Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 426
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 395
Няма да слагам епитети, само ще кажа, че за мен една интелигентна жена можеше да се изрази много по-елегантно.  
Абе уж е така, обаче като се замисля, ако някоя примадона се отнесе така с моето дете, хич нямаше да се пъна да къдря умни приказки. Направо да съм и прегризала грълкяна. Искрено и лично. Laughing

# 1 396
ами това е равносилно да ти да ми кажеш, че си  от София, и аз да кажа "ау, ти ли си Софиянката, която най нагло ми открадна портмонето !"

А ти, открадна ли ми го?

Любови, отивам да завържