Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 53 864
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 610
  • София
Уляляляяя Текиляяяя сайта на Нова телевизия е хакнат www.ntv.bg   Laughing
А, бравос!!!

Не гледам, но разбирам, че всички са пияни, нали така?
С изключение на Божидара, естествено, тя просто е дрогирана Laughing

# 2 611
  • София
Тази вечер от екрана се изля изумително количество простотия, вулгарност и цинизъм. Водещите в студиото се държаха като в квартална кръчма.
Не се правя на ощипана, но това предаване, за жалост, се гледа и от малки деца.
Реших да използвам намалението, че мъжът ми го нямаше в къщи, та да видя и аз нещо от тазгодишния сезон на Вип Брадър. Е.... не знам какво да кажа. Освен че мъжът ми е прав да не търпи подобни неща да се гледат в къщи. Не само докато детето е будно.

# 2 612
  • София
Реших да използвам намалението, че мъжът ми го нямаше в къщи, та да видя и аз нещо от тазгодишния сезон на Вип Брадър. Е.... не знам какво да кажа. Освен че мъжът ми е прав да не търпи подобни неща да се гледат в къщи. Не само докато детето е будно.
Моят си беше, та пропуснах, както обикновено Mr. Green

# 2 613
мъжете ви ли решават какво да гледате Mr. Green

# 2 614
  • София
Моят решава какво да НЕ гледам Joy

# 2 615
  • София
Взе ми го от клавиатурата.  Laughing

# 2 616
  • Пловдив
Joy

Joy
Да бе!?  newsm78

Всеки си носи "акумулатора" на раменете. Малките деца да не бичат пред телевизора по това време, а да рисуват в стаята си, да четат книжка  или да спят, според възрастта. Имам ученик и гледам ВБ след като заспи. Състезанията в неделя ги следи, обаче.

# 2 617

То пък да има късмета да ми каже какво да правя  Naughty Нито съм малко дете, нито съм му собственост, нито съм му под юрисдикцията  Laughing Съвсем сама мога да преценя какво да гледам, другото не го разбирам - и двамата сме разумни същества и се радвам, че не ме подценява като ми подбира програмата за гледане  bowuu  Като не му се гледа нещо не ми забранява аз да го гледам...

# 2 618

То пък да има късмета да ми каже какво да правя  Naughty Нито съм малко дете, нито съм му собственост, нито съм му под юрисдикцията  Laughing Съвсем сама мога да преценя какво да гледам, другото не го разбирам - и двамата сме разумни същества и се радвам, че не ме подценява като ми подбира програмата за гледане  bowuu  Като не му се гледа нещо не ми забранява аз да го гледам...

newsm20

Eдна нормална жена във форума!

Всекидневно се изненадвам в този форум, но •ºt®eisyº•™ ми възвръща надеждата, че са останали и нормални жени!

# 2 619

newsm20

Eдна нормална жена във форума!

Всекидневно се изненадвам в този форум, но •ºt®eisyº•™ ми възвръща надеждата, че са останали и нормални жени!
Peace Всички сме нормални жени под чехъл Crazy

# 2 620
Кой са номинирани тая вечер? Всъщност кой победи и кого спаси?

# 2 621
Кой са номинирани тая вечер? Всъщност кой победи и кого спаси?

Ивайла победи. Утре ще се разберат номинираните и спасените!

# 2 622
Добро утро!
Пак сте писали много.Два дни не съм влизала, че от мъж и дете, не се дореждам до компа.
Но пък ви изчетох.

Авче, добре дошла! Браво за 6-цата  Hug

Това с напиването на Мария е било голяма излагация.
Дали ще го дават или ако го има някъде, може ли някой да го пусне тук.
И все пак мислех, че не е способна на такива работи.Незнам защо съм останала с такива впечатления.

# 2 623

Peace Подкрепям,на същото мнение съм Flutter

# 2 624
  • Абсурдистан

Това с напиването на Мария е било голяма излагация.
Дали ще го дават или ако го има някъде, може ли някой да го пусне тук.
И все пак мислех, че не е способна на такива работи.Незнам защо съм останала с такива впечатления.

Тя е спортиска, демек набива ни се в главата, че е кристално чиста. Като сълза и тялом, и духом.

Цигарата й не слиза от устата, чашката е винаги към устата с твърд алкохол,
но иначе спазва режим, защото се подготвя за състезание.

Пак казвам, казах го и горе,
има много хора прославили българия, не само спортисти.
Тези хора обаче, не взимат нито големите им премии, нито апартаментите, нито колите, които взимат спортистите.

Нямат и претенциите им.
Слушах преди време пак лекето Мария,
как плачеше колко малки пари им се давали при попеда
и как на незнам си кой му, от незнам си коя държава му давали 10-пъти повече.
Ненаяли се и ненапили се, то си го показва и поведението им.

Надеждата ми е, че не всички са такива като парцала,
но за съжаление са голяма част.

Общи условия

Активация на акаунт