1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 61

• 20 668
  • 440
  •   1
Отговори
# 330
Аааааа не,немам сили вече...това ваш'то не се търпи....Аша, смили се над нас, бъди добра душа, айда утре пак, а?  Praynig
Отивам да полагам морна трътка   newsm30 лека нощ

# 331
Пенда и аз съм на линия седя и си чакам Аша да довърши образа на Керем че много ме заинтигува newsm78 HugМлуш немой утре бе джанъм аз за какво чакам тогава newsm78 ooooh!

# 332
ШметиHug проблема идва от сравнението на Керем с Онур, затуй го плюят толкоз (то не че чат пат и аз не се изкушавам, ама засега стискам здраво зъби). Ама то с Единствения и несравнимия сравнява ли се, бе, джанъм   Heart Eyes Blush

Аша май е почнала "Житие и страдание грешного Керема", с нетърпение чакам продължението  Hug

а за четенето, и аз имам, ама яваш, яваш, Ша настигам  Grinning

# 333
В тазвечершно предаване по тв,
http://www.youtube.com/watch?v=YyFdS7GNxHw
отразяващо раздаване на театралните награди Афифе Жале на въпрос : '' Как ще свърши сериалът'' отговорът на Джанан Ергюдер, изпълняваща ролята на злата Еда, отговоря '' Как според вас свършва една приказка?''
''С хубав край''- и подават, а тя '' Нямам право да коментирам, но дай Боже така да е, да свърши като приказка Simple Smile''
Тя печели награда за най-добра поддържаща женска роля.
шеф е поместила и снимки на 15 стр.

# 334
ЛЕКА НОЩ, ВСЕЗНАЙКИ!!!!!!!!!!!

# 335
В тазвечершно предаване по тв,
http://www.youtube.com/watch?v=YyFdS7GNxHw
отразяващо раздаване на театралните награди Афифе Жале на въпрос : '' Как ще свърши сериалът'' отговорът на Джанан Ергюдер, изпълняваща ролята на злата Еда, отговоря '' Как според вас свършва една приказка?''
''С хубав край''- и подават, а тя '' Нямам право да коментирам, но дай Боже така да е, да свърши като приказка Simple Smile''
Тя печели награда за най-добра поддържаща женска роля.
шеф е поместила и снимки на 15 стр.
   Това изявление ми звучи много обнадеждаващо  smile3521newsm10,чак да не повярва човек от кого да чуем хубава новина и ние,ама важното е че според мен приказките свършват със щастлив край така че newsm17 newsm44пък и смеят ли сценаристите на тоя дългоочакван финал и на тоя хубав филм да му сложат лош край нали ще ги линчуваме после smile3512 #Splat

# 336
Шмети, браво на теб! Според мен много вярно и точно е мнението

ти относно Керем и Онур  и си го подкрепила с не по-малко верни и точни  факти! И аз бих

написала нещо подобно, с тази разлика, че  нямам слабост към нито един от двамата, не защитавам и не

нападам никого. Възхищавам им се и им се възмущавам - когато, за каквото заслужат. За мен те

са хора, които в някои моменти са положителни, а в други моменти - допуснали грешка, слабост,

недомислие... Мнението ми е, че нито Керем е отрицателен герой, нито Онур е идеален. И двамата си имат

кусури, правиха грешки в различни моменти от живота си, а и  много пъти съдбата не беше благосклонна

към Керем.

Но нима в живия живот има безгрешници?! На

нас - зрителите, ни е лесно да кажем кой как е трябвало да постъпи, защото виждаме и знем всичко за

героите, за събитията, но в собствения си филм, в нашите житейски ситуации, как реагираме? Няма нищо

по-лесно от това,  да даваме съвети на другите, как да  живеят, какво да правят и нищо по-трудно от това,

как да живеем нашия живот, когато сме изправени пред изпитания, когато сме обсебени от чувства, от

емоции...

Аша,   с таланта си да съчетаваш перфектно   красотата на

думите, твориш омайващ, точен, задълбочен психологически шедьовър, който грабва четящият го!

Поздравления!!! 

Чакам продължението с голям интерес!

Ще си позволя да поразсъждавам за Бену и Керем - и двамата са страдали от дефицит на обич в детството

си.

Майката на Бену е била заета със собствените си преживявания от изневярата на съпруга си, а баща й е

бил зает да сваля поредната бройка и така нито един от родителите не й е показал и давал обич. Същото

е и при Керем. Бурак е бил болен и вниманието е било насочено към него. Затова и Бену и Керем имат

болезнена  нужда,  единият да доказва постоянно на другия, че го обича,  че е значим и незаменим ...

От тук се  задълбочават проблемите в отношенията им.

За съжаление травмите от детството не се надживяват в повечето случаи.

Имам още за казване, но много дълго стана...

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 04:33 от огън

# 337
Сирен хубави рими за лека нощ   bouquet  Който не го бива в анализите го бива в римите. Мен в нито едно от двете не ме бива, но с удоволствие ви чета.

