Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 382
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 855
В крайна сметка Аня остава ли? Гледах само като седнаха с Иво и съквартирантите на масата. После дадоха ли нещо?
Тръгна си вече .

# 856
  • Плевен
Ей да не влезе да се изкъпе човек,Аня е извън къщатата,така ли?И няма да се връща повече?
Аааааааааааааа, тва че няма да се връща повече не е сигурно Naughty аз на тая кукувица вече вяра й нямам. Както излиза сто пъти, така може и да влезе за втори път.

# 857
  • Tам през Атлантическия океан

исках и двете да излезнат, смятам че така бе и най-достойно.
Споделям  Peace

# 858
Мацки, вие сте участничките в ББ.

Вие сте манипулираните.

Кви сте надъхани, лелеееееее Crazy Crazy Crazy

Ба'си, само аз ли го виждам......???????????
нееееееееееее аз го видях отдавна
 Re: Vip Brother епизод 3 - Пети номинации
« #800 Април 21, 2009, 08:31:37 am »  

--------------------------------------------------------------------------------

Само на мен ли ми се струва,че всичко е сценарий.За какво мислите се говори ,че са им големи хонорарите. Не биха се съгласили за малко пари ,да се гаврят с личността им
 Mr. Green

# 859
  • София-Лагера
В крайна сметка Аня остава ли? Гледах само като седнаха с Иво и съквартирантите на масата. После дадоха ли нещо?

ИЗЛЕЗЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Ивайло си я прибра ,за да не се срами повече
А тя му каза че Пресконференция ,ще даде hahaha hahaha hahaha

# 860
Доволна съм, че Аня излезе - вече ми се повдигаше от мазния й глас и проскубана перушина на главата. Сега ще й обръщат внимание още няколко дни покрай пресконференцията й, но после пак ще си отиде на мястото на залязващите актриси.

# 861

Споделям  Peace
Спокойно ,тя ще е следващата - поизложи се и тя

# 862
Е, ама и Ивайла е една въртиопашка.
Как само, докато разказваше нещо спомена какъв хубав мъж е Ивайло, и както се е опитвал да ги сдобри казал - Аня, спри се, Ивайла - хубава жена си - недей така.
Няма пропуск!
Не беше така -хубава жена си ,спри се и ти манипулират ви .Нещо такова каза Ивайла.

Не пропусна да спомене комплимента на Ивайло... Може и точно така да са били подредени думите, както казваш, но смисълът е същия!
Не е същият .Написаното от теб е със смисъл ,че Ивайла казва само комплимента без да я смята за виновна за историята.
И точно тя едва ли има комплекс и се нуждае от такива комплименти.

# 863
Desi_2, къв е този коледен венец в подписа ти бе душко!? Laughing Rolling Eyes newsm78
 Hug

# 864
Ама хорица миличкиииии, ние се натоварваме, не се разтоварваме беееее......... ooooh!

Абе няма си сипя едно Мънко, не и кат ме правят на марулка.

Има лесно, да, дистанционното.

Я си задайте въпроса, по колко часа на ден ни зомбират......?

Това кво е бе? Crazy Crazy Crazy

Най - лошото е, че на нас ни е кеф ooooh! ooooh! ooooh! Sick Sick Sick #Crazy

# 865
Според мен Аня влиза в критическата вече и оттам е изтрещела  и ми е жал за близките и. Да пие от тези хапчет как бяха... за менопауза... newsm78

# 866
Естествено, че всичко е сценарий. Никои не може да ме убеди в обратното!
Толкова се плюха една-друга и сега видиш ли за 2, 3 часа ще се сдобрят - да бе, да.  Tired

# 867

Споделям  Peace

Абсжлютно подкрепям   bouquet

# 868
  • Варна
Аня се изложи жестоко с този т.нар. "скандал", имах мааалко по-добро мнение за нея. Климакса май здраво я тръшка.
Ивайла, и на нея не съм особена фенка, но поне се държа що-годе достойно.
Аз викам да им дават по-честичко АЛКОХОЛ, музика, танци-манци, та да живне малко къщата. Иначе баси тъпотията.  Close

# 869

Не е същият .Написаното от теб е със смисъл ,че Ивайла казва само комплимента без да я смята за виновна за историята.
И точно тя едва ли има комплекс и се нуждае от такива комплименти.

Има, има. А каза ли на сестра си, че всъщност Ивайло харесва нея.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт