Елена също много бърбори, но доста от думичките ги казва на българо-бебешки.
Радвам се, че Макси се е оправил без да пие АБ. За лигавенето: на моменти е ужастна и номерата ги прави предимно на мен.
Това е лекарката!
Като се тръшне за нещо няма сила на света да го убеди в обратното...И за всичко има своя гледна точка- тръгва в някаква посока и въобще не се интересува какво се случва около него... 

Поздрави на момчетата.
за теб и за любимите ми момичета. Сигурна съм, че с това пожелание, почивката ще си я бива 

детенце
!
. Няма как, човещинка
!
. Аз само ще се похваля с желание за трето бебешорче по-нататък
.
.
та чак нашата ми се вижда много далече,и нямам търпение. Надявам се да искараме хубаво и ние ще ходим в Несебър на 14.08 тръгваме ,даже искрено се надявам да сме си заедно с Елфи и Рая.За сега сме се уговорили да се видим и дай Боже времето да е с нас.Много ми е интересно Диди как ще реагира на водата там. По принцип обича да се плацика ,но дали няма да се изплаши незнам,ще видим ,но определено си чакам почивката с нетърпение. Радвам се ,че болестите са поотминали и дано няма повече,за да се порадвате още на лятото! Мамита ,я ми кажете слагате и на децата бански като са на бясъка
,за водата не се притеснявам че ще е голичка ,но имам някакви притеснения ,че дупчо ще и се пълни с пясък
Тази година избрахме Елените. Категорично не ми се пътува извън България с двамата и предполагам ме разбирате

На мен гърлото ми пак беше зачервено и се уплаших, че ще ме повтори гнойната ангина, но за щастие се разминах с разни гаргари и Тантум Верде 
Ние може да отскочим до морето в края на август,но има доста време дотогава.Миналата седмица и Стами беше болен и не ходи на ясла,гледаха се с баба си вкъщи.Вече ходи и по думите на госпожите много слуша и е кротък,и яде,и спи....а като си дойде вкъщи се почват едни театри,инати,бели
Говори предимно вкъщи,и то само думи, изречения не прави още.Когато се храни казва ''азс,азс''демек иска сам да яде и се справя добре.Освен мама,тати,баба казва дай,гащи,още Препоръчани теми