1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 61

• 20 737
  • 440
  •   1
Отговори
# 210
[
ПС:  как я правите тази магария , да слагате по няколко оригинални цитата в отговора си , бе мацки ? newsm78

когато някой е цитирал теб и ти отговаря... дваш пак цитат и готово Whistling

# 211
Млуш ще помагам докато се появи Шмети да поеме щафетата,Звезди и Кастанеа не съм съгласна те вече си бяха развалили приятелството и бяха опоненти защо да е на страната на Онур,като се чуди за какво да се хване за да се добере до Шех,нали в любовта и на война всичко беше позволено Whistling

# 212
  • на морето
ОК,ОК!
Целта на поста ми беше да се разсеете ! Успях !

Извинявам се , че предизвиках недоумение и Шок, шок , шок! Май не беше уместно !  

Шмети , споко , това трябваше да е кош в твоя полза !  
Звезди , ще ти пиша на лични какво имам прадвид с това за няколкото цитата , че да не оспамваме темата . Това ,дето го казваш го мога .

# 213
  • София
 ЕЕеее, иииии, аааааа- абе как бяха тези възклицания - моля моля - няма обиди - направо много се радвам , че всеки има позиция - за това дълго апелирах преди 2-3 месеца. Ама нали вече сме заедно 5 месец- и за хубаво , и за лошо - как се казваше ВИРУСА ...
Аша - трябваше да нахраня домочадието - те продължават да си пийват , а аз отново съм на линия1

# 214
castanea, имах предвид не традиции, а исконно заложено в религията - не пожелавай жената на ближния си!
звездичка, нямам камбанария, не "ръся" високопарни слова , просто споделям своето мнение - или пак аз не се вписвам в диалога - извинете  Peace
Нормално е - в момента има в диалога 2 оформени групи , но не мога да приема мисълта , че Керем и ревността на Онур е движещата сила на Онур! Припомнете се ,кога се появи ревността на Онур , нима още в първите епизода?
Не в първите, в ПЪРВИЯ еп. в първите 15 мин. се знаеше за ревността на Онур...Защо, мислиш, той следеше Шех за всяко закъснение и искаше тя да работи извънредно по нощите?!  Mr. Green
Според мен, това не беше проява на ревност, а на яд. Той някак си се опитваше да я накаже затова, че се е влюбил в нея, а тя го разочарова като прие предложението му. Наказваше я и затова, че въпреки всичко продължава да я обича. Затова и коренно промени отношението си, когато разбра за Каан.

# 215
Млуш ще помагам докато се появи Шмети да поеме щафетата,Звезди и Кастанеа не съм съгласна те вече си бяха развалили приятелството и бяха опоненти защо да е на страната на Онур,като се чуди за какво да се хване за да се добере до Шех,нали в любовта и на война всичко беше позволено Whistling
аз по принцип в тази философия много не вярвам за мен има зависи
просто мога понякога заради тази философия да оправдая постъпката на някой

# 216
Много е бавен,много зацикля  newsm78 #2gunfire hit hit hit hit hit hit

# 217
И от/2182/2004466307466953500rshs0.jpg[/img] - та дори до последните епизоди - няма да изброявам- Керем е основния разрушител на щастието на всеки заобикаляш го близък - Шех, Онур, Бену. А косвено - да не изброявам неговите реакции и поведение към Севал, всяка еднодневна мацка, брат. Мъж , който няма мъжко поведение и не знае да държи зъбите зад езика си ( пред Зафер, пред Еда...) - това не може да бъде мой кумир. По- добре идеализирания Онур с неговата ревност, защото истински обияа, отколкото мъж, влюбен в недостъпната жена - химера , при това жена на своя най- близъл приятел !
Интересно ми е , какво искат да подчертаят сценаристите при персонажа Керем - той въобще не би трябвало да бъде явление в Мусюлманския свят. Да
Шеф ,литературно издържан анализ ,но твърде краен според мен .За мен Керем стои  най-близо до реалния образ на съвременен Богат мъж. В поведението му няма нищо необичайно.Активен ,деен .С много неща се справя.Севал винаги на него се опира Намери отдушник при Еда.При Бенну беше наистина Непоносимо тягостно.Докато Онур е по-скоро мъж-Мечта.Много ми хареса когато сподели ,че ще е интересно да се Управлява Шех.Но над всички са Каан е Бурханбей.

