Отговори
# 165
  • Варна
Ели дано Коцето се оправи и новите лекарства да помогнат. Hug

Аничка, може ли координати на тази зъболекарка.

На всички които ходят на ясла, да са здрави и щастливи, за да са майките им спокойни.

Проверих в сладкарницата на Краев правят торта Макуйн, така че сигурно от там ще взема, но ще проверя и една сладкарка, за която прочетох във темата Детски рожден ден Варна.

Събота бяхме "на зелено" и малкият си изкара страхотно. Имаше по големи от него деца, но те си играха много с него, защото имат по малка сестричка и са свикнали.
Днес пак на работа........

Много усмивки.

# 166
  • София
Момичета, къде се загубихте? Добре ли сте, децата как са? Пишете де!

Ели е добре. Заради дъжда се прибрахме, беше кисела и се гушнахме! Вече половин час спи в мен.   Явно е доста изморена, защото телевизора работи доста силно и не се буди. Топло й е, защото се изпоти, ама ми е много приятно и мисля да я оставя още половин час. Wink Спомних си времето когато беше съвсем малка и спеше през деня само в мен.

# 167
  • Варна
Драс! На моето дете днес му разказах играта - 3 часа в Морската, следобед с дядо си пак 1 час навън. Заспа като къпан!

# 168
Привет!Гери,как да сме...реших моя синковец да го пременя с нова прическа,че доста му се изпотява главичката като спи.И като се прибирахме от фризьора,паднах барабар със Стамен на ръце пред входа на блока.Доста се уплаши милия,дойде му в повечко стреса и от подстрижката/щото и там рева като магаре/ и от падането.Той е добре, уж само аз съм контузената.Ей го,и сега си проплаква насън.Ходи на ясла,АБ дето го изписа докторката изобщо не го давах, лекувахме се с Хомеожен.От както ходи на ясла,много ме търси,не дава играчки,но си е все така контактен.Преди дни както си играеше на площадката,се огледа за мен и като не ме видя,че бях зад него веднага писна да реве.
Айде,болните да оздравяват,мамите да пишат!

# 169
  • София
ДиHug Hug много неприятен инцидент. Дано Стами бързо го забрави, а твоята контузия мине без да те тормози много. На Ели косата расте бавно. До сега само веднъж съм подстригвала малко от нея, само отзад на тила. Много се радвам, че малкия се е оправил и без АБ. Елена също много ме търси и тя като ме изгуби от поглед веднага почва да плаче.
СветлиLaughing браво на вас! Супер, няма по-хубаво от това да са на вън, на свеж въздух. Мен много ме е яд, че в яслата рядко ги извеждат, а днес заради времето бяхме на разходка за няма и час.

# 170
Ми то в това хубаво време кой да пише.
Момичета ще си продавам Уното желаещи  Hug за 280 кинти го давама на познати с чантата барабар   Wink направих резервация за кръщенето,сега ще ходя по магазините да купя на дятито сандалки и за себе си някое блузе,та да сме хубави на кръщенето  Wink

# 171
Добро утро мили момичета и от мен !

Ние сме добре Ивет лудее все едно нищо и няма утре пътуваме на София да свалим конците иначе днес направих ме всички изследвания за яслата за да може да са готови утре да ги оформи лекарката и после да ги отнеса в яслата и живот и здраве още една седмица и пътува на ясла .
Ди браво че сте се разминали само с уплах аз така съм падала по стълбите само че с големия и много се бях уплашила той беше още бебе , но се разминах само аз със контузии на него нищо му нямаше .
Гери и при нас в яслата не ги извеждат само на терасите за около 30 минути , но има план за реконструкция на двора да се направи с мека настилка и да ги извеждат и на двора защото им е много хубав и голям .
Ето от нас утре ще пиша как е минал прегледа .
Приятен слънчев ден на всички ви желая и приятна разходка !

# 172
Здравейте и от мен. ние сме добре , децата ги изпратих единия на ясла , другия на градина. утре Гошко ще имат голямо тържество в една зала и ще ходим да ги гледаме , послучаи завършването им от детска градина. Тои до 28 ще ходи и после ще се гледаме.
Евгений незнам докога ще го пращам на ясла. Наи-вероятно като гледам баткото ,ще гледам и него.
Това е от мен,чао на всички и лек ден.

# 173
здравейте и оот мен.не съм писала отдавна ,ама и няма какво ново за писане.
ходим на ясла,но ще излиза 3 месеца в ремонт,а аз трябва да тръгвам на работа............та още не сме решили какво ще правим..много е сложна нашата.
Гледам на Барборана малката колко коса има,а ние още грам коса нямаме и я мислят един път за момче втори път за бебе.а бе кошмар.и нарочно взех да я обличам като малък калпазан.с гащеризони и с забрадки.писна ми вече ДА ми казват,че хубаво момченце и вече отговарям"да много е сладък".АМИ ПИСНА МИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ.
някой да знае как да ои стимулирам растежа на косатааааааааааааааааааааааааааааааа Confused Whistling

# 174
Нищо и няма маслинке,хич да не си го слагаш.Ей сега лятото тъкмо ще и е добре,няма да се поти  Wink повечко роклички и е готова.Почти съм готова с приготовленията за кръщенето!Кажете тези които са кръщавали,колко голямо трябва да е това МИРО?Купих днес един чаршав и го разделих на две,смятам за двамата да го ползвам,половината за косе,а другата за мен  Wink дали е достатъчно?

# 175
  • Варна
Щъки, аз купих бял долен чаршаф за детско легълце от Бебчо, и сега си го ползвам.
Кога точно е голямото Събитие? На 21-ви?

# 176
  • София
Щък, не пишеш как е Косьо. Добре ли е вече? Дано кръщенето мине добре, малкия е спокоен и всичко е наред. Пък после ще пуснеш някоя снимка да видим колко сте хубави.  Laughing
Маслинке, и аз се ядосвах, че бавно й расте на Ели косата ама вече не ми пука. Е***и ремонта цели 3 месеца .... какво ще правят? Дано намерите начин някой да гледа малката, за да може да се върнеш на работа.
trapezica, е супер, че ще има тържество. Гошко вълнува ли се много? Дано си изкарате весело.
Барборанке, в нашата ясла също двора е хубав и миналата година като правиха ремонта, обновиха съоръженията, ама явно на жените не им се занимава много. Днес като отидох да взема малката бяха на вън, но не на двора, а пред яслата и явно чакаха родителите.

Много целувки на всички и лека нощ.  Hug

# 177
Събитието ще е на 21 ще се кръстим двамата с двама кръстника  Wink
Косето е добре,докато си пие сиропчетата,а после ще установяваме от какво му е алергията.Трябва да мисля как ще се гледаме,че алерголожката каза да го спирам от яслата.И те такива неща.За снимкте обещавам  Wink като се върнем от Карандила ще кача  Grinning Ади лека и спокойна нощ от мен   bouquet

# 178
  • Пловдив
Gery_baby ЧРД! Честит юбилей! Здраве и много щастливи мигове на теб и  цялото семейство!

# 179
  • София
 Gery_baby, честит юбилей и от мен! Да си жива и здрава, много щастлива и успех във всяко начинание!
 Ще се радвам ако драснеш някой ред.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт