Юни е изпълнен с торти и балони - на по две стават нашите бонбони!

• 19 236
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
 Привет на всички.

Браво на всички , които поддържат форума ни толко активен ,че доста като мен са страшно нередовни.За което искрено се Извинявам   bouquet

При нас няма нищо ново.Постоянно тичане , работа , ясла и никакво свободно време.Мики се чувства много добре на ясла и персоналът там е страхотен.

Честити Рожден Ден на всчички на патерица малко.

Хубав ден от нас.

# 226
Здравеите и от нас. Евгений ходи една седмица на ясла и снощи вдигна Т . Не е много  висока ,но веднага почнахме и ние АБ , за да не се усложни. Сега няма вече Т , дано да сме пресекли болеста като започнахме веднага лечение.
Сега съм решила направо на есен да го пускам на ясла , когато и батко му тръгне на училище. Така и така съм си у нас - ще се гледаме , защото наистина има много гадни вируси.  Дано и другите болни дечица да оздравяват бързо .
Това е от мен , чао на всички и лек ден.

# 227
  • София
При нас картината започна да се изяснява. Снощи Ели вдигна 39.8 и отидохме до Токуда. Дежурния педиатър я прегледа и каза, че има херангина + вирус, който за сега не знаем какъв е. Утре сутринта ще ходим да я боцнат от вената, за да разберем на 100% коя е гадта. Пие нов АБ и лекарката каза, че е имала няколко случая на дечица, които не са се повлияли от изписан АБ и са се получили усложнения.

За сега толкова от мен. Стискайте палци утре да мине леко и ще пиша по някое време.  Hug

# 228
Сега и аз да пиша!
Явно е ,че върлува нещо,защото при нашия хомеопат е имало 12 случая на ангина при малки деца за по малко от седмица!Лечението при Косьо без АБ продължава,детето се сбори с тежките температури миналата седмица имаше и последствия от нея обрив по цялото тяло и сега не ми вдига температура,но кашля!Лекувам го и скоро се надявам да отминат работите,лошото е че и аз като тедката май съм тръгнала да се разболявам.Задна хрема и силно зачервено гърло.Временно си прилагам самолечение,ще видим до кога!Цунки и лека   bouquet

# 229
Оффф бързо да се оправят болните,че амън от тези вируси и гадове.Лято е и пак са болни малките душици,а зимата кво ще бъде незнам.Ние сме добре,на ясла е,дано не го хване пак нещо.Миналия петък като вдигна Т. за 2-дни ,бързо го оправих,и както казва Щък се появи ситен обрив който бавно отшумя,и афтички по езика но те се появиха понеже не поемаше нито течности,нито храна през тези 2 дни.Момичета 3 дни ако не се преборите със Т. си трябва АБ.и то адекватна доза за да има резултат.Айде  Praynig бързо да се оправите,и да спрат тези болести,че идва хубаво време.

# 230
Отдавна не съм показвала снимки  Grinning Има и от РД н Емма и преди това от Гърция и морето Hug

# 231
Привет!
И ние сме в отбора на болните. От снощи Михаела е с хрема. А тази вечер вдигна 37.6. За сега не давам нищо. Дано да отшуми бързо и да се пребори самичка. Кака й и тя се опитва да се сополиви, но не толкова сериозно. И аз не оставам назад от момите. Страшно ме боли гърлото, с хрема съм, да не говорим, че всяко мускулче и ставичка ме болят. След седмица тръгваме към моренцето, така че ще трябва да сме прогонили болестите до тогава. Пожелавам бързо оздравяване на всички болни дечица и мами, и най-вече по-малко АБ и усложнения.
Шоши, не мога да отворя снимките  Sad
Щък, удържате ли фронта с Коцето без АБ? Подобрява ли се?
Гери, а при Ели как са нещата?
Асе, разкажи повече за кръщенето...пък и за работата...  Wink Малко останаха дечицата, които още не са на ясла. Сподели как е Вики и притесняваш ли се от липсата на ежедневни социални контакти с връстници. Мен леко ме притеснява факта, че ще тръгнем направо на детска и не знам дали няма да е късно, да се адаптира по-трудно и т.н. Ако има мама с по-голямо детенце, пропуснало периода на яслата и тръгнало направо на детска градина, ще съм благодарна да сподели опит и мнение.
На мен мама ми е на гости. Утре е поредният курс химиотерапия. За сега всичко е изключително обнадеждаващо и се надявам така да продължи.
Сега стана късно, ще бягам да се къпя, че и да поспя. Лекинка  Heart Eyes

