Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 53 940
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 535
Дара тренира навън, и се ядосва, че ББ не й дава да се чуе с Роро. Казала на ББ, че не се чувства добре, и единственият човек, който ще е оправи за 2 минути е той.Че не иска инфо отвън,съвесм други неща ще си говорят. Бб обаче й казал, че такова нещо няма в договорът й. Тя се ядосва  какъв толкова е проблема, и че не се е сетила да каже на Ивайла да й включи такива неща, понеже Ива е подписвала договорите им, тъй като Дара не разбирала нищо от такива. Дара смята, че е трябвало да поискат много повече неща, както другите съквартиранти.И продължава да иска от ББ да се чуе с Роро. Mr. Green

Мръсницо  Laughing оправна си. Laughing Едно много дълго мнение съм праснала там, ще го видиш.

# 2 536
Авче,липсваше Hug браво за шестицата.
Кой е Роро Thinking

# 2 537
# 2 538
Авче,липсваше Hug браво за шестицата.
Кой е Роро Thinking

Hug

Роро е синът на Вили Кавалджиев, едно време беше водещ по ММ, после обиколи няколко  други телевизии, сега е в ръководството на MAD TV. Интересно при него е че като малък, ама не помня колко точно, го е ударила мълния, и е оживял и от тогава има свръхестествени способности. Сънува нещо, и то след това се сбъдва. Големи приятели са със Зара. Ей го:

МЪНКИ  Heart Eyes

# 2 539
  bouquet сетих се.

# 2 540
Може би вече знаете, но аз сега прочетох във форума на ББ, че са трили темите за о...нето на Мария.

Е, що я толерират таж жена толкова, а другите не ги щадят? Thinking

# 2 541
Пипи се била явявала на кастинг за "Забранена любов", и я викали цели три пъти, и тя се връщала от чужбина. И е била бясна, защото платила луди пари за пътни и глоби в Англия, и билетите й излезнали златни. А вика- ако беше веднъж, и да ми кажат- не става, ок , "но хард фийлийнгс", обаче вика като ме викат три пъти и човек се надъхва.

# 2 542
Бианко, връщам се с 6-ца. Party Изобщо не съм ви изложила. bowuu Heart Eyes
 kiss
Браво, Авче! Ти си наша гордост! Hug

Стискам си пръстите, за да не изкажа за Мария. Само заради постиженията и, които са ме разплаквали от гордост.

# 2 543
Славче, браво на теб  bouquet

Абе от едно пианство няма да и падне ореола, айде сега.

Въпросът е принципен. Как може едните да ги дават, а другите, не.

В крайна сметка, кат си е дала задника под наем, ша си бере гайлето ooooh!

# 2 544
зачетох се в форума на Бб
срамна работа
не зарад друго ,ами
може ли пред децата бе
1 път седмично влизат децата й
баси простотията

и в единия пост пишеше че все Ицо им ги пазел докато те се наливат Thinking newsm78

# 2 545
Ех, ама сте лошли бе, ама пак ви УбичЪм. Heart Eyes

Човешко е да се случи някой да се напие.
Аз лично консумирам изключително рядко алкохол, обаче преди две години май беше се "отрязах" от една 63- ка. Голям ужас, ама се случи. Blush Можете да ме оплюете сега. Mr. Green

# 2 546
Бианко  Heart Eyes

КАМ  Heart Eyes

В Къщата е голям смях, Катето задава страхотни въпроси. Joy Joy Joy Пипи ги забавлява  двете с Райчето. А сега ще направи косата на Рая на вафлички, миналият път станала като кукличка. Пипи много забавлява децата.

# 2 547
не ,

нямам нищо против   Mr. Green

но да не е пред  деца,,грозно е иначе

# 2 548
Дара сега взе Катето.Предложи й, да й сложи червило, тя изпадна във възторг и отбеляза, че "тоно чивило тъсих". Joy

# 2 549
Сладурани  newsm63

Общи условия

Активация на акаунт