Съпруги на военнослужещи

• 53 954
  • 713
  •   1
Отговори
# 165
Еми много администрация има в интерес на истината.
мдааа

# 166
Е то като се замисля наистина "правещите" нещо в армията са съвсем малко,но дано да си остане така.Останалите са шеф и шеф на шефа   ooooh!

# 167
Че то Мо в София,колкото Пещерска в Пловдив.И кокто rosito 123 пише шеф над шефа и над него пак шеф. CrazyЧе те ако почнат от там,заплатите на редниците ще вдигнат. Grinning

# 168
  • Sofia
Момичета коментираме си тука разни работи, но яснота по въпроса все още няма. Тия дни се предполага, че министърът ще се изкаже какви ги е замислил. Дано мисли трезво и в интерес на армията.

# 169
Разбрах,че ще има съкращения само в администрацията.Ако не е поредната клюка.И че продължават да се набират кадри.

# 170
  • Sofia
Ех, много бързо плъзнаха слуховете ми се струва. Аз пък съм убедена, че все още министъра нищо не е коментирал.

# 171
Ивбен,нали все пак темата е за това,всеки да изкаже мнение,коментар.Аз лично и на репортерите много не вярвам,че така си намистат нещата все сензация да има.А в контекст  какво се е казало и какво е имал на предвид съответния човек не е важно.Та и ние да покоментираме,да поклюкарстваме....ясно че идеални управляващи няма ами да споделим. Peace

# 172
  • Sofia
Аз лично и на репортерите много не вярвам,че така си намистат нещата все сензация да има.А в контекст  какво се е казало и какво е имал на предвид съответния човек не е важно.
Аз точно това имах предвид.

# 173
Аз помислих че за нашите коментари  smile3538

Прости ми,свеки вече седмица е в нас и усещам как бавно и сигурно се побърквам  doh

# 174
  • Разпиляна във въображението
Момичета, ето мялка виртуална почерпка от мен по случай 4 годинка на дъщеря ми Виктория

# 175
Честита ти рожденичка,жива здрава и много да ви радва

# 176
  • Sofia
Аз помислих че за нашите коментари  smile3538

Прости ми,свеки вече седмица е в нас и усещам как бавно и сигурно се побърквам  doh
Не се притеснявай, и моята като е в нас и аз съм неадекватна още първата вечер. Кураж миличка. Hug
Miriel , да ти е живо и здраво момиченцето!

# 177
miriel,да ти е жива и здрава дъщеричката и мн. да ви радва.

# 178
miriel да ти е жива и здрава дъщеричката

# 179
Здравейте мами, присъединявам се към вашия отбор , макар че мъжът ми е от няколко месеца пенсионер, но е военен от дете  ,а и нали казват,че лекар и полковник си остават за цял живот , дори да не са на работа Wink. Аз също съм военнослужеща,но не съм офицер-сержант съм .Беше ми много трудно докато работеше,защото постоянно мислеше за работата си и все му звънеше телефона по служба.Даже докато е в отпуск пак не го оставяха на мира и все за нещо им беше нужен,било на началниците,било на подчинените.И продължават да го търсят за какво ли не.Но сега сме постоянно заедно и сме много щастливи с нашето малко слънчице.Радваме му се и си живеем като в приказките,но това ще е до момента в който тръгна на работа ,а той наближава със страшна сила,а толкова ми се иска да си остана в къщи и да си гледаме бебенцето заедно.Но като му дойде времето ще се мисли.Желая на всички весело лято  Hug

Общи условия

Активация на акаунт