1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 61

• 20 676
  • 440
  •   1
Отговори
# 345
Гледам кака ви Еда награда за най-добра второстепена роля спечелила...ами тя наистина така отръки и иде да израе вещица че може и Оскар да вземе.

Че то в този филм второстепенни роли има ли бе джанъм newsm78

Току що приключих с 81 серия, за всеки случай с ББ То сълзи не ми останаха, незнам дали Керем ще си пие антидепресантите ама след тази серия аз със сигурност ги започвам. Стана ми жал за АК, щото милия за пръв път мина без издънка, а Бурхан не го похвали. Шех как вилня в кабинета на Онур не е истина, мноого силно беше.

# 346
  • до най слънчевия бряг
Добро утро ,страхотно кафенце и гюзлемички Ммммм ,вкусно
Дафи стиха на сестра ти е супер ,пускай я от време на време във форума ,щом искаш да я разболееш от нашата болест ,давай , но поне  да идва тук   на психотерапия Laughing
Аша ,видя ли ,права съм Творенията ти са за отделно изданиеУбедена съм ,че в училище си носила само 6 -ци по български  Laughing
И какво сега, снощи анкетата беше 53:55 но нещо много се мообилизирахте след критиката От чужди компютри ли гласувате или прилагате номера с парфюмчето??? Joy Joy Joy
Всъщност най ми хареса Огън ,перифразирам -Нито Керем е толкова черен ,нито Онур толкова бял
Те са като нас със вас с  -хубави и лоши ,трудни и пресрасни са дните им
                                                      само дето повечко са парите им

# 347
Хехе какво стана-плюете Керемката,а има все повече гласували за него Flutter
Да не би да ви убедихме ,че не е толкова черен а?
Аша, браво мила съгласна съм с разсъжденията ти до тук.
Аз не мога да събера смелост да гледам 80 еп.Предчувствам ,че май ще дърпам ушите на Керем.
За един път с Еда бях склонна да го оправдая,ноооо втори път ,при положение че жена му има нужда от него-НЕ Crossing Arms.Защо бе джанъм не каза на Бенну  newsm78.Е те това не мога да го разбера.  Thinking
Верно,че и Бенну се държи меко казано зле,ама за това е виновен Керем (в голяма степен)-ами кажи на момичето каквото иска(с кой спа Шех),нали това я измъчва.
Накрая да кажа,че не са за пренебрегване и думите на Онур-Бенну иска да те види да страдаш за бебето(карам по памет).У мен се суздаде впечатлението ,че той странеше малко от всичко това.

# 348
Момичета, керемки и онурки, добро утро.
Аз снощи нямах сили да изчакам края на дискусията, вие сте неуморни. И сутринта кацнах рано, рано на компа.
asha, ти си истински професионалист, какъв анализ си направила, браво.   newsm10 smile3508 Чакам с нетърпение и аз продължението. Резултата от гласуването за Керем показва, че той е противоречива личност и не може да се каже, че е само лош, или само добър. Притежава нормални черти на жив човек. Има много положителни качества, притежава и недостатъци. Т.е. артиста е изключителен, като е изградил такъв образ, заради който ние показахме такива страсти.
Та нали ако не бяха неговите подлички изяви нямаше да я има интригата, както и ако Бурхан бей беше дал парите на Шехерезада, нямаше да я има черната нощ, нямаше да го има това развитие на сценария и нещата щяха да изглеждат по друг начин.
Поетесите са неотразими, и за тях newsm51
А 80-ти епизод е наистина много силен откъм емоции. Аз снощи го изгледах за втори път, вече по-спокойно. Леле, тия сценаристи милост нямат към зрителите. В по-предни теми се опитах да коментирам, и то с черни букви, добре че не ме пратихте на изтривалката.
Айде лек ден на всички и дано сте се наспали след снощните емоции.
Гюзлемите са супер, а кафенцето мммм newsm10

# 349
Досега четох снощните писания - много постове. Разнищили сте героя до всеки елемент. Ама как вниквате бе хора толкова надълбоко.  Накрая ще го видим какви ще ги надроби пак - ще събере ли смелост да иде при Шех...............
 Айде успешен и спорен ден на работещите, а за почиващите приятна разходка.

# 350
# 351
Гласувах,че не бих приела такъв Керем..Тоя човек освен своето семейство ,развали и чуждото.Сега съм в чуденка какво ще стане .

# 352
Добро утро, дами!  Party

Аша, много ми харесва анализа ти за Керем. Браво!    bouquet Доволна съм.  Laughing
Огън, мерси за милите думи!  Hug Радвам се и на товя пост, обективен и не е краен.  Simple Smile
dafi_83 поздрави сестра си! Страхотен стих!  Grinning
Сиренче и ти продължаваш да ни радваш с рими.  Grinning  Hug

# 353
здравейте, момичета
весел и усмихнат ден

Мерси за закуската и кафенцето   bouquet

Дафи стихчето е много хубаво. Благодаря, че го сподели с нас. Да поздравиш сестра си - да е жива и здрава. Сирен обаче е права пускай я от време на време във форума след като вече си я заразила с вируса, че иначе трудно минават дните.

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 10:17 от castanea

# 354
И въпреки всичко казано аз харесвам Керем повече от Онур.Последният просто не е мой тип
Да не почнете с доматите ей
 Hug

# 355
Ей Шмети,на кръст го разпънаха,а когато Онур не приемаше Нил казваха ,че реагирал нормално предвид обстоятелствата.Повечето го оправдаваха,макар че въобще не беше прав.

# 356
geradost и на мен ми направиха впечатление думите на Онур. Верно, че Керем малко встрани стои, но аз си мисля че е малко като защитна реакия. За кого по напред да страда - за детето, за баща си, сестра му си тръгна(а за това че го обвини и не му беше подкрепа а само очакваше от него няма за какво да говорим), кризата. Ако не се абстрахираш малко как се оцелява, че и да продължиш напред - нямам представа
Поне за кризата имаше решение

И въпреки всичко казано аз харесвам Керем повече от Онур.Последният просто не е мой тип
Да не почнете с доматите ей
 Hug
още са скъпи на пазара
снощи нали се обяснявахме че обсъждането е с нормален тон не виждам и до сега да сме го нарушили  Hug

# 357
castanea,права си донякъде,но повечето сме родители и не пожелавам на никой да почувства болката от загубата на дете.Според мен тя е по-голяма от всяка друга.Според мен мен реакцията на Шех беше по-нереална(когато загуби бебето),но не може да сравнчваме двете неща-та бебето на Бенну беше почти родено.
И накрая да ви кажа,че когато раждах сина си бях в болницата заради преносване.Та там имаше една жена,заедно ни приеха,и се установи ,че бебето и е вече не е живо.Тя в девети месец,с термин след няколко дни.Няма такова страдание,вярвайте ми.Още помня лицето на жената и май няма да го забравя.Това го казвам ,за да се опитам да ви накарам да разбете Бенну.

# 358
# 359
За Бену няма по голяма болка - загуби детето. Тя толкова го искаше, нядаваше се чрез него да спечели любовта на любимия чове, но не стана.

Общи условия

Активация на акаунт