Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 475
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Ботевград
Добър вечер  Mr. Green
Аз съм щастлива и също адмирирам мъжът на Аня.
Радвам се, че повече няма да ме занимава  Hug

# 1 006
  • Плевен
Според мен Ивайла завижда, че Аня има такъв мъж до нея!

# 1 007
Много забавна темичка Mr. Green Жалко, че чак сега я откривам.
Тази вечер бойкотирах МИ и ББ ахаа да ме спечели за зрител, ма не успя.
Но коментарите тук са жестоки Joy Joy

Не съм фен на Ивайла по принцип, ама в случая ше ме прощавате - значи някой те въвлича в скандал, говорейки разни работи зад гърба ти, влизаш в една изнервена кофти атмосфера, обиждат те, след което тоя същия някой почва да предявява претенции да има еди-къв си лайф, да има еди-кво си гласуване и еди-кво си да няма, изправят те да се оправдаваш и защитаваш като ученичка пред сума зрители, тоя същия някой се държи в началото като пуберче, после пък спретва едно театро и кво излиза накрая - че нямаш дори моралното право да си доволен от факта, че си победил в крайна сметка и трябва да седиш и мълчиш щото на тоя някой не му е изггодно да се кажат процентите #Crazy

Сори, ама всеки с елементарно чувство на справедливост в случая ще постъпи като Ивайла.  Peace

Само да вметна:
Скандала започна след мисията Пепеляшки и принцеси.Ивайла се развика, че и тя миела чинии....

# 1 008
  • Пловдив
Казах ви аз, че Ивайла има нужда от специализирана помощ, но вие не та не. Просто емоционална била. Много е наранена от живота тази жена. Аня излезе, погна Мария. Чиста доза скандалжийка.

# 1 009
Интересно би ми било да разбера мнението на Дия за колежката й.

Аз ако бях на мястото на Ивайла щях да си ударя дъ-то у тавана от кеф. Нека се радва момичето. Заслужи си го.
Мария да си ходи. И без друго сигурно ще й липсва Аня. На кого ще се мазни сега.

А това, че Ива завижда на Аня за мъжа е меко казано смешно.

# 1 010
  • София

Какъв мъж- забавен за компания, но е твой тип, ако ти харесва да те нарича п**ка и да се държи с теб като строг баща от ерата на Железния светилник.

# 1 011
Ивайла сега обяснява на Мария- да я пита каквото има, и да прилючат нещата. Каза- Мария ако твоите емоции са толкова (показва малко), моите са толкова (показва много), разбери ме, аз съм видяла неща, които ти не си.Аз съм наричана от тоя човек-смрад и какво ли още не. Пак тръгва да набира Ивайла. Ще я бия. Мария -Ивайла ама ти защо я прекъсна, кажи ми, защо?
Обвинява Ивайла че е виновна, и че всичко е дошло от нейно прекъсване.
Ивайла е ужасно нервна.

А!Ивайла си намери много бързо следващата жертва!(както и очаквах)

# 1 012
Oхххх не си в ред нещо ooooh!

# 1 013
  • Ланкър, планините Овнерог

'Що, ти завиждаш ли? Или всички жени трябва да завиждат за тоя..."мъжки полов орган".... Не казвам, че не беше прав да си извлече навън "вересиите", но....ме изумиха и двамцата с простотията си.

Да не си помислите, че много се кефя на Ивайла...неее....като травестит ми изглежда. Обаче до Анчето изглеждаше като доста умно същество.

# 1 014
Казах ви аз, че Ивайла има нужда от специализирана помощ, но вие не та не. Просто емоционална била. Много е наранена от живота тази жена. Аня излезе, погна Мария. Чиста доза скандалжийка.
Тя както ги почна Ивчето,всички да излязат и само тя да остане,щото е за каузата,ама всички я дразнят. Hug

# 1 015
  • на пистата
и кво стана сега....след днешният лайф аня започна да набира фенове.поне излезе достойно,евала.

# 1 016
  • Плевен
Oхххх не си в ред нещо ooooh!
Всеки има свое мнение и не  е нужно да се обиждаме кой в ред е кой не е!

# 1 017
Какъв мъж- забавен за компания, но е твой тип, ако ти харесва да те нарича п**ка и да се държи с теб като строг баща от ерата на Железния светилник.
Hug
Взех да си мисля, че само аз не бих искала да имам Ивайло за мъж. Чудесен човек ми се видя иначе.
 Спя и ме няма. Blush

# 1 018
и кво стана сега....след днешният лайф аня започна да набира фенове.поне излезе достойно,евала.

Достойно? newsm78

# 1 019
Лягам, до утре

Общи условия

Активация на акаунт