# 232
  • Варна
Здрасти и от нас!

Ние пратихме кака на море с баба и дядо и сега сме си 3-мката. В петък, живот и здраве, и ние се отправяме към южното черноморие за 3 дни.
ЙояHug радвам се да те "видя". Радвам се, че майчетото е по-добре  Peace. Бързо се оправяйте и да си изкарате една прекрасна почивка.
Гери, Щък, Трапезица, бързо оправяне на дечицата  Hug.

# 233
Леле ,Гери ,много ти се събра с тези болести на Ели дано и е за последно !  Щък и на вас,дано се оправите без АБ . Йойа ,пожелавам наистина да се развият добре нещата при майка ти, да нямаш притеснения и да изкарате чудесна почивка. Шоши , и аз немога да отворя снимките. При нас нищо ново ,като ви чета и само чукам на дърво Диди да ми е здрава,че ми се ще и ние да идем малко на моренце ,ама сега ме мъчи един цистит не е истина как боли #Crazy ,но днес бях при друг д-р и ми смени лекарствата та дай Боже да се оправям вече. Иначе ,има ли мами дето сте махнали пампито и по време на сън  ,защото забелязвам ,че този на обедния сън е сух ,но вечерния си го мокрим добре- не ,че съм се разбързала за някъде ,но се чудя дали към края на лятото докато е още топло времето да махна този на обед newsm78

# 234
Жалко за снимките, хем дадох опция да е и за не4ленове на фейсбука, не знам що така....

# 235
  • София
Здравейте, момичета!
Днес се гледаме с Ели и използвам докато спи да драсна 2 реда.  Simple Smile
Малката е по-добре, почна повече да хапва, 3 ден не е вдигала Т. Майка ще си вземе 2 седмици отпуска и се я гледа, после живот и здраве ще отскочим до морето за седмица.

Всички болнички да оздравяват.

Yoya, радвам се, че състоянието на майчето  ти е добро. Дано вече всичко да е наред.

# 236
  • Пловдив
Привет на всички  Hug
Асе, разкажи повече за кръщенето...пък и за работата...  Wink .....
Да ти кажа чувствам се много добре. В интерес на истината ми поомръзна да стоя в къщи 2 г. и добре ми се отразя ходенето на работа. С удоволствие го правя  Heart Eyes До края на юли ще съм и после си взимам отпуската 3 мес. та ще се гледаме отново с "Бики" - както тя се нарича  Joy
Иначе тя също е добре, гледат я баща й, баба й, чувства се супер. Не усеща липсата ми много. А и аз съм спокойна, че е в добри ръце  Hug Та така ..
Липсва ми през деня, за това и се чуваме с нашите по 6-7 пъти на ден  Blush Laughing Радва ми се като ме види в 17,30 ч. на вратата  Hug
Та така..
На всички болни, бързо оздравяване желая ! Целувки на всички  Hug Heart Eyes
Момичета, дайте идея за подарък за кръстицата за кръщенето на Вики newsm78

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 21:19 от ♥asq♥

# 237
Драс драс.Младежа още малко и е готов отново за подвизи.Сбори се с вируса,но сега майка му трябва да се сбори.Друго нямам какво да се похваля  Grinning Прегръщам ви и ви пожелавам лека нощ  Hug

# 238
Добро утро  Hug
Нещо темичката е зациклила, защо така. Сигурно всички са на почивка.
Аз наминавам да хвърля едно око и ставам да действам из къщи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 239
  • Варна
Да драсна 2 реда, че скоро няма да имам възможност. Ние излизаме в отпуска и се омитаме от тук. Направо ви казвам, мразя го тоя град лятото  Crossing Arms. Аман от жеги, коли, идиоти-шофьори, прах...
Отиваме на хижа да си починем малко и после малко при баби+дядовци.

Ще пиша пак след две седмици, останете здрави!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт