Юни е изпълнен с торти и балони - на по две стават нашите бонбони!

• 19 093
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря за поздравленията  Grinning

ммм, и Симона имаше такъв период. Много ми се будеше с крясъци и много ме притесняваше. Но си отмина и пак си спи добре, просто й отминаха емоциите, които я вълнуваха толкова много - очакването на рождения й ден. Явно си имат по-силни емоции, които им се появяват и в сънищата. Не е нужно да са кошмари, просто много живи сънища. Дано и при вас отмине бързо и си спинка пак спокойно детето  Peace

# 271
  • София
ммм, и Симона имаше такъв период. Много ми се будеше с крясъци и много ме притесняваше. Но си отмина и пак си спи добре, просто й отминаха емоциите, които я вълнуваха толкова много - очакването на рождения й ден. Явно си имат по-силни емоции, които им се появяват и в сънищата. Не е нужно да са кошмари, просто много живи сънища. Дано и при вас отмине бързо и си спинка пак спокойно детето  Peace
То ще отмине, въпросът ми е какво да предприема. Иначе са кошмари твърдо. Реве по един час, след като се събуди. А докато спи се тръшка и върти бурно. Разговарях с една приятелка - възстанових дните. Почти съм сигурна, че е от басейна в събота -  потопи си главата. Не глътна вода, не се стресна, но му стана неприятно че се е намокрил.

# 272
Здравейте и от мен !!!

Честита бременност на бременните !!!! Лека и безпроблемна да е !!!

Всички болни да оздравяват !!!

Цецо,също тези дни изкара набързо една настинко-хрема-кашлица ... ,но включих при първите още симптоми Умкалора и много по-леко се разминахме.Чак не е за вярване !!! Съвсем лек спазъм на бронхите (лаеща кашлшца) за една вечер и то .... в много лека форма....

За инатите просто не ми се говори...иде ми да го ..... нямам думи !!! Баща му казва,че съм нямала подход към мъжкото.....Трябвало да го залисам с нещо друго да го уговарям и т.н......абе лесно му е на баща му-нали не е по цял ден с чудовището....Обаче като направи беля много добре знае , че ще го отнесе и че е виновен и си трае   Laughing

Много е забавен и артист,доста добре говори.Прави изречения от по 5-6 думи.Има и думи,които съкращава.Камиона-Мона ;

Мачкай гЪбъ(гърба). Сутринта вика на кака му -Махай от стаята Бееее ! И се ядосва и с интонацията на голям човек.Тя пък ми вика -гледаш ли го как ми говори ?!Вчерашен пикльо.....Знае ни на всички имената.На каките му  ги използва да им заповядва....
Най-култовата фраза в момента (от 2 месеца вече) е: "Айде идем видим багеА беее!!"(багера) Акъла му се взима от камиони и багери и коли....

Иначе като му кажа да ми помага и няма проблем - дава ми покривката за масата,дава ми  таблетка за миялната,хвърля разни боклуци в кофата и т.н.

С памперс сме сл.сън и през нощта.Следобед,защото като се събуди е изключително кисел и не мога да го сложа на гърнето в никакъв случай.

Това е за сега от нас....по-натам ще кача малко снимки да видите какъв невъзможен рошльо си отглеждам.

ПС.Що се отнася до качените от вас снимки-никога няма да ми омръзне да гледам снимки на красавици в роклички !!!

# 273
  • София
Здравейте и от мен, мили момичета  bouquet!

И аз отдавна не съм писала, ама знаете как е. Гледам обаче редовно да ви чета, за да съм в час с новините.

Райче, честито мила! Много се радвам за вас и ти пожелавам лека и безпроблемна бременост!

Радвам се за всички мъници, които вече свикнаха с яслата. Ние за сега ще се гледаме, пък да видим до кога.

