Юни е изпълнен с торти и балони - на по две стават нашите бонбони!

• 19 105
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
Драскам и аз някой ред.Малчо от снощи до неделя е с мама и тати на село.Аз не съм дежурна тази събота и неделя,и ще успея да си почина,че или съм на работа или пътуваме до село.Ще се наспя хубаво утре,и после може да идем на пикник някъде.Приятен уикенд от мен. Hug

# 241
Здравейте и от мен.  Embarassed
Надявам се, че всички сте направили страхотни Рождени дни!
На нашия Максим беше болничък, това продължи доста дълго време, защото го лекувах с ХП, постоянно беше нещо недоизлекуван, но сега, да чукам на дърво, вече е ОК. Имаше един период от време, доста дълъг, в който просто не вярвах, че ще излезе от болестното състояние  Confused, но ура, устисках на напора си да му дам АБ.
В момента малчо е на планина с брат си, баба и дядо. Забавлява се чудесно, макар напоследък да е станал ужасно кисел.  Rolling Eyes Направо на моменти не е моето дете, на което всички се възхищаваха колко е усмихнато, отворено и кротко. Мразя да се разделям с децата си, но честно, тази тяхна почивка е повече почивка за мен, отколкото за тях.  Embarassed Вашите деца имат ли такива периоди напоследък??
Освен това много се надявам, че планинският въздух (доста нависоко са) ще му се отрази благотворно.
Иначе дребосъкът си ходи на ясла, там няма проблеми с поведението, явно аз го провокирам по някакъв начин да се държи като абсолютно магаре, въпреки че постостоянно се гушкаме и целуваме. Когато достигне пиковата форма на лигавнята си, обаче, признавам - изяжда по един шамар по памперса. Да, още е с памперс, тук грешката е 100% моя, но наистина нямам сили сега И за това.  Confused
Речников запас: увеличава се, бавно, но славно. Обаче все още си говори и на неговия език. Някак говори смесено на българо-бебешки, не знам как да се изразя по-точно. Но аз не бързам, все някога ще проговори на 'човешки' език.  Wink
Когато са си в Бургас, ги водим и на плаж из къмпингите, Максим изпитва неописуем страх от водата, не дава и на 1 метър да го приближа. Сега на планината си имат бебешко басейнче, Стефан е буквално като риба, не излиза от там, а Максим се плацика ИЗВЪН басейнчето.  Laughing Надявам се този страх да отмине с времето.
Та това е от нас. Пожелавам ви здраво лято оттук нататък, всички болни бързо да оздравяват и всички да имате прекрасни летни емоции!  Hug

# 242
Ехее McKitty  Mr. Green екстра сте значи!

Ние сме на периоди с настроението.Мнооооого е туткав във взимането на решения,то чуденки то бутаници,страшна работа.Като имам време по подробно ще драсна.Цунки от мен   bouquet

# 243
  • София
Здравейте! Как сте? Как издържате в тази жега? Направо не ми се излиза на вън. Ели е добре.  Grinning

Анту, радвам се, че писа. Не съм те "виждала" от много време.  Simple Smile Елена също много бърбори, но доста от думичките ги казва на българо-бебешки.  Wink Радвам се, че Макси се е оправил без да пие АБ. За лигавенето: на моменти е ужастна и номерата ги прави предимно на мен.
Ели, приятна почивка.  Simple Smile
Светли, надявам се да си изкарате много хубаво да почивката.
Щъки, как сте?
Асе, радвам се, че Вики е добре. За подарък може икона.

# 244
И такаааа,ето сега понамерих време.
Ами как сме.Здрави за сега/чукам тука по бюра, маси, глави,дърпам уши, издавам звуци/ да не казвам голяяяяяяяяма приказка.
Днес бяхме на плаж,много хубаво беше,семейно супер се получи плажа.Тази седмица мисля пак да го помъча с яслата и така докато се адаптира,трябва да свикне с мисълта,че има и други важни неща,примерно да се социализира!За лечението да кажа.Благодаря на Аничка за пореден път!  bouquet Това е лекарката!
Друго ново май няма,повтаря думички което си е добро начало е за някой е нужен преводач.От типа на ДУПА - Падна
ПИТА-Паста
И такива странности.Има проблеми с изговярянето на С,Р,В та трябва да поровя за разни упражнения говорни.Нови маний и по различни от коли нямаме.Къпе се по 3 пъти на ден,съблича се сам и обувките може да обува,но все на обратно си ги слага,само днес без да иска беше уцелил правилния сандал.

Иска ми се да отида на почивка,но поради липса на транспорт ще си седя във Варна и таз година.Хайде лекинка от мен и целувки

# 245
  • София, под Карлсон
Здравейте и от мен!   bouquet
Ние бяхме на море, затова се поизгубих в последно време, но като гледам в този отпускарски сезон, май това важи за всички. На морето беше доста добре, но си дадох сметка, че в скоро време почивките ни вече няма да бъдат такива, каквито бяха... Иво се изкефи много на водата, в началото не можехме да го изкараме. И само в морето, бебешкият басейн не го признава...Той вече е без памперс, като заслугата е изцяло на майка ми, но се убедих за пореден път, че просто детето трябва да е готово и да осъзнава за какво става дума...За говоренето вече май бях писала- не млъква, езикът му е доста богат и разбираем...Вчера например ми каза “референдум”- гледаше някаква реклама.
Но инатът му е несравним и определено го прилага предимно спрямо мен.   #Crazy Като се тръшне за нещо няма сила на света да го убеди в обратното...И за всичко има своя гледна точка- тръгва в някаква посока и въобще не се интересува какво се случва около него... ooooh!
Хайде отчетох се и аз, поздрави на всички и най- вече здрави малчугани! Simple Smile

# 246
Има проблеми с изговярянето на С,Р,В та трябва да поровя за разни упражнения говорни.
Рано е още, няма страшно.  Wink

Гери, много се бях депресирала покрай смъртта на MJ, та пишех предимно там, а вас ви четях от време на време. Освен това с тези болести хич не ми беше до писане, но вече съм в по-добро настроение. Още повече, че наближава времето, в което Боно Вокс трябва да ме 'излекува' от мъката ми по тийнейджърския ми идол.  Praynig

# 247
Да драсна и аз два реда преди морето   Wink
Утре потегляме... След малко ще почна да приготвям багажа. Михаела е леко сополива. Миналата седмица вдига Т, но се пребори самичка. Дано на морския бряг да изчезнат и сополите. Иначе нищо ново при децата. Днес ми се обадиха колегите, че от 1-ви септември няколко човека ще останем без работа. Дано да успея да си намеря нещо подходящо през август, че не ми се мисли. В крайна сметка да сме живи и здрави, все ще се оправим някак. Няма да си разваля отпуската и така чаканата семейна почивка. За думичките и за памперса вече съм се отчитала, та няма да се повтарям  Laughing Щък и Гери, радвам се, че децата вече са добре. Дано да не боледуват повече това лято  Praynig
Анту   Hug Поздрави на момчетата.
Аничка  Hug за теб и за любимите ми момичета. Сигурна съм, че с това пожелание, почивката ще си я бива  Wink
А сега ще ставам да се правя на домакиня  Wink

# 248
yoya приятна почивчица ти желая.
Ние днес пак отразихме плажче.Докато сме здравички ще посещаваме моренцето  Wink
Аз проговарянето на разните буквички не се притеснявам още!Сега започва фазата с повтарянвто,което ме радва.Всеки ден си увеличава репертоара  Simple Smile
Други момичета няма ли да се похвалят за второ или трето  Wink детенце

# 249
  • Варна
Привет на всички  Hug!

Аз малко се позагубих, но бяхме за 3 дни в Равда т.е. спяхме там, а останалото време прекарвахме в Несебър. Ееех, беше страхотно макар и за малко. Определено имах нужда от разнообразяване на ежедневието. Ели взе да повтаря доста думички макар и някои наполовина или по бебешки. Не мога да я извадя от водата. Най-често използваната дума е "паж" т.е. плаж. Също от време на време е кривиндел.
Анту, замисляла ли си се, че Макси трябва да е послушен в яслата и после си избива всичкия бяс при теб  Wink. Няма как, човещинка  Laughing.
Светли, приятно изкарване на почивката  Peace!
Щъки, радвам се, че намирихте точния лекар  Hug Peace. Аз само ще се похваля с желание за трето бебешорче по-нататък  Laughing.
Йоя, надявам се да е за добро, но ако не се лъжа теб законът те защитава. Провери пак, но мисля, че нямат право да съкращават майки с деца до 3 годишна възраст  newsm78.
Асе, ние подарихме на кръстницата икона, която осветихме в църквата.

