Юни е изпълнен с торти и балони - на по две стават нашите бонбони!

• 19 095
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
Иначе всички плюшени играчки се изреждат на гърнето да пишкат Laughing
Joy
Представих си  Laughing
Аз да се похваля,вчера за сефте почувствах,че съм отпускарка.Ходих на плаж сама за 1 час и поплувах.От две години не ми се е случвало това  Grinning какво щастие само... днес възнамерявам да повторя!
Хубав ден на всички
Кики  Hug
Ммм_ карам ти се!Айде стига се мота,качвай снимки!
Лекинка от мен и много гуш на мъниците   bouquet

# 256
Здравейтееееееее!
Отдавна не съм писала. но все не намирам време.да си призная не съм ви и чела.Как сте мили МаМи???Домъчня ми за вас!!!
Ние ходихме на море  .Прекарахме си стархотно.Квартирата също беше хубава.А бе много щастливи мигове имахме.
Нямаше я и свекито 2 седмици беше на почивка.......................кеф ви казвам,супер радоств къщи.....
Върна се и ни докараха шарка,сега ще чакам да се ошари след 2 седмици.Въпреки че казах да вземат племеницата,че е заразна,а неискам Ивайла да се разболява защото от 2 август съм на работа и не върви да си вземам болничен.Но никой не се съобрази с мен #Cussing outи сега малко съм бясна.Хубаво е да мине шарка ама не е сега момента.То бива мързелива майака,ама чак пък толковааааааааа................ #2gunfire #2gunfireКазах на свекито ,че Ивайла като се ошари зълва ми да си взема отпуска  и да ягледа като е толкова отворена.
Да се похваля ,че Ивайла счупи една чаша и аз минах през стъклото и се наразях стабилно и сега немога да си стъпя на крака..Това е общо взето при мен.Да приключвам ,че станах досадна..............
лека нощ от мен МиЛи ЮнсКи МаМи..

малко снимки от морето  http://bg.fotoalbum.eu/Ivaili4ka/a311007

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 22:39 от maslinka

# 257
  • София
Маслинке, Hug здравей!
Радвам се да те "видя". Супер, че сте изкарали хубаво на морето и сте отдъхнали малко без свекървата, но за съжаление пак чета, че прави глупости. Дано се размине шарката на Ивайличка. Снимките са много готини.

# 258
Ей маслинке  Hug така мило ми стана като те видях,че си писала,чак  ми стана едно,ще кажеш,че се познаваме от сто години.Искренно се радвам за щастливите мигове които си имала,при толкова негативни.Пожелавам ти все такива мигове да имаш и да спреш да обръщаш внимание на свекито.Тя е факт,приеми я с недостатъците И!Търси положителните  Wink
За шарката искам да ти кажа,че никога не и е времето,не можеш да си я поръчваш кога да дойде,въпроса е да мине леко!Работата винаги трябва да се започне,а това,че детето се е разболяло не е твоя вина и хората ще те разберат.Шарките все пак не са постоянно явление.Продължавай да бъдеш позитивно настроена. Wink Heart Eyes

...
Пак сме със сополи,но този път го водя на ясла.Трудно му е и все плаче.Сигурно е най-големият ревльо.Стигнах до извода,че аз му давам много по- голямо разнообразие, отколкото получава в яслата и му е трудно да свикне с тези хора.

# 259
  • Варна
Къде се изгубихте всички  Confused? При нас няма нищо ново. Вчера ходихме на плаж, на днес времето хич не ставаше.
Маслинка, радвам се, че сте изгарали добре почивката  Hug. Не се ядосвай. Не е сигурно, че Ивка ще се разболее, а и така да е поне ще я изкара и няма да я мислиш после. А свекърва ти няма ли възможност да я гледа, ако се ошари?