Асе, just_an_ODDalisque, Маслинка, чудесни снимки за прекрасни изживявания.
МММ, не знам дали моя Алекс сънува кошмари, но след прекъсване от около 2 месеца, от 10-тина дни пак ми се буди посреднощ и няма заспиване по 2-3 часа. И той обикновено се буди с рев, но сравнително бързо се успокоява, за сметка на това пък непрекъсното иска да го люлея - ако може по цяла нощ. Та не знам на какво се дължи, ама наистина най-вероятно е от прекалено много впечатления. Днес бяхме на консултация и докторката ни предписа едно билково сиропче за успокояване и по-спокоен сън. Ще го пробвам и ще споделя как действа.

За нас какво да ви кажа - с памперса сме до никъде - все още си върши работата в гащите, но от скоро започна да разбира за какво става дума, та се надявам, че с повече упоритост и търпение от моя страна до края на лятото ще сме го махнали вече. От време на време се комплексирам на тая тема като гледам, че по-малки деца от Алекс вече са без памперс, но в такива моменти все си повтарям, че още не е готов за тая стъпка. Вече и той почна да говори все по-разбираеми неща и всеки ден вкарва по някоя нова дума - вчера ми беше много смешно - возим се в колата и Алекс вика "Дай кано", ние с баща му се споглеждаме неразбиращо и го питаме какво точно иска, а той "Кано" и така няколко пъти, на края каза, че иска вафла /една от първите му правилни думички/ и аз чак тогава се сетих, че "кано" явно означава кроасан /бяхме му купили от тези малките/. Общо взето на 90% вече разбирам какво говори. Е, разбира се на човек, които не общува по цял ден с него, ще му е много трудно да схване за какво става дума Laughing. Има няколко много култови думи: ниня, например е диня, а дандо - джанка.

Най-култовата фраза в момента (от 2 месеца вече) е: "Айде идем видим багеА беее!!"(багера) Акъла му се взима от камиони и багери и коли....
И Алекс си умира за багери - много да обича да обяснява как багера рови камъните - с думи и нагледно като маха с ръце. И всичко, което е по строежите е багер. Та по тоя повод за рождения ден се сдоби с два багера, единия от които даже е с дистанционно.

Гери, пожелавам ви приятна почивка и да си изкарате страхотно. Ще чакаме снимки.

Ето и едно предложение за заглавие на новата тема:
Летният купон тече - Юнчето пече се на море/ на морето се пече/

Хайде ще ви оставям вече, че сигурно ви досадих. Слънчеви дни!

# 274
Ей, много се радвам, че има бремеланки HugЧестито!
Това за неспокойния сън ми е до болка познато. По тоя повод, посетихме хомеопат и да не кажа голяма дума имаме напредък. Поуспокои се човекът, но има още какво да се желае. Към 5-ти ще давам следващата гранулка, че сега е малко раздрискан и нямаше ефект.
Стискайте ми палци, утре най-после да стигна до морето, че ми свършва отпуската, а още не съм ходила. С говореното сме много зле- "мама" и "няма", но инач в жестомимичния превод - грешка няма, че мисля да го заведа и на логопед, за собствено успокоение.
Лека вечер! Hug Hug Hug

# 275
Заглавието ми харесва.На бременните мамчета,честито  Hug аз все повече се замислям.Ама само с мислене не става  Mr. Green
За кошмарите не мога да дам съвет!Пожелавам скоро да отмианат

# 276
  • София
Момичета, здравейте!
Чета ви, ама нещо не ми се пишеше.  Wink
Утре през нощта ще пътуваме към морете. Ще ходим с влак (спален вагон) до Бургас и от там с маршрутка до Ахтопол. Стискайте палци да сме здрави. Снимки задължително ще има многоооо.

Райче, вчера се видяхме ама не съм видяла (ама беше седнала), че ще имате още едно детенце. Страшно много се радвам за вас.  Heart Eyes Дано бременността ти е лека и безпроблемна и имате едно здраво бебче.

Жени, благодаря!  Grinning

Чао от мен. Ще пиша след морето.  Heart Eyes

# 277
detrixa ,ЧЕСТИТО!

Щък ,какво толкова има да му мислиш,действайте направо. Wink

# 278
Мили мами,

много ви балгодаря за пожеланията, но за съжаление точно след като ви писах прокървих и направих спонтанен аборт. Лекарката ми каза, че нямам никакви проблеми след 6 месеца да се впуснем пак в опити за нова бременност. Аз съм оптимист и вярвам, че природата си знае своето и това е било за добро.
Надявам се да продължа да влизам и да ви чета, защото както казах и преди - аз съм юнска мама и съм част от тази прекрасна група жени и деца.

ммм, моята лекарка ми беше предписала едно хомеопатично лекарство, което да давам преди съм една или две вечери на Симона, но аз така и не й го дадох, видя ми се прекалено. Ако обаче искаш, мога да намеря как се казваше, със сигурност пазя рецептата.

Heart Eyes  Hug   bouquet

# 279
  • София
О, Райче, много съжалявам мила. Горе главата и браво за оптимизма! Стискам палци следващия път всичко да мине гладко и скоро да гушкаш още едно сладурче.

# 280
  • Пловдив
Много се разписахте тези дни,  браво на всчики ви !   Hug Hug Hug
detrixa съжалавям мила, но не се предавай! Всяко зло за добро   bouquet Успех миличка !
Всички говорим за инати. Май се оказа нещо нормално за тази възраст и точно тази зодия  hahaha Вики пък не си дава играчките. Само някой да я доближи, почва да пищи и да вика "Неее"... подлудява ме понякога. Иначе доста говори, всичко й се разбира. Знае 10-тина песнички и стихчета. Учим сега цветовете. Знае и почти 10 букви. Където види букви, почва да сочи и да нарежда "буката на мама, буката на Бики"  Joy
Сега сме малко сополиви и двете, но надявам се да е за кратко. Другата седмица потегляме и ние към морето  Hug вече нямам търпение. Само да сме здраве  Praynig
И така..
А за памперса да кажа. Пишкаме и акаме само на гърне, но  за следобедния сън и вечерта й слагам памперс. Съответно е пълен. Надявам се и от него да се отучи скоро време. Иначе си казва, няма проблем. Свикна за месец.
Утре ми е последния работен ден и излизам 3 месеца в платен год. отпуск. Ще ми липсва работата. Но няма как, пак ще си се погледаме с Вики в къщи.
Останете със здраве !  Heart Eyes Hug

# 281
  • welcome to the Jungle
Здравейте, на всички !

Любослав в момента кара доста гадна варицела с няколко стотин пъпки...и постоянна Т.

Инак, за инатът - същата работа, с тази добавка, че упорито имитира и батко си, който пък демонстрира всички маймунджолъци от детската градина.

За памперсите - през деня е без памперс като отвреме навреме го подканяме да се изпишка. Напоследък, обаче и той сам си сваля гащите и отива да се изпишка  Mr. Green където намери за добре. А пишка задължително, ако и Оги го прави в този момент.

Честито на всички мамита, дето чакат бебенца!
Детрикса, хубаво е, че ъзприемаш този неприятен момент разумно  Hug , а за това, че скоро пак ще бъдеш бременна - не се съмнявам.

За всички чудещи се - НЕ СИ ХАБЕТЕ ВРЕМЕТО В МИСЛИ  Mr. Green, щото после ще пада чуденка - защо сте си отлагали това щастие.

Hug много ми е домъчняло за вас, ще се постарая да поизчета пропуснатото  Hug

# 282
# 283
just_an_ODDalisque   страхотни снимки.супер коремче...........пупу .Какво ще е момиченце или момченце. Flutter
радвам се ,че не сте ме забравили  и ,че се радвате да ме "видите"
Ние отдавна махнахме памперса.И денем и нощем е вече е  без памперс.Да чукна на дърво нямаме проблеми с това. Whistling
Сега ни гони гадния вирус с повръщането.Цял ден повръща .Взех мерски дано изкара спокойна нощ.
 Lioness,и аз чакам да се ошарим тия дни.ще искам съвет и по късно.
хайде лека от мен

Общи условия

Активация на акаунт