1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 61

• 20 926
  • 440
  •   1
Отговори
# 225
  • на морето
ДА , и на мене Керем не ми е тип , обаче ....... обаче , аз си имам един такъв принцип . Външността е едно , характера е друго , а артиста който изпълнява дадената роля е съвсем трето !
И се старая по възможност да не се оставя тези три подточки да ми се слеят в една .
/следва /

В контекста на горното , и въпреки че съм от клончето на Онур , гласувах с първа опция ! Приемам го , такъв какъвто е!
И ако се базирам на горните подточки , започвам така :

Първо от № 3 - Тарду е страхотен артист ! Безкрайно добре си е влязал в кожата на героя , изградил е характера му и е открил философията , на която да стъпи за да докаже житейската логика на постъпките му . Браво !

Второ - №1 - като физика не е моя тип . За това и още от начало съм в другия отбор . То , докато "влезеш във филма " да опознаеш героите , външността е първия критерий за определяне на личните пристрастия . После , с действията си един герой , колкото и да не ти допада на външен вид , може да ти стане безкрайно симпатичен и съответно обратното . Нали ?

Та , тук , в тази тема , според мен иде реч основно за моята подточка № 2 - характера на героя ......

# 226
  • София
Цитат
Активен ,деен .С много неща се справя.Севал винаги на него се опира
Даная,  с това не мога напълно да се съглася .  И затова винаги го сравняваме с Онур . При него , когато емоциите и проблемите са налице , независимо от какво естество - той не съумява да се организира , да помисли трезво; първосигнално той първо " дава назад" , хваща се за главата, праща охрана, извинява се след това , гледа мило - вместо да търси причината и как да се преодолее - той забравя дори да даде отговор на бизнеспартньора си от чужбина и губи проекти... Севал се опира до него, защото тя го е направила млад преуспяващ богат бизнес.........

# 227
Дафи и аз много харесвам Джейда. Струва ми се, че нейната роля е най-сложна и многопластова и тя се справи блестящо. Иначе щяхме ли да я коментираме и нищим толкова време.
Аша, наистина въртим сучим и все до Онур я докарваме. Ама какво да правим като е завладял сърцата и умовете ни.  Embarassed

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 22:39 от Venetat

# 228
Според мен Мерт много вярно каза на Керем една вечер в бара цитирам по памет "Полисли дали не искаш Шехерезада така, както едно дете иска играчката на батко си?" Мерт винаги усеща на къде духа вятъра!

# 229
dafi_83
честно  казано си мисле, че обича Бенну... понеже има нуждата да обича някого, но... на моменти... в момента, в който има какво друго да прави, забравя ,ч е "обича"  Rolling Eyes
Не не!Има нужда Някой Него да го обича Безрезевно!!- затова яхтата е Сурая ,за това се ожени за Бенну!!

# 230
Кога щеше да е предаването с Халит?

# 231
Дафи не желая/ не искам /не очаквам да коментираш споделих си мислите Hug  bouquet

Аша на мен в началото чисто физически ми харесваше Мерт сега обаче с тази опашчица изобщо. А пък и БЗ беше публикувала едни снимки и там хич не ми хареса как съм се заблудила в началото
На клона на Онур съм и аз макар и с някой и друг епизод закъснение най вероятно заради
После , с действията си един герой , колкото и да не ти допада на външен вид , може да ти стане безкрайно симпатичен

# 232
  • на морето
Момичета , още не е почнало предаването ! Вие гледате ли ?
http://www.startv.com.tr/CanliYayin.aspx   - за Venetat
още са реклами

# 233
  • Варна
 Момичета,  защо  не  започва  предаването  с  Халит  по  стар ТВ????   Rolling Eyes

# 234
от 22,30 уж
но не знам на правилния канал ли съм защото дават нещо друго

# 235
от 22,30 уж
но не знам на правилния канал ли съм защото дават нещо друго

Това не са ли реклами ?

# 236
  • на морето
да , реклами

# 237
Офффффф то и да започне има ли кой да ни превежда БЗ я няма май а другото момиче и него май го няма . Cry

Ами проверихте ли че в програмата пише че ще дават филма във вторник 88 серияяяяяя

# 238
  • Варна
 Сега  да!!!  Ама  досега  даваха  нещо  друго!!!  А  в  дясно  пише  -  от 22.30  Мега  магазин!!!

# 239
Офффффф то и да започне има ли кой да ни превежда БЗ я няма май а другото момиче и него май го няма . Cry
Ами само ще си го гледаме Халит. Само дано ни го пуснат.

Общи условия

Активация на акаунт