Съпруги на военнослужещи

• 54 312
  • 713
  •   1
Отговори
# 465
А знаете ли,пак такива ли ще са цените тази година?Или ще има увеличение.С някой от вас може да се засечем на Созопол лятото,живот и здраве. Grinning

# 466
Ехо,здравейте!Днес си взех почивен ден,и бях на интервю за работа.Става въпрос за по-голямо възнаграждение.До довечера ще имам отговор.Лек ден на всички.

# 467
  • Varna
mama na niki, стискаме палци. Hug

# 468
Ехо,здравейте!Днес си взех почивен ден,и бях на интервю за работа.Става въпрос за по-голямо възнаграждение.До довечера ще имам отговор.Лек ден на всички.
стскам  ти палци Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 469
  • Поморие
Успех и от мен   bouquet!

# 470
Какво стана Мама на Ники,одобриха ли те!?Надявам се да  Hug

# 471
Да,всичко е ок.Сега си оправям нещата,и от 1март съм на новата работа.Благодаря момичета,дано всичко е за добро,че доста го мислих.

# 472
 Супер, честито  Hug

# 473
Честито и от мен имного успехи ти желая  Hug  bouquet Peace

# 474
Благодаря Ви още веднъж момичета.Сега да попитам вие ,зимата и пролетта давате ли на малките някакви подсилващи витамини.

# 475
  • Поморие
Аз лично давах на девойка Герисан,но беше в периода на масовата истерия по свинския грип/а и баткото мисля ,че го изкара./Така ,че си ги подхранвах известно време-той се пие по схема определени дни после почивка и т.н.

# 476
mama na niki, честито и от мен. ))))
За витамини, нищо не давам, всяка година се каня и така си остава. ) Но дъщеря ми яде много плодове и зеленчуци и все си мисля, че това е достатъчно. )
Миналата седмица вдигна малко Т и изписаха сироп за зачервеното гърло и Саностол (мултивитамини), давах и една седмица и от няколко дни пак забравям. )
Но не е лошо все пак де...)

# 477
 Аз не давам- кърмя още. Не казвам, че кърмата е витамини, просто разчитам на нейните имунни свойства  Peace

# 478
  • Поморие
Има нещо вярно в това!  bouquet

# 479
  • софия
И аз кърмих 8 месеца, наистина си пази. Peace
Ицко е почти на 5 год. Последните 2 зими му даваме от витамините марсианци. А да- на 2 ги 8 м. му сложиха ваксината Пневмо 23. Оттогава болестите минават по- бързо и леко. Незнам дали е от витамините или ваксината...
Е, почти винаги има леки сополи ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт