1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 61

• 20 919
  • 440
  •   1
Отговори
# 120
  • sofia
аз мисля, че образа на керем немаше да е това ,ако до него не беше на онур, както и обратното .Така че не могат да се разглеждат напълно независими един от друг .
те са образи в един сериал.
мисля, че с керем ако има хубав край филма бих повярвала да се живее щастливо, ноако всичко е окей с онур и схехи край на филма хепи, ще си помисля ами ако стане така и така нема ли пак тои да каже това и онова и пак колко серии са завършвали хубаво, ние потъркваме ръце доволни ето , и в следващата отново този я погледнал и стават скандали до небето/
Нали всеки разсъждава.
и никой не се сърди   bouquet

# 121

Шмети, на 100% съм съгласна ...
Онур първи изигра "немци в тила" на Керем,...постъпи дааалеееееч не "по мъжки"  ...направо му заби нож в гърба, като предложи на Шех брак  Twisted Evil
е! хубава работа... Онур първи каза, че обича Шехи, ама не може да и предложи брак ли? #Crazy Mr. Green
Joy Joy Joy
Струва ми се млуш се шегува тук със мен, звезди ...  Whistling

# 122

...обаче, за мен Керем изкупи вината си много пъти след това ...
в смисъл? Thinking

шеф

истана  е, че всеки гледа от собствената си камбанария Thinking

# 123

Онур първи изигра "немци в тила" на Керем,...постъпи дааалеееееч не "по мъжки"  ...направо му заби нож в гърба, като предложи на Шех брак  Twisted Evil
е! хубава работа... Онур първи каза, че обича Шехи, ама не може да и предложи брак ли? #Crazy Mr. Green
Joy Joy Joy

О!
 да бЕгам тогава от кръстосания огън, че да не ми се подпали Д-то Mr. Green

# 124

Joy Joy Joy

О!

не се шегувам бе, сериозно Simple Smile 
И Звезди, СТОЙ тука, молим ти се...напоследък толкоз рядко мога да се радвам на готиното ти дупе .. Blush

# 125

Joy Joy Joy

О!

не бЕгай, няма да се стреляме ... Hug

ДЯтито чака да яде, а аз не мога да оставя темата.  ooooh!  Joy Нали съм защитник на Керем ...  Crazy
Да се яви веднага друг защинтик, за да се отегля спокойно - времено ...  Joy

# 126
  • София
Красимира, именно това ме очарова в този филм, казах го и преди.
Образите са реални, типажите са прецизно формирани и изключително близки до реалността.
С две думи, това биха могли да бъдат съвсем истински типажи, чисто житейски.
А житейски личностите не са черно-бели, латино сапунести.

Затова и коментарите по тях са ми истински интересни.

# 127
Шмети,не съм фенка на Керем, както ти е добре известно, но можеш спокойно да разчиташ на мен!!!..... Mr. Green

Отегли се спокойно....след 2 часа...от Керем ше са останали само мръсни чорапи   love001

# 128
Шмети,не съм фенка на Керем, както ти е добре известно, но можеш спокойно да разчиташ на мен!!!..... Mr. Green

Заемай се тогава  Heart Eyes и да не ме посрамиш ... Mr. Green

# 129
  • sofia
Към Бенну изпитвам огромни симпатии, но по мое мнение, тя не успява да провокира достатъчно мъжа си и по нейна вина Керем залита в неправилна посока. Слаба и неуравновесена, абсолютно несигурна в себе си жена.
Но, според мен, Керем обича жена си.
Онур е много тежък характер, но този тип ревност, не е необичаен за такъв тип мъж. Аз познавам отлично този типаж, чисто житейски и определено го предпочитам пред либерално-освободено-толериращ феминизма мъж.
Харесвам филма и по причина, че образите са реални и неидеализирани, както е обичайно в сапунките.
Хванати са толкова нюанси, слабости, изобщо всички цветове от характерите, типажите, изобщо и от самия живот.

това напълно съвпада с моето мнение- на 100 процента.  bouquet

миличка , аз съм го казала виж .верно малко се повтаряме

# 130

не се шегувам бе, сериозно Simple Smile 
И Звезди, СТОЙ тука, молим ти се...напоследък толкоз рядко мога да се радвам на готиното ти дупе .. Blush

уф, добре, че все още ще имам нужда от него ( д-то де...) Whistling

Да се яви веднага друг защинтик, за да се отегля спокойно - времено ...  Joy
ще има да чакааааааааааааааааш Whistling

# 131
Керем знаеше,че Онур е влюбен в Шех - каза го на Мерт една вечер на яхтата си цитирам по памет : Мерт му казва,че е хлътнал лошо,много лошо,а Керем отговаря,че има и по лошо -това че Онур също е влюбен................. в Шехерезада.

# 132
 Joy Шмети, наистина можеш да разчиташ на мен   СЕРИОЗНО   bouquet

# 133
Joy Шмети, наистина можеш да разчиташ на мен   СЕРИОЗНО   bouquet
кажи и че не може  -  така няма да изостави тематааааааааааа Whistling

Mr. Green

# 134
Керем знаеше,че Онур е влюбен в Шех - каза го на Мерт една вечер на яхтата си цитирам по памет : Мерт му казва,че е хлътнал лошо,много лошо,а Керем отговаря,че има и по лошо -това че Онур също е влюбен................. в Шехерезада.

Така е, ама ПЪРВО ОНУР заподозря за чувствата на Керем...ската се позорно.. и постъпи, според мен, недостойно  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт