1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 61

• 20 885
  • 440
  •   1
Отговори
# 240
  • на морето
Офффффф то и да започне има ли кой да ни превежда БЗ я няма май а другото момиче и него май го няма . Cry

Ами проверихте ли че в програмата пише че ще дават филма във вторник 88 серияяяяяя

Краси , ще гледаме и ще се радваме  Mr. Green

# 241
Офффффф то и да започне има ли кой да ни превежда БЗ я няма май а другото момиче и него май го няма . Cry
Ами само ще си го гледаме Халит. Само дано ни го пуснат.

може да е решил само да пее  Joy Joy Joy

ще видим
Шеф сподели че може да е само нещо клюкарско

# 242
Данаиа може да има нещо вярно в твърдението ти,но според мен човек има нужда и да обича освен тази да бъде обичан и все някъде трябва да насочи и тази си енергия след като се "отказа" от Шех Rolling Eyes

# 243

Каквото и да прави ще си го гледам хубав ми еее и това е .Ако някога съм вярвала че ще харесам такъв плешивкооо ама на.........стана .

# 244
В сайта на Симона прочетох, че тази събота и неделя Берг, Халит, Джейда и Тарду ще бъда в Кувейт по покана на телевизията, която там излъчва филма. Значи не е невъзжно да отскочат и до България. Програмата в Кувейт предвижда пространни интервюта и срещи с фенове в няколко търговски центъра.

# 245

да пее, да говори, ако ще и само да гледа и да се усмихва. Ама КЪДЕ Е ?

# 246
  • София
 wflag  tiptoe  tiptoe  tiptoe  tiptoe

Нямате изчитане, ей! Докато се вмъкна в темата и вие сте изписали още 5 нова отговора!  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Отивам да гледам Халит!  Hug

# 247
Краси Ел може ли линка на канал д да видя програмата,въпреки че много се съмнявам да го дават newsm78

# 248
Цитат
Активен ,деен .С много неща се справя.Севал винаги на него се опира
Даная,  с това не мога напълно да се съглася .  И затова винаги го сравняваме с Онур . При него , когато емоциите и проблемите са налице , независимо от какво естество - той не съумява да се организира , да помисли трезво; първосигнално той първо " дава назад" , хваща се за главата, праща охрана, извинява се след това , гледа мило - вместо да търси причината и как да се преодолее - той забравя дори да даде отговор на бизнеспартньора си от чужбина и губи проекти... Севал се опира до него, защото тя го е направила млад преуспяващ богат бизнес.........
Имаш право!  bouquet

# 249
  • София
Момичета, на 26 и 27 април - Халит, Берг Джейда и Тарду са официални гости в Кувейт ( предишната инфо бе за Ливан???) на канал Alrai tv. Ще имат срещи и със свои фенове  Hug Кога ще дойдат и тук?????????????

varna72 - изпревари ме с инфото Hug

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 22:56 от шеф

# 250
За 80 еп.-Бурхан бей - голям бизнесмен(както разбрахме от предните епизоди) и психолог- единствен той се справи с положението с Бурджу-вдъхна сила и увереност в нея , за да се справи с трудностите и да спре да се крие като щраус в пясъка.Изкефих се на :Постоянно ще поправям това , което разваляш ли ( Бурхан към сина му).За Еда- както казваме тука крушата не пада по далече от корена си -майка и и лъжите й за другата дъщеря, вероятно тук е и корена за ненормалността на Еда.Керем - оплескан отвсякъде.
Шехито все още се понася като поведение .Мелек - най-после взеха да я показват като разумен човек, а Бурак както го харесах и съжалих напоследък ,че израства в болката си сега пак взе да ми олеква като каза , че има чувства към М.

# 251
  • София
http://www.startv.com.tr/CanliYayin.aspx

Тук ще дават Халит!  Hug

# 252
Краси Ел може ли линка на канал д да видя програмата,въпреки че много се съмнявам да го дават newsm78
http://www.kanald.com.tr/Program/

Не съм Краси, но линка ми е под ръка

Данаиа може да има нещо вярно в твърдението ти,но според мен човек има нужда и да обича освен тази да бъде обичан и все някъде трябва да насочи и тази си енергия след като се "отказа" от Шех Rolling Eyes
Peace съгласна съм с теб Дафи ако човек не обича празнотата в душата си остава. Това че другия те обича много не виждам как ще я запълни

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 23:02 от castanea

# 253
  • на морето
ЗА тези , които не следят -  първите инфо са относно наградите , за които Шеф писа . Има кратки интервюта с наградените , вкл. наша Едичка . Другите не ги знам. Както и не разбирам какво говорят .

# 254
  • на морето
ииии не пропуснаха да вкарат въпросче за Тарду на Еда

Общи условия

Активация на акаунт