Айде бягам, че трябва да слагам Ели да спи  Heart Eyes Hug.

# 250
Как сладко си бъбрите за моренце и почивки  Heart Eyes та чак нашата ми се вижда много далече,и нямам търпение. Надявам се да искараме хубаво и ние ще ходим в Несебър на 14.08 тръгваме ,даже искрено се надявам да сме си заедно с Елфи и Рая.За сега сме се уговорили да се видим и дай Боже времето да е с нас.Много ми е интересно Диди как ще реагира на водата там. По принцип обича да се плацика ,но дали няма да се изплаши незнам,ще видим ,но определено си чакам почивката с нетърпение. Радвам се ,че болестите са поотминали и дано няма повече,за да се порадвате още на лятото! Мамита ,я ми кажете слагате и на децата бански като са на бясъка newsm78 ,за водата не се притеснявам че ще е голичка ,но имам някакви притеснения ,че дупчо ще и се пълни с пясък   Embarassed споделете  вашия опит от почивките ,че на нас ни е за пръв път моренцето с Диди.

# 251
Ами пясъка не е особенно чист.Аз моя младеж по чурка го държа,но с едно наум!Още малко ще му пека дупенцето.Другата година ще е с бански сигурно  Wink

# 252
И ние трябва да тръгваме на море в събота и разбира се се моля да сме здрави  Praynig Тази година избрахме Елените. Категорично не ми се пътува извън България с двамата и предполагам ме разбирате  Joy  Wink

Ужасно се радвам, че Ели и Косето са вече здравички, че много съпреживявах с вас  Heart Eyes На мен гърлото ми пак беше зачервено и се уплаших, че ще ме повтори гнойната ангина, но за щастие се разминах с разни гаргари и Тантум Верде  Praynig

Тони говори по-разбираемо вече, но много съкращава думите  Laughing "кам" (камък), "къп" (къпане), "мах" (махни се, това е към мен обикновено) и т.н.

Поздрави на всички  Hug

# 253
  • София
Здравейте,

Аз продължавам да не качвам снимките в нета, дори не съм ги свалила от апарата.
Снощи докато гладех установих, че гладя дрехите с които сме били на море. Изпрани са и са чакали до сега.
Просто с тези болести и после на работа - само ядене да има и друго не съм правила.

За банските - в морето гол, на плажа по бански. Дори и на Албена, където е общо взето доста чисто, не посмях да е по дупе. И на басейна не смея.
Този уикенд ще скокнем до Хисаря. Миналия бяхме на виладо Трън. Ами лятото е хубаво да си някъде, където детето да е максимално навън. В София е жега по площадките. Та все гледам да измисля нещо, да се натресем на някой на гости.

За приказките - наистина са папагали. И има неща много добре ги казва, пример: татко Джепето, някой думи ги казва по детски, но има и такива, които умишлено съкращава, пример: мачаа - от мамо чао.

Иначе диалозите са страхотни. Какви жени предпочиташ черни или руси? - Уси. Сигурен ли си , руси или черни? Чейни.

Отива в хладилното отделение за бутилки и нарежда. - Мама, джин, тоник. Тати, тика(мастика), менннта. Нищо смислено няма да научи от нас.

Вечер, ни е чул и казва - Айде, да купим(къпем) детето.

Май е време да почваме да записваме разговори и думи.

# 254
Привет,гледам че се стягате за почивки,пожелавам ви да си прекарте страхотно HugНие може да отскочим до морето в края на август,но има доста време дотогава.Миналата седмица и Стами беше болен и не ходи на ясла,гледаха се с баба си вкъщи.Вече ходи и по думите на госпожите много слуша и е кротък,и яде,и спи....а като си дойде вкъщи се почват едни театри,инати,бели ooooh! Говори предимно вкъщи,и то само думи, изречения не прави още.Когато се храни казва ''азс,азс''демек иска сам да яде и се справя добре.Освен мама,тати,баба казва дай,гащи,още Mr. Greenостаналото е бебешко бръщолевене.Засега сме само през ноща с памперс,не казва,но проявява самоиниациатива да си сваля гащите и да сяда на гърнето сам.Иначе всички плюшени играчки се изреждат на гърнето да пишкат LaughingАз си ходя на работа,отпуска ще вземам септември месец.Ами това е от мен,лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт