Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 747
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 305
Обаче, Ането Пенчевата само как го каза, че си има мъж и нека той да говори вместо нея, демек, че Ивайла си нема и нека се спука от яд. Простакела такава. Само удари под кръста от нейна страна.
Да, бе! И само как самодоволно преджвакваше. Няма ли кой да й обясни, че на 50г трябва да спре да се държи като пубер. Егати инфантилната и себична бабичка... Тая ако е секс-символ аз ще се откажа от секса (опази Боже).
Някои хора остаряват като катедрали (красиво и с достойнство), други остаряват като цървули. Аня за мене е цървул!

# 1 306
  • София
а сега какво става в къщата, къде са ни репортерите  Whistling

# 1 307
Цяла сутрин дават само спалнята.
И по точно как Пипи се търкаля в леглото.

# 1 308
Относно Ивайла, аз я оправдавам тя е амбициозна, млада жена. Знае си цената, знае, че е харесвана на този етап от мъжете и гледа да вземе каквото може от живота. Същата е била и Анка на млади години. Но, нека Ивайла види как нетрябва да постъва, когато старостта започне да чука на вратата и най- вече да се учи от грешките на по- възрастните.

# 1 309
От снощи Аня и Ивайла са ми еднакво противни. Ива страшно ми падна като започна да повтаря 100 пъти че резултатите нямат значение и ги изрече накрая без никои да я е питал. Божидара е просто страхотен човек, няма общо с наперената й, самовлюбена, самозабравила се сестра! Peace

# 1 310
Ох, признавам си прескочих 10-на страници, защото ... Crazy голямо четене. Но ми е приятно тук. Та, да си кажа:

Не харесвам Ивайло, защото не защити жена си, защото се задяваше с всички околни и по-далечни жени и наистина главната му цел беше той да блесне за сметка на жена си. То не че тя блести, но като няма да я защитава, да беше пуснал друг. Много силно и грозно се изказа с почти нецензурни думи за предаването. Не съм съгласна сега чак да се оправдават, че ги манипулирали. Да са си правили сметката. Пък и който не харесва ББ, да не го гледа- много е просто.

За Аня- то е ясно- отврат. Но съм я подценявала- направо ме изуми с този шоколад дето го мляскаше. Погледа и наистина не беше трезвен, държанието - неадекватно. Дошло и е в повече всичко, ама да би мирно седяло, не би чудо видяло.

Ники- шапка му свалям. Изумително самообладание и умения като водещ. Малко ми се пооправи мнението за него от последния ББ с Христина и сие.

А Ивайла-  по-скоро ми харесва, отколкото не. Не е идеална, но кой ли е. Мисля, че като цяло се държа почти на ниво, поне това което съм гледала.

# 1 311
А вие забелязахте ли ,когато Иво им даде по един тоблерон Аня си ги отвори и почна да мляска.
Оф много грозно и просташко беше.
Не знам дали на друг му е направил впечатление.
Ама на мен ми се повдигна чак. Tired
Не само, че ми направи впечатлене, но и изглеждаше като луда, която не си е пила хапчетата

# 1 312
  • София
Май старата (Аня) се разпозна в младата (Ивайла) на млади години, както и Ивайла се разпозна в Аня за това каква може да стане на стари години. С две думи, от един дол дренки са, много си приличат и затова не се харесват.

# 1 313
да ,,това дето го каза ето имам мъж до мен беше гадно

И ЗАВИЖДАЙ МИ

# 1 314
Аз пък се подразних как Ивайла се подмазва на мъжа на Аня. То големи комплименти му дръпна, колко бил готин и т.н. И през това малките черни очички мятат стрелички Sick Mr. Green По-полека, моме с чуждите мъже Stop

# 1 315
Ники- шапка му свалям. Изумително самообладание и умения като водещ. Малко ми се пооправи мнението за него от последния ББ с Христина и сие.
А аз за сетен път се убедих, че когато се случи нещо непредвидено или се отправят нападки към него или ВП, не знае как да реагира и млъква.
Това се случи също когато Маргарита Михнева му беше гост.

# 1 316
  • На едно ветровито място...
Май старата (Аня) се разпозна в младата (Ивайла) на млади години, както и Ивайла се разпозна в Аня за това каква може да стане на стари години. С две думи, от един дол дренки са, много си приличат и затова не се харесват.
hahaha hahaha Peace Точно!

# 1 317
Имам въпрос ? Това ли е бившата съпруга на Ивайло?

http://vbox7.com/play:216281fe

# 1 318
А ПИПИТО снощи като се изпращаха на вратата, Ивайло и казва да си мълчи,чисти, да говори за хубави неща, Пипито-,,да ама това не се дава" Тя иска май да е център на внимание. За който не го е гледал http://www.vbox7.com/play:75d2d2c1

# 1 319
Имам въпрос ? Това ли е бившата съпруга на Ивайло?

http://vbox7.com/play:216281fe

мн красива жена
незнам дали   е тя Thinking

Общи условия

Активация на акаунт