Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 53 953
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 520
Обърнахте ли внимание на коментарите на Тошко за близначките и дружния кикот от групата след това?
Не помня точно, но ми остана горчивия привкус...беше нещо от типа как да се продадат по-скъпо.

# 2 521
  • Пловдив
С кого трябва да си лягат,за да се продават по-скъпо.
Е,значи не само ние подозираме нещо подобно при тях.

# 2 522
Добро утро. Hug Heart Eyes

na_ga благодаря за пожеланията.Аз всичко изчетох, и видях. Heart Eyes Hug

Бианко, връщам се с 6-ца. Party Изобщо не съм ви изложила. bowuu Heart Eyes

Снощното дейли не съм го гледала. След малко ще си го изтегля. Съботното гледах обаче. Та набързо два коментара ще направя, макар че то всичко което мисля май е казано и няма смисъл да повтарям. Пипи просто ме "уби" с този разговор със Сашо Диков и едни от последните слова- "Тате кажи на мама че е била права, най-добрата, най-хубавата"  Crazy Детето наистина е повредено. ooooh! За gsm-а който ББ им съобщи изобщо не беше казано от Аня на шега.Няколко пъти лично аз съм я чувала как го казва.  ooooh! Параноички до n-та степен.

Виждам в момента че децата са там, а Катето на Тошко влезна ли, или Силвия не я е пуснала пак? Mr. Green

# 2 523
Дара разказва че в тях няма камина, парно, нищо. Имала само климатик, който зимата забравяла да пуска.Седяла на отворени прозорци, обичала да й е студено и свежо. Crazy

Между другото видяхте ли това клипче, дето взриви vbox-а. Laughing http://www.vbox7.com/play:3c943dae

# 2 524
Славче, браво   bouquet Гордеем се с теб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 2 525
Моля Славчето да си поизчисти пощата и тук и там ти е пълна злато.....Браво за 6-та  Heart Eyes Обаче цял ден те мисля,като знам ,че си във Варна и чух за земетресението  Hug

# 2 526
Славче, браво   bouquet Гордеем се с теб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Няма да ви излагам я.

Тиринце, готово баце. Heart Eyes

Аз питах за Катето на Тодор, обаче сега гледам че е вътре малката бонбонка. Искам и аз някой ден такъв сладур като нея. Уникална е. Heart Eyes И хитрее, иска дъвка, Тошко тъкмо да й даде и й вика- Абе майкати дава ли ти дъвка? Тя- Не ми дава, ама ти ми даваш. Mr. Green Joy

# 2 527
  • Варна
Ако Мария се е напила, нека да го дадат. Аз на слухове не вярвам!  Naughty
Същото се отнася и за GSMа, за който била казала Аня Пенчева - как пък дадоха всичките й изцепки, а това не го излъчиха, а преразказаха. Някой бил видял - ами то така е много лесно да се манипулира. Аз като съм гледала колко пъти съм се разсейвала и после като съм гледала на запис цялата ситуация съм разбирала, че съм останала с други впечатления.
Как пък като многократно Тошко се напиваше и имаше безброй изцепки продължавахте да го харесвате (не че аз имам нещо против него), а за Мария се възмущавате (при това сега се случва за 1-ви път).
На мен Мария ми направи много лошо впечатление, първоначално със скандала за принцесите и пепеляшките, а в последствие и с каруцарския си речник, който използва без притеснение дори и пред камерите. В този ред на мисли, това че се е напила до безобразие, изобщо не ме учудва, въпреки че не съм я видяла лично. Поздравления за това, че е прославила името на България, но сега се излага тотално, а аз не мисля, че едното може да компенсира другото. Жалко, че нейните изцепки някак си ги заобикалят. Освен това се чудя, до кога нейните защитници ще успяват да си служат с коза, че тя е шампионка, защото според мен това се изтърка още първия път. И не знам тия от Армеец от де цъфнаха оная вечер, та и отърваха кожата, защото аз определено предпочитах Милко да остане.

Не е безгрешна жената, но колко са ни световните шампиони, че да ги плюем - който може да стане такъв?! Шампион си за цял живот!Тя и Стефка Костадинова греши, но цял свят я знае!
Погледнете жената - симпатична, естествена, като цяло има уравновесено поведение, 2-3 пъти си изпусна нервите, но не е като онова недоразумение миската, която ежедневно истерясва и все се  бута да покаже, че е по-по-най!

Аз като майка на 2 деца ако ви кажа,  че никога не се е случвало да прекаля с алкохола ще ми повярвате ли?! А, не, не аз преди да се омъжа може и да се е случвало, но сега категорично не, никога! Ние, майките сме безгрешни!

# 2 528
# 2 529
iz ....................................bigbrother.bg
Мария също казваше на Софи, колко я обича. пуснаха им ,,Я ела те пиленца при батко'' всички пяха, танцуваха и поздравяваха Бате Милко, Гала и всички стари съквартиранти...после повечето отидоха да си лягат, в хола останаха Ицо и Саша, шегуваха се, но по едно време, не помня коя от жените викна Саша, нещо за банята му говореше, той не чуваше, какво, му казва...отиде и тогава, Пипи дойде с малката на Мария и двамата с Ицо излязоха в двора(явно за да не вижда детето, какво става) почнаха да я забавлява, палиха разни хартийки...

после викнаха Пипи в изповедалнята, Ицо остана с детето, като се върна Пипи, каза че са извикали бърза помощ... и излъчването спря.

После към 6 часа, дадоха Пипи, да приспива малката, която я заля с въпроси, къде е мама, колко е лош биг брадър, че не ги оставя да си почиват по цял ден, та и през нощта, защото Пипи й каза, че майка й в изповедалнята и има мисия-игра, като свърши играта, ще си дойде

http://www.bigbrother.bg/forum_replies.pcgi?forum=1&post=56011&page=3

# 2 530

Heart Eyes И ти на мен. Вчера те мислих, като бях на онова място. Искаше отзиви, ей сега си ги дадох в темата за Бургас Плаза, и то на дълго и широко.Изобщо не ти трябва да се разхождаш до там. Hug

Пинко, според мен ще дадат какво е станало.Мария все още я няма в Къщата. Децата й преди малко си тръгнаха, като преди това казваха, че не искат да седят там, мама като я няма.

# 2 531
Какво е станало с Мария?

# 2 532
Какво е станало с Мария?
Напила се като казак!

# 2 533
  • Варна
Чак до Бърза помощ да стигне да не са им дали алкохол-менте?  newsm78 Дано е добре жената!   Praynig

# 2 534

Heart Eyes И ти на мен. Вчера те мислих, като бях на онова място. Искаше отзиви, ей сега си ги дадох в темата за Бургас Плаза, и то на дълго и широко.Изобщо не ти трябва да се разхождаш до там. Hug
Heart Eyes
И през ум не ми е минало да размърдам телеса до там. Mr. Green И темата незнам коя е, ама ще ти разгледам профила. Laughing

Какъв толкова е проблема с Мария, не разбрах. Всеки може да се напие. Какво общо има с постиженията и в спорта. И кой спортист не пие? Mr. Green ( сега ще кажете Любо Ганев  Laughing )

Общи условия

Активация на акаунт