Отговори
# 285
  • Пловдив
Честит 2-ри рожден ден на Алис ! Много здраве и весели игри !

# 286
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИС, НА ЕМА, ЛЮБАНКО, МАКСИ, АНИМИР и ЖАКЛИН!!!    newsm59  bigdance2  nbirthday
Да са живи и здрави и да радват многоооо мама и тати!

# 287
Честито и от мен на рожденниците  Hug да са ЗДРАВИ,умни и красиви,Винаги да са щастливи   bouquet

# 288
  • гр. Пловдив
Честито и от мен на рожденниците  Hug да са ЗДРАВИ,умни и красиви,Винаги да са щастливи   bouquet
Честито и от мен!  Hug
Момичета, какви подаръци сте решили да подарите на дечицата си? Доста мисля, понеже имаме какво ли не.  ooooh!

# 289
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЛАДУРИ,КОИТО СТАВАТ ИЛИ СТАНАХА НА 2 ГОДИНКИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,УМНИ, МНОГО ОБИЧАНИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!! 
 baloni newsm59 baloni

И аз за подаръка се чудя, че сме заринати с какво ли не.

# 290
  • Варна
Честит рожден ден на всички сладки юнчета, които изтървах в последните дни! Да са живи, здрави и умерено палави!  Laughing

Аз подарък няма да купувам - подарък ще му е тържеството.

# 291
Много исках да ви изчета, но то е невъзможно, а и реших, че е по - добре да драсна някой ред все пак в свободното време, вместо само да чета...

Ще разбера как сте след малко. Гледам в началото на темата, че имаме майчета, които чакат второ!  Това е страхотно и поздравления за смелостта  Heart Eyes Mr. Green Честно да си кажа, ми минават и на мен такива мисли, но категорично ще ми трябва поне още една стая ако ще се заимваме с още един бебешор  bowuu

Не съм писала от маса време. Повечето от вас може и да не ме помнят... Но наистина просто 24 часа не стигат. Откакто тръгнах и на работа, съвсем трудно стана. Докато вземем Катрин от нашите, да се приберем, да се наядем и да я изкъпем, и то си стане 10-11ч...А от няколко месеца съм толкова капнала, че просто нямам думи. Тази зима ми се отрази кошмарно на организма. Все се каня да си взема нещо подсилващо и само с каненето си оставам.  Thinking Иначе ходихме на 2 сватби в разстояние на 2 месеца и си изкарахме много добре. Първо се ожени на Матьо големият брат, който чака момче през септември, а после и нашите кумове, на които шаферка им беше дъщеря им  Heart Eyes Техни кумове пък бяха семейство японци и сватбата беше много весела  Mr. Green Особено при танцуването с пиле и торта пред тях. Те такова гонене просто няма. То си беше като спринт  Joy Но те искрено се забавляваха, а покрай тях и ние. Та така.
В момента съм в къщи по изключение и то, защото заразих Катрин и тя прекара бронхит. Вече е на отиване, но още се влачим. Пием антибиотик, но последното му даване беше някакъв кошмар и изобщо не знам дали правим нещо с това пиене. Ето и сега са минали вече 10 часа от последния прием, а той е на 8 часа. Ще се събуждаме вече.

Всъщност май се събуди. Ами оставям ви засега с обещание пак да пиша  Grinning
И честито на патерици на всички вече пораснали малчовци! Да бъдат здрави за радост на мама и тати, а всичко друго се нарежда   bouquet  bouquet  bouquet

# 292
  • Варна
Я, кой се появил  Grinning! Радвам се, че писа, Елица! Така е, като тръгнем на работа - и мен не ми стига времето. Дано е здрава Катрин!

# 293
  • Пловдив
Честит втори рожден ден на мъжката група АНТОН, МЛАДЕН, МИХАИЛ и МАРТИ ! Бъдете здрави !

# 294
  • София, под Карлсон
Привет на всички мами на сладки Юнчета 2007!  bouquet
Не съм писала сигурно година или повече, откакто се върнах активно на работа. Тези дни се бях замислила какви емоции ни тресяха всички тук преди точно две години и с радост открих, че има не малко майчета, които продължават да поддържат този форум Simple Smile
Да ви изчета е невъзможно, но поне ще се опитам да следя от тук нататък Wink
Нашият случай накратко е следния- Ивайло го гледат баба му и дядо му, всеки петък пътуваме с баща му и се връщаме обратно в София в понеделник. Залагах много надежди на класиране в ясла, за да си го вземем при нас, но май няма да ни огрее... Sad Иначе детето се развива чудесно- говори като голям човек, отдавна вече с цели изречения, от самото начало произнася твърдо "Р" Нашите се занимават с него изключително много и това определено си личи...Въпреки, че уж е гранична зодия си е типичен близнак- когато доминира едната половина е най- прекрасното дете на света, но надделее ли другият близнак... без думи #Crazy Определено минава през "ужасните две", добре че са нашите да го изтърпят, защото аз не бих могла #Cussing out Дете, като всички други Simple Smile
За малко да пропусна да поздравя на патерица рожденниците и да им пожелая най- вече здраве, а на мамите и татковците повече търпение Laughing
Еееех, сещам се как преди две години проверявах по сто пъти на ден дали не се е появило някое ново бебче... беше страхотно....
нещо се отплеснах, спирам и обещавм да се включвам отново Grinning
Lilibon, липсват ми думи...мисля си често за вас... Praynig

# 295

Общи условия

Активация на акаунт