1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 61

• 20 735
  • 440
  •   1
Отговори
# 180
mlu6
 аз говорех как дотягаше дори и на Шех след шок-шок-шок Rolling Eyes
 а тогава уж "ходеше" с Бенну... тогава си беше предателство към Онур, а не преди това Rolling Eyes

# 181
Звезди така е,но чувствата са нещо за което е трудно да се определи точно какво е, в един момент ми се струва че наистина беше влюбен в Шех в друг,че я искаше защото не можеше да я има,в трети на 22еп с Бенну ми се стори че наистина я обича и в мн.др моменти,а след това че и обичта към нея не е достатъчна и въобще много объркано с чувствата му въобще,но си мисля и друго че много често само любов не е достатъчна за да просъществува една връзка,а понякога и бракове основани само на обич(различно от луда любов)просъществуват много по дълго затова като двойки,  Керем и Бенну се разбираха много по добре преди проблемите им отколкото Шех и Онур,който бяха по влюбени,ако трябва ще търся и примери Rolling Eyes

# 182
Да не ви изгубя  Mr. Green

# 183
 - Керем е основния разрушител на щастието на всеки заобикаляш го близък - Шех, Онур, Бену. А косвено - да не изброявам неговите реакции и поведение към Севал, всяка еднодневна мацка, брат. Мъж , който няма мъжко поведение и не знае да държи зъбите зад езика си ( пред Зафер, пред Еда...) - това не може да бъде мой кумир. По- добре идеализирания Онур с неговата ревност, защото истински обияа, отколкото мъж, влюбен в недостъпната жена - химера , при това жена на своя най- близъл приятел !
Интересно ми е , какво искат да подчертаят сценаристите при персонажа Керем - той въобще не би трябвало да бъде явление в Мусюлманския свят. Да не забравяме все пак основните зрители - ние спокойно можем да разнищим Керем със неговите положителни и отрицателни черти , а как Керем се вписва дори в съвременна Турция ! Едва ли  добре. Затова четох след поместване на снимката на Керем и Еда ( с куфара и облечени в кожуси- мотото бе - Керем - в Сибир!) И пак се сещам за неговите "поглъщащи"  погледи към Шех....
[/quote]

ШЕФ точно такова е и моето мнение за Керем

Ох момичета как съжалявам току що се прибирам и съм изпуснала дискусията
еее както е казала другата Краси аз съм му върл фен на Онур и не искам да го сравнявам с Керем но нямат нищо общо

# 184
звездичка
след шок-шок-шок май няма смисъл да говорим
цялата им защита ще отиде на кино
аз лично Керем и в първите епизоди не го харесвам като дразнеше Онур
но на бойното поле на любовта всеки прав за себе си бори се до край

# 185
dafi_83
честно  казано си мисле, че обича Бенну... понеже има нуждата да обича някого, но... на моменти... в момента, в който има какво друго да прави, забравя ,ч е "обича"  Rolling Eyes

# 186
Млуш да,но след като Шех отговори и бяха решили да се женят с Онур преди сватбата им той отново нахалстваше,дори да знаеше че няма никакъв шанс Peace

# 187
  • Varna
Някой по нагоре искаше преведени 82 и 83 обаче те не са преведени още

# 188
  • на морето
Ии геджеляр , къзлар!
За малко съм изпуснала гребена на вълната ...  Амо то , щото пускам  пералня.... Тук кирливи ризи да има ?
 Айде ,давайте ги Керемски , Онурски , съфорумски .....всякакви перем ..., че да я връткам!
И обувки виждам нещо калчица са донесли ..... ще помоля да  набързо сега през изтривалката да минем , че и нея да я заплакна .... и пак тук .  ........
Анчето още не е дошла , та да й поеме функциите на вратата, де .

# 189

но на бойното поле на любовта всеки прав за себе си бори се до край
да, но пак повтарям... според ценностна система на всеки...

Hug

# 190
А видяхте ли че и другия вторник ще го дават филма ?88 серия де

# 191
  • София
Не намерих 79 преведен

# 192
mlu6
 а тогава уж "ходеше" с Бенну... тогава си беше предателство към Онур, а не преди това Rolling Eyes

Звездииии, що не си мигаш  тихо и кротко там на небето?! К'во се обаждаш кат на барабан палката??? Аз от кой пръст сега да си изсмуча оправдание за Керем, ааааа??? #Cussing out
Фроооойд, еййй....алуууууу, ела тука , че имам въпиюща нужда от хелп.....АША, мила , ти не мой'ш ли да надникнеш и да опрайш пложението   newsm45

# 193
mlu6

Звездииии, що не си мигаш  тихо и кротко там на небето?! К'во се обаждаш кат на барабан палката??? Аз от кой пръст сега да си изсмуча оправдание за Керем, ааааа??? #Cussing out
Фроооойд, еййй....алуууууу, ела тука , че имам въпиюща нужда от хелп.....АША, мила , ти не мой'ш ли да надникнеш и да опрайш пложението   newsm45

да триЯ ли? smile3534

# 194
Звезди за съжаление май си права,но аз разчитам на това че той все пак се е научил да я обича като си припомня как я гледаше след като разбра че е бременна и всичките им хубави моменти чак не ми се ще да повярвам че е престорен и че ще дойди и момент в който ще забрави за тези чувства Sad

Общи условия

Активация на акаунт