Съпруги на военнослужещи

• 53 965
  • 713
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, мами как сте в тези горещи летни дни,как са дребосъците?Ние от 1 октомври тръгваме на градина.

# 181
Здравейте,мами дано не ставам досадна,но ми е доста притеснено.Съпругът ми е последен месец на мисия в Кандахар.Този месец на 20 има избори и се очакват големи размирици.Атентатите са почнали още от сега.Място не мога да си намеря от притеснение,сън не ме хваща.Имам чувството,че ще откача.Извинявам се,ако съм досадна.

# 182
здравей,mama na niki.не си досадна не се притеснявай за това другото заслужава притеснение ,но трябва да сме оптимисти,дано всичко мине в рамките на нормалното и момчетата да не се отпускат при наближаването на края.желая им успех  а ние да се справим  с нервите си  около изборите там.ние вече почти се адаптирахме в яслата ,добре сме и броим последните 4 седмици. от преди това разбрах че ще почивате може би в созопол,и ние .света е малък може някой ден и лично да се запознаем.кураж няма да се отчайваме. Peace

# 183
gertrud,ти най-добре ме разбираш.Доста се притеснявам като чета разни неща свързани с изборите там.Дано се върнат живи и здрави всички момчета.Аз също броя дните,но толкова бавно минават,а толкова силно искам да го прегърна.Радвам се за твоите малчугани.Добре че е детето с неговите грижи и проблемчета иначе щях да изчаткам.Ще ходим на Созопол,и до 1октомври ще сме си заедно с детето.После аз и мъжа ми на работа,а малкия на градина.Радвам се ,че си писала така малко се успокоявам.

# 184
  • Разпиляна във въображението
Момичета, стискам палци половинките ви да се завърнат при вас живи и здрави. Бог с тях Praynig

# 185
Момичета, стискам палци половинките ви да се завърнат при вас живи и здрави. Бог с тях Praynig
Praynig Praynig Praynig

# 186
Момичета от личен опит казвам че вярата помага,и двата пъти когато мия мъж беше на мисия само се молех всичко да бъде наред.
Най-искрено ви пожелавам всичко да е само спомен след месец.
newsm17 заедно с вас.

# 187
Здравейте момичета!
Снощи изпратих съпруга си на гарата. Беше адски тъжно, но няма да изпадам в подробности, че едва си поемам въздух от притеснение. Сега все още са в България и след 3-4 часа ще летят. Не можах да поспа много, но мисля че за сега се поуспокоих. И аз като mama na niki страшно се тревожа за изборите на 20.08., но мъжът ми ме предупреди да не вярвам на медиите. Ще се моля да пристигнат благополучно и да успее да ме извести лично за положението там.  Господ да пази момчетата ни  Praynig
И да ми се връща жив и здрав, че тук ще го чака и една малка принцеса, която ще осмисли дните ни!

# 188
момичета наистина не вярвайте много на медиите,даже ако може не гледайте новини.От опит го казвам моя мъж докато беше в Ирак се наслушах и косите ми се изправяха всеки път,но в Афганистан почти не съм гледала(ако имаше нещо той ми се обаждаше и ми казваше да не се притеснявам)

# 189
  • Sofia
. Кураж на всички, чийто половинки са на мисия. Hug Бог да е с тях Praynig

# 190
mama na niki , както вече са писали невървай на медии .Аз също ти го казвам от личен опит и то като участник в мисия в Ирак . Колкото пъти се обаждах на родителите си научавах какви ли не измислици.
Ще стискам палци всички да се приберат живи и здрави при смействата си

патенцато welcome

Днес се прибрахме от почивка на Константин и Елена в хотел Адмирал  Sunglasses

# 191
Благодаря,момичета наистина ще послушам съвета ви без новини.  bouquet

# 192
Здравейте момичета,днес във вестник 168 часа четох че има огромни дупки в бюджета.Пари за бюджетни заплати има до октомври,най-много ноември.Всички привелегии за военните се махат,жилища,надбавки и всичко останало.Ще имало големи съкращения,увеличение на заплати не се предвижда в близките години и т.н.Пишеше и пенсии след ноември да не се 4акат.Здравеопазването  също пари няма.Дано всичко е преувеличено.

# 193
Аз намерих това http://www.standartnews.com/news/details/id/40338/

Дано да е преувеличена информацията  Praynig и не виждам как ще оставят без пари пенсионерите,и не само тях.

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 08:10 от rosito123

# 194
rosito 123,благодаря за статията.Явно всеки си пише кой каквото си иска.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт