Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 382
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Доволна съм, че Аня излезе - вече ми се повдигаше от мазния й глас и проскубана перушина на главата. Сега ще й обръщат внимание още няколко дни покрай пресконференцията й, но после пак ще си отиде на мястото на залязващите актриси.

ти остави, ама така и така й вплитат сума ти кичури, що не й ги вплитат по-вчесани? Mr. Green що трябва да й ги редят като прежда, която след това топират. изглежда още по-нечистоплътна. и с тея тесни дънки и рокерия, само остава да си залепи табела на челото "още съм жива" Sick

# 871
  • Пловдив
ние сме мазохисти, аз съм съвсем прясна още  Mr. Green

# 872
какви метан станции... ох, това шоу направо ме убива вече.
какви екипи и професионалисти, тия са за отнемане на патента веднага...

# 873
Само аз ли забелязвам егоцентризъма  на Ивайла , само ми се набива в ушите :"...Аз, това , аз онова , аз направих ...."
И аз го забелязвам, но тази вечер заслужава да е победител - Аня я натресе в този дуел и в този безумен лайф, Ивайла спечели гласуването (въпреки че не се знаеше докога ще продължи и крайният резултат съответно), така че и е простено  Peace.
Разбира се, че можеше малко да попреглътне радостта си, ноо - това е положението.

# 874
К-А-М не се чувствам зомбирана или натоварена .Просто не го приемам сериозно .След тризначките няма кака да им имам вяра.

# 875
  • Бургас
Ей да не влезе да се изкъпе човек,Аня е извън къщатата,така ли?И няма да се връща повече?
Аааааааааааааа, тва че няма да се връща повече не е сигурно Naughty аз на тая кукувица вече вяра й нямам. Както излиза сто пъти, така може и да влезе за втори път.
Благодаря!Аз исках всичко да се е укротило,но явно е било привидно примирието .Ивайла и набиваше тези проценти няколко пъти,явно не е издържала.

# 876
Чакайте малко бе.
Защо да не каже Ивайла. Луди ли сте?
Влизат, от всякъде започват да ги питат.Тя го каза с хубаво за Ивайло. Че не е бил за дуел, че е тръгнал с хубаво и към двете, тя в този смисъл го каза.
Така както като влезна и предаде на Софи нещата от Дачо и т.н. и т.н.
Стегнете се, естествено че ще каже.
Интересно вие как щяхте да седите, да мълчите ли, какво?

# 877
От цялото това нещо единствено коментара на Люба Колезич си заслужаваше гледането.
Пълна трагедия, ако това е начинът да се съберат толкова пари!

# 878
К-А-М не се чувствам зомбирана или натоварена .Просто не го приемам сериозно .След тризначките няма кака да им имам вяра.

и аз така,,
аз още след Здравко Joy

# 879
Ей, Диана Любенова колко гот е облечена.
Да видим дали ще запази класата си вътре!  Hug

# 880
Естествено, че всичко е сценарий. Никои не може да ме убеди в обратното! Tired

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 881
Е, ама и Ивайла е една въртиопашка.
Как само, докато разказваше нещо спомена какъв хубав мъж е Ивайло, и както се е опитвал да ги сдобри казал - Аня, спри се, Ивайла - хубава жена си - недей така.
Няма пропуск!
Не беше така -хубава жена си ,спри се и ти манипулират ви .Нещо такова каза Ивайла.

Не пропусна да спомене комплимента на Ивайло... Може и точно така да са били подредени думите, както казваш, но смисълът е същия!
Не е същият .Написаното от теб е със смисъл ,че Ивайла казва само комплимента без да я смята за виновна за историята.
И точно тя едва ли има комплекс и се нуждае от такива комплименти.

Цитирах част от това, което тя каза, което ми направи впечатление - смятам, че хората, които са тук са го чули останалото...
Както и да е - не ми се спори - мнението ми е, че е гнусна и грозна картината, която се случва и още по-грозно е, че обществото, в частност ние - ставаме свидетели и участници в излагацията на тези жени - за мен това е и излагация за обществото като цяло - в дъното на цялата тази пародия за съжаление стоят ПАРИТЕ, но не за гладуващите дечица!

# 882
  • София

Я си задайте въпроса, по колко часа на ден ни зомбират......?

Мен ме "зомбират" по 2-3 часа на ден, само. А реклами не гледам. Wink Да ви кажа "Лост" ме зомбират много повече. Киното, пък е ясно, че е по сценарии, но пак плачем и се вълнуваме. Какво лошо има, наистина? Разтоварваме от собствените си сценарии.

# 883
Barba_, Уки, flambe, Diorella, Tiana*, Desi_2, npac, gab4yyy, aleksa_sm, vanichka75, Стики, vouge76, anebla, chernokoska, Ariana, Данинка, elij, Desitkaa, koteto83, Солетка, инфантилна, unchita, dolly, *Rozichka*, aneli_s, _БЕБКА_, Diana_gr, tzvety26, Mlyna, Natalka, Me4o PUch, nineto_boy, Andariel, tzveti 1, titi789, Serpentine, Прекрасната свинарка, blackpearl, NBM, ik, coyot, Нали, mishellemam, ^ Jana^, abs, BeRrY_GiRl, Velesa, Мира7, raiska_ptica, misheto17, dudence, didika, demetrija, Mira 1919, rochi, malvinaina, geishata, RумиK, tedy2, Honey-Bunny, vikit78, tanini, Radost, Amira_BG, kristidenka, alisa81, Вихронрав, ivana04, Lamma, Аз съм ..., jovanna, wiara, hrrisss, tami1111, сонетка, ~Тониси~, Desi_slava, lidi81, elichko, too many boys, sunnysS, nevy, sis, еими, valeri08, ThunderandLightning, kamiordanova, galiavas, Z_u_Z_u, MO6I, anitto, letsgo, stella_01, hris80, мирта, mimi72, gerichka, eXc, pe6ka, pozor, LaDIva, maimunka, silvia1977, Синаница^, Мерито, Росица, Illit, Бояна Ламбер, Вени***, QN4O, mi_sy, kittie, ansy, nano, DeepRed, tyjna, The_Real_Love, mariel444e, Milena, ninkata1, galinel, дива коза, desska, buba_dokeva, deni-k, Asaya, afrodita*, ~F'E'M~, Stela2910, jivod, orbistyle, dido1302, Аля, Ivka65, mama any, ili77, Insomnia, мим854, МериДжей, maraidara (+ 105 Скрит/и) и 73 Гости преглежда(т) тази тема.

Наплива е голям тази вечер.  Wink

# 884
айде бе, не е издържала:))))
смешки.
Освен това, когато някой излиза веднага го викат в студиото? Не е ли така.... къде запраши сега тази Аня,...
абсолютен гнилоч. Някой ( мъжа й) й подшушна  " Спасих ти гащите, но излизаш ВЕДНАГА" и тя го послуша сляпо и на секундата.

ПС : Бояна, ела в темата на ЛОСТ, там е яко зомбирането, но слава богу веднъж седмично  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт