Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 496
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 945
Утиам да се къпя с Ники Кънчев, че трябва да си обръщам внимание на хубавия си мъж Wink и да работя за благото на народа утре.
Много ми е хубаво с повечето от вас щото се забавлявам искрено! Hug Heart Eyes  bouquet
На другите, м.....а ви! Mr. Green

# 946
Бианко, съжалявам, но прозира как ни правят на глупачки тез посерковци и лапни джобове.

Сори, може да е инфантилно, но на мен стрестница ми излезе Whistling

Това не е благотворителност. Видяла жабата коня и тя си надигнала...........абе, в този стил.

Честолюбива съм, дори да ви е смешно Wink Hug

# 947
Мммм дааа, вярно издребня Ивайла.... Tired

Пипилотааааа, Пипиотааааа, копие на майка си  Whistling.

# 948
Сашо Диков обаче не се включи  Thinking

КамитУ ще я има ли  newsm78

Момичета, аз се оттеглям безславно, много емоции, много смях тази вечер, благодаря ви  Hug.
Спокойна вечер и лека нощ.

# 949
*Rozichka* едно част ще е ,но не по-голямата.

Права си  Peace
Както каза, май Люба Кулезич, че още не са си избили хонорарите на ВИП-овете!

Много им се ще на ВИП-овете да са взели грандиозни хонорари, но освен Софка не вярвам някой да е взел повече от 15- 20 000 лв, а повечето сигурно са взели по 10. Какви доходи имат извън къщата повечето, за да ги компенсират със сумите, за които се говори? Сигурно Аня взима по 100 000 на месец в театъра или Део, който в момента дори не работи.

Гостите за една седмица взимат по толкова 100%

# 950
Ами Аня не ли на около 50? Момичето пише че остарява смешно, затова написах годините

# 951
Утиам да се къпя с Ники Кънчев, че трябва да си обръщам внимание на хубавия мъж Wink и да работя за благото на народа утре.
Много ми е хубаво с повечето от вас щото се забавлявам искрено! Hug Heart Eyes  bouquet
На другите, м.....а ви! Mr. Green

Бижу Hug

# 952
наистина  и Пипи е зле, и Ивайла ега ти конфликтните личности .Надявам се това да приключи и да виждам повече Ицо, чийто фен съм и Божидара

# 953
Кой каза, че искал да си ходи щото имал работа?  Rolling Eyes
Бях с гръб към ТВ-то и не можах да видя.

# 954
  • София
Ох, малко ми се измори извънземното.
Ще ви казвам Лека Нощ, отивам да мечтая за "Мъж", като този на Аня, да ми говори уеко просташки и да ме запуашва, че ше ме бие. Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
и аз ще лягам. направо мечтите ми ще се превърнат в мокри сънища.

п.с. имаше една яка мисъл на Силвия Плат, че олицетворението за идеалния мъж на жената е този, който й завира ботуш в лицето (по смисъл)...явно за много жени мъж като Ивайло е фетиш Simple Smile

# 955
В крайна сметка Аня си остава с готин мъж, който я обича  и деца, които я боготворят, а какво остава за Ивайла - просто съжаление!

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ивайла пак има повече от нея - семейстото и приятелите й не се срамуват от нея, хората не й се смеят, че е изкукуригала истеричка, която остарява смешно  Hug не е малко.

Въздържам се от такива оценки, и кое е смешното на 50 годишните и тяхното остаряване. За мен човек на 50 не е стар  Peace Ти от приятелите на Ивайла ли си та не се срамуваш от нея  newsm78
Красивите жени остаряват по-грозно ,защото са по-забелязвани .

# 956
  • Пловдив
Та кой викаше, че Петя щяла да си покаже съшността като излезне майка й - щяло да се види колко е пораснала и т.н.  ooooh! Казвам ви аз, че Пипката за нищо не става.

Не можах да се сдържа, нищо, че вече спя  Mr. Green Тя още не е излязла от роля - все пак спомена, че е журналист  Flutter дайте й 2 дни, без да си поддържа трагедиите с майка си, ще стане по-ведра  Flutter Нищо, че злобата я тресе и не се сдържа да стане достоен последовател на майка си  Crazy Да не би пък тя да я е направила толкова зле Аня... Тя Аня е долно изманипулирана от щерка си  baby_neutral нали все пак Пипи й е майка... То стана една... Айде, май наистина ще лягам вече  Hug

# 957
# 958
...
Въздържам се от такива оценки, и кое е смешното на 50 годишните и тяхното остаряване. За мен човек на 50 не е стар  Peace Ти от приятелите на Ивайла ли си та не се срамуваш от нея  newsm78

Точно тази жена - Аня Пенчева, остарява суперсмешно. В нея няма една капка достойнство Peace Което няма нищо общо с това дали един човек на  50 г. е стар.

# 959
Кой каза, че искал да си ходи щото имал работа?  Rolling Eyes
Бях с гръб към ТВ-то и не можах да видя.

Мария.

Общи условия

Активация на акаунт