# 218
Момичета, нали само си говорим, не бих искала да мисля, че някой се обижда на любимец от филма. Просто коментираме в момента характера на Керем. И дали ще го сравняваме с Онур или не, според мен няма значение. Той си е носител на определени черти, така са го решили сценаристите. Всеки има особености и ги показва по някакъв начин, така е и с Керем. Важното е, че всички играят толкова добре и убедително, че ние ги възприемаме като реални личности от живота. И се вживяваме, и се пристрастяваме. Да запазим чувството си за хумор, това е филм, все пак. newsm62 newsm51

# 219
ОООТ мЕЕЕн чао за сега ..хи-хи..и иии  ГАААЗ : http://www.youtube.com/watch?v=UhIyLDnBx8g&feature=PlayList& … t=1              

# 220
  • на морето
ДА , и на мене Керем не ми е тип , обаче ....... обаче , аз си имам един такъв принцип . Външността е едно , характера е друго , а артиста който изпълнява дадената роля е съвсем трето !
И се старая по възможност да не се оставя тези три подточки да ми се слеят в една .
/следва /

В контекста на горното , и въпреки че съм от клончето на Онур , гласувах с първа опция ! Приемам го , такъв какъвто е!
И ако се базирам на горните подточки , започвам така :

Първо от № 3 - Тарду е страхотен артист ! Безкрайно добре си е влязал в кожата на героя , изградил е характера му и е открил философията , на която да стъпи за да докаже житейската логика на постъпките му . Браво !

Второ - №1 - като физика не е моя тип . За това и още от начало съм в другия отбор . То , докато "влезеш във филма " да опознаеш героите , външността е първия критерий за определяне на личните пристрастия . После , с действията си един герой , колкото и да не ти допада на външен вид , може да ти стане безкрайно симпатичен и съответно обратното . Нали ?

# 221
castanea, имах предвид не традиции, а исконно заложено в религията - не пожелавай жената на ближния си!
звездичка, нямам камбанария, не "ръся" високопарни слова , просто споделям своето мнение - или пак аз не се вписвам в диалога - извинете  Peace
Нормално е - в момента има в диалога 2 оформени групи , но не мога да приема мисълта , че Керем и ревността на Онур е движещата сила на Онур! Припомнете се ,кога се появи ревността на Онур , нима още в първите епизода?
Не в първите, в ПЪРВИЯ еп. в първите 15 мин. се знаеше за ревността на Онур...Защо, мислиш, той следеше Шех за всяко закъснение и искаше тя да работи извънредно по нощите?!  Mr. Green
Според мен, това не беше проява на ревност, а на яд. Той някак си се опитваше да я накаже затова, че се е влюбил в нея, а тя го разочарова като прие предложението му. Наказваше я и затова, че въпреки всичко продължава да я обича. Затова и коренно промени отношението си, когато разбра за Каан.
съгласна съм с теб - и аз писах че има бегли наченки на ревност, но нямах в предвид това преследване/дебнене
а за епизодите след предложението за женитба вече има и по явни сцени на ревност, но тогава е ясно няма какво да коментираме предложението вече е отправено и не се броят

# 222
Много ми хареса анализа на Винетат Peace  Шеф благодаря за подробната информация за наградиде,на мен лично Джейда повече ми хареава от Еда(забравих й името)и не само по външност ,но и като игра,но тези който дават наградите явно са на друго мнение за мое съжаление Rolling Eyes  Аша неразбрах къде съм сгрешила и къде сравнявам Керем с Онур,ако ми подскажеш ще гледам да се коригирам Rolling Eyes  Кастанеа това за различните гледни точки не мога да го коментирам,всеки има право на такива и аз ги уважавам Peace    Шмети радвам се че се появи Hug

# 223
  • на морето
И какво - гледам , въртим , сучим пак Онур на предна линия коментираме ...... Абе нали за Керем вървеше приказката ...
Дафи , никъде , бе джанъм .... много се бяха разгорещили страстите и се включих в ролята на кофата с водата .... ама май сама си се хлъзнах на нея ......

# 224
Някой може ли да ми даде линк към преведен изцяло 79 епизод, че последната част нещо ми се губи?
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт