гледа детенцето й през идната седмица. Става дума за детенце на 1,5 год, което от миналата седмица се лекува от ангина и вече е добре, но все още не може да отиде на ясла, а майката трябва задължително да е на работа. Някой познава ли свободна жена, на която може да се разчита? Може да ми пишете на ЛС.

# 284
Vesi1 една снимка да ли ще ме познаеш Mr. Green[/left]
Леко по леко почвам да си спомням Peace

Общи условия

Активация на акаунт