Аша и аз се нареждам на балкона и чакам продължението  Hug  Много детайлно и точно според мен

Шмети наистина крайни сме май към Керем. Какво пък сме го погнали чак толкоз това момче, но понякога много му се ядосваме затова. В даден момент забравяме, че и положителни качества има. Анкетата обаче се обърна - за сега бравос на защитничките   bouquet Hug

Момичета мили лека нощ

# 338
Това стихотворение го е писала сестра ми,която наскоро заразих със филма вдъхновена от Онур и най вече от Шех:                                                                                                                                                                                                                               Целуни ме под дъжда

Валеше а ти тичаше след мене.
А всичко бе толкова скучно навън.
С теб се чувствам сякаш летя.
И никой няма да те разбере, както аз.

Понякога се чувствам толкова сама.
Обикалям по улиците и се търся коя съм.
И живота ми изглежда толкова измислен.
Искам да живея ден за ден, ден за ...теб

Трудно е да се повярва,че там няма никой друг,като мен.
Там няма никой друг, като теб.
Няма друго място, като дома.
И продължавам да търся единствените неща.

Прекрачи границата – целуни ме под дъжда.
Разбрах, че го искаш по начина по който ме гледаш.
Понякога сигурно мислиш, че чета мислите ти.
Не. Просто се вслушвам в сърцето си.

Събуждам се в съня си. Всичко е синьо.
Политам и идвам при теб докато спиш.
И посред нощ влизам през прозореца ти.
А ти в съня си шепнеш моето име.

Колко дълго ще отнеме, да повярвам...
Колко ми е трудно да премина през тази стена.
Не мога да се разделя с миналия си живот.
Трудно ми е да повярвам, че любовта съществува.

Не искам да се виня, че всичко наоколо е фалшиво.
Не искам да вярвам, че това е лошо.
Помогни ми да премина от другата страна.
Покажи ми какво е любовта...

Искам да видя какво е времето сутринта.
Да гледаме колко е изчистено небето.
Искам снимка с теб как пием кафе.
Искам да прекарам времето си гледайки те как си около мен.

Чувствам се толкова малка. Стоя пред тази стена.
И се надявам, че ти ще усетиш това.

Ще ти се обадя, но не знам какво да ти кажа...
Целувката ти може да отговори на мойте мечти.
Моля те помогни ми,само ти си този,
Който може да ме събуди от моят сън.

Прекарвам си времето мислейки за теб
Стоя до стената и се надявам, че и ти мислиш за мен.
Не мога да те виня, ако открия, че не си ме разбрал.
Но те обвинявам, затова, че ми показа какво е любовта.

# 339
  • Varna
ДобрЮтрУУУУУУУУУУУУУУууу Компаниятаааааа Hug
Кака ви Делта да ви сложи една подкрепяща закуска, че като почнете анализите нямате изчитане и не се сещате да хапнете нещо Hug
Хайде на гюзлеметоооо

И айрянчееее същоооо newsm47

Да ви е сладко момичетааааа Hug

Лек ден убавициииииии smile3525

# 340
Добро утро и лек и спокоен ден. Simple Smile

# 341
Добро утро Онурки и Керемки! Hug
Снощи голяма дискусийка се заформила!   #CrazyКой е по,по, най? Ами то се знай!!!
Аша, чакам с нетърпение да довършиш анализа си, много точно и увлекателно!
Аз засега ще замълча, че Шмети и Млу6 ще ме пернат зад врата! Joy
Мисля, че разбрахте.....мнението ми за Керем

# 342
Добро утро, мамчета на малки и по-големки дечица!!!

Да ви е спорен деня!!!  Ето и едно кафенце за събуждане!

Много продуктивни сте били, бе маминки! Хеле Аша ... събра ми очите  Shocked Shocked Shocked

Мнооого ти се радвам, джанъм. Имаш материал, ако не за докторска дисертация, поне за магистърски проект по психология. Събирай писанията си, после може да издадем "Събрани съчинения и анализи". Ауууу, туй кинокритиците - ряпа да ядат.

# 343
Добро утро и спорен ден!
Дафи, много е хубаво. Грабна ме. Браво на сестра ти и на теб, че ни го пусна тук.   bouquet

# 344
Много сте чевръсти, бе момичета. Кога си легнахте, кога станахте, че и закуска спретнахте, кафенце направихте. smile3525
Magi, ние този филм така го разнищихме - събития, герои, преживявания, скрити помисли и желания, че ако сценаристите можеха да надникнат тук, сигурно и те щяха да открият неща, за които не са се и сещали. Можем да открием училище за изучаване и анализиране на Гедже вирусал.
Аша, зариби ни с твоите анализи и сега чакаме продължението със същото нетърпение, както и поредната доза от наркотика 1001 нощ

Общи условия

Активация на акаунт