# 260
  • Пловдив
Привет на всички.  Нямам време да пиша два реда  Tired След работа имам достатъчно ангажименти из къщи, че вре по-рядко сядам пред пс. От сряда до днес предиобед бях с гости и времето ми е ангажирано нон стоп  Grinning  Heart Eyes
Най-важното - имам си вече християнче! Вчера кръстихме Вики. Всичко мина супер. Държа се геройски, не плака изобщо. Не се стресна нито от попа, нито от водата, напротив дори седна в казана сама  Joy Беше много спокойна и покрай нея и ние  Hug Получи много подаръци. И така.
На мен ми остана последна седмица работа и излизам в отпуска 3 месеца. Ще запрашим към морето живот и здраве и до Добрич, при свекитата  Peace
Та така.
Ще ви пусна снимки от вчера, доста са. Който има търпение да ги разгледа.
Целувки на всички ви !

снимки

# 261
Здравейте!
Ние се завърнахме от морето.Ето и малко снимчици: 
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=405083&pid=13834140

# 262
Привет момичета!
влизам набързо да ви попитам как върви отказването от памперса при вас. Че на нас нещо много ви харесва да си пишкаме в гащите  Embarassed Rolling Eyes

# 263
ted имай търпение,не се отказвай.Дръж малчугана още малко така,ако не иска гащи му сложи памперса и след няколко месеца опитай пак,но ще ти е по трудно защото тогава и пантофите ще напикава и чорапите  Wink

# 264
Здравейте!
Ние се завърнахме от морето.Ето и малко снимчици: 
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=405083&pid=13834140
Ауууу, стрхотно коремче си имаш за 17-та седмица!  Heart Eyes Роклята на вертикалното райе е страхотна! Има ли нужда да казвам, че малката е абсолютен бонбон?  Heart Eyes
Тед, успех! Ние не сме и на средата на вас, тъй че...  ooooh!

# 265
Еххх,аз пък като гледам снимките и си мисля,кога бяха нашите мъници бебета,сега какви големи деца са станали.Май ми е време за второ Mr. Green

# 266
Надявам се, че ме помните все още Crazy
Момичета, сори, че не съм се вясвала много време, но откакто почнах работа, даже не включвам компа, нямам време на моменти да дишам чак
Радо е добре, ходи на ясла, вече свикна напълно, учим се на гърнето, но имаме няколко големи фала - пътеки от акита по пода, но няма друг начин.
Сега съм малко отпуск, но имам един куп заваксани ангажименти, които чакат само мен. Утре се надявам да приключа със задачките и да походим малко на море, че срамота.
Лека нощ!

# 267
Здравейте мили мами и юнчета!

Надявам се всички да сте добре, малките съкровища да растат и да ви радват много, както и другите членове на семействата ви.

Много време не съм влизала във форума, не защото не си мислех за вас, а защото исках да отделям всичкото си внимание на моите съкровища - Симона и татко й.
Изключително съм щастлива да ви се похваля, че ще си имам още едно съкровище - очакваме 4-ти член на семейството ни през февруари.
Мъчно ми е да се запиша при февруарките, защото съм си юнска мама. Надявам се да мога по-често да ви чета и да се включвам при вас.

# 268
Детрикса, честита бременност!   bouquet Да ти е лека и хубава!  Hug
Щъки, ми хайде де, какво чакате.  Wink
Гоголинка, как да не те помним!  Hug За пътеките от акита много се смях, знам, че на тебе не ти е много смешно де...  Blush

# 269
  • София
Детрикса, честита бременност!

Асе разгледах снимките и твоите just_an_ODDalisque. Много сте готини.

ДА питам - имат ли вашите съкровища кошмари - тук от четири нощи Алекс при заспиването си се буди с ревове и тръшкания и така един час заспива уморен на ръце ревейки. И сутрин пак кошмари "Дай, дай, тука, там, дай, там беше" тръшкане, рев, будене с рев. И след час се успокоява и цял ден ми е слънчице. Нещо се е стреснал, не се сещам нещо необичайно. Но какво да правим - не знам - не е за лекар.

Общи условия

Активация на акаунт