Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 835
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 290
Съгласна съм, че Ивайла ритна паднал човек. От друга страна, обаче падналият човек неколкократно ритна подадена му ръка. Каквото повикало, такова се обадило.

# 1 291
Обаче, Ането Пенчевата само как го каза, че си има мъж и нека той да говори вместо нея, демек, че Ивайла си нема и нека се спука от яд. Простакела такава. Само удари под кръста от нейна страна.

# 1 292
  • На едно ветровито място...
Незнам как след това пак някой от "бг ВИП-овете" ще се осмели да им влиза в тази къща-" благородни мисии"- всичките са само примамка..

Ама те сами са си виновни. Това същото го говорехме и след предния ВИП брадър. Тия хора глупави ли са, та не разбират, че продуцентите искат сеир за да трупат пачки. Какво изобщо са си въобразявали, когато са приели да влизат?! Естествено, че продуцентите добре са си подбрали ВИП-овете и резултата е какъвто се очакваше. Който е имал някакви илюзии по въпроса значи е глупав. Peace
Нали знаеш - всяко чудо за три дни...забравят се глупостите от предния сезон на Катето Евро, спомняте ли си каква "гражданка "и ВИП-персона се направи...
Не че симпатизирам на Аня ,обаче определено не беше само тя виновна за целия скандал,Ивайла е с много високо мнение за собствената си личност,самовлюбена е,и това с "казването право в очите" си прикрива собственото безочие и наглост...Няма никакво благородство в нея,както всячески се опитва да убеди всеки.Чудно ми е сега като я няма вече Анка,с кого ще се загризе- може би със собствената си сестра??Снощи дадоха как я нахока за това че си мълчала на дивана и оставила Аня да й оплюва плаката..,и начина по който си го гледала.... ooooh! ooooh! ooooh!

# 1 293
Мацка,добър коментар! Кефиш!

Мерси, много съм поласкана ...  bouquet За пръв  път някой одобрява мнението ми в тоз форум  Laughing Laughing
 Аня разправяше на Пипи-всичко е каал,кал,кал...Ами ката е кал,тя защо се въргаля в блатото? Защо не излезе и не каже пред всички,че е окаляно,ами само дудне в спалнята под чаршафите? Аня е като някаква мишка,плъх някакъв. Всичко прави подмолно,не и стиска да се изправи очи в очи с мръсдотията. Каза:"Видях Азис,видях...незнам кой си..". Ми като ги видя,защо не им каза какво мислиш,ами само се криеш в спалнята?

Точно. Просто такъв й е маниерът на Анка, тя е женче и  не обича откритата агресия - не е добра в словесни двубои. По й се отдава да иронизира тънко и да говори зад гърба. това е типично женско поведение, според мен.
Ивайла е като индианец- вади ножа/брадвата и яхва метлата, нема нерви да се занимава с али бали .  

# 1 294
ИВАЙЛА й прави чест че на няколко пъти предложи да се сдобрят и се извини  и така..
АНЯ ,незнам защо дори не направи опти за сдобряване newsm78
в крайна сметка

чак смъртни обиди не са си разменяли

да ,,това дето го каза ето имам мъж до мен беше гадно

# 1 295
  • София
опитвам се да ви изчета и не мога и не мога, като машинописки сте  Whistling
от цялото предаване снощи изводите за мен са -
мъжът на Аня е супер готин пич, определено тя не го заслужава,
а майката на Виолета, мисля че Наташа Марковска й беше иметяо
е една истинска жена и майка  Peace
от писмото на майката на Ивайла - изпуснах началото
и затова може би не схванах смисъла или по-скоро стила заяждащ или ..

# 1 296
  • Sofia
. У един победител би трябвало да има великодушие, а Ивайла не се посвени да извади нож на умрялото куче Аня.

Точно !!! Ивайла ритна паднал човек, не само с изтъкването на процентите, а с цялостното си поведение след това !!! и именно с това ми падна в очите. Това за мен е липса на благородство!

Абе на теория е много лесно. НО и снощи казах - идете вие там, нека ви вкарат в един цирк, някой си ви насажда в един лайф, поръчва кой да гласува, как да гласува, изправя ви през цяла България да се оправдавате и обяснявате, междувременно тоя някой се държи инфантилно, после прави едно театро и накрая ви казват "Извинявай, ай сега седни си и бъди благородна" Rolling Eyes

Ще ми се да видя колко от вас ще пренебрегнат емоцията и ще си седнат благородно.

# 1 297
  • София
И двете са страшни кифли! Изложиха се вчера Аня с поведението си в къщата като цяло, а Ивайла накрая като не може да се сдържи за пореден път да се покаже като по-по-най!
Мдам,не можа да се сдържи за пореден път,ама да покаже кой е по-по-най... ПРАВ/в случая/!

За теб може и да е била права, но за мен не беше! Колкото Аня имаше вина за това, толкова и тя! Не и прави чест, че уж прие някакво "премирие" пък после не спря да говори, че тя все пак оставала  в къщата, че тя била с повече проценти, че тя .... Дори на собствената и сестра, нейните "мрънкания" дойдоха в повече!

# 1 298

Гадно, гадно, ама е самата истина. Ивайла едва ли някога ще успее да задържи мъж до себе си. Хора от нейния тип са си самодостатъчни и отблъскват с агресията си.

# 1 299
. У един победител би трябвало да има великодушие, а Ивайла не се посвени да извади нож на умрялото куче Аня.

Точно !!! Ивайла ритна паднал човек, не само с изтъкването на процентите, а с цялостното си поведение след това !!! и именно с това ми падна в очите. Това за мен е липса на благородство!

Абе на теория е много лесно. НО и снощи казах - идете вие там, нека ви вкарат в един цирк, някой си ви насажда в един лайф, поръчва кой да гласува, как да гласува, изправя ви през цяла България да се оправдавате и обяснявате, междувременно тоя някой се държи инфантилно, после прави едно театро и накрая ви казват "Извинявай, ай сега седни си и бъди благородна" Rolling Eyes

Ще ми се да видя колко от вас ще пренебрегнат емоцията и ще си седнат благородно.

виж какво! никога ама никога няма да седна да се целувам и прегръщам с човек, който многократно ме обижда по този начин. Никога. Аз ако не мога да простя на някого бих прекратила скандалите, но не бих казала "прощавам ти". Освен това, аз съм се занимавала със спорт също и точно там те учат да си както добър губещ, така и благороден победител.
Поведението на ивайла беше неспорцменско и загуби от това.
Също беше и неискрена!

# 1 300

Гадно, гадно, ама е самата истина. Ивайла едва ли някога ще успее да задържи мъж до себе си. Хора от нейния тип са си самодостатъчни и отблъскват с агресията си.

Глупости. Нас, темпераментните скандалджийки, ни обичат много повече  Wink Sunglasses Mr. Green

# 1 301
Абе още ли се хапете за тия двете? ooooh! Laughing

# 1 302
Не съм сигурна в това Whistling
че не може да задължи мъж до себе си
просто й трябва  някой който да я укроти
така както Ивайло е укротил Аня
по негови думи Mr. Green

# 1 303
Незнам как след това пак някой от "бг ВИП-овете" ще се осмели да им влиза в тази къща-" благородни мисии"- всичките са само примамка..

Ама те сами са си виновни. Това същото го говорехме и след предния ВИП брадър. Тия хора глупави ли са, та не разбират, че продуцентите искат сеир за да трупат пачки. Какво изобщо са си въобразявали, когато са приели да влизат?! Естествено, че продуцентите добре са си подбрали ВИП-овете и резултата е какъвто се очакваше. Който е имал някакви илюзии по въпроса значи е глупав. Peace
Нали знаеш - всяко чудо за три дни...забравят се глупостите от предния сезон на Катето Евро, спомняте ли си каква "гражданка "и ВИП-персона се направи...
Не че симпатизирам на Аня ,обаче определено не беше само тя виновна за целия скандал,Ивайла е с много високо мнение за собствената си личност,самовлюбена е,и това с "казването право в очите" си прикрива собственото безочие и наглост...Няма никакво благородство в нея,както всячески се опитва да убеди всеки.Чудно ми е сега като я няма вече Анка,с кого ще се загризе- може би със собствената си сестра??Снощи дадоха как я нахока за това че си мълчала на дивана и оставила Аня да й оплюва плаката..,и начина по който си го гледала.... ooooh! ooooh! ooooh!
Мисля ,че съвсем искренно и благородно се извини за разлика от Аня.

# 1 304
Леле, тая Аня акъл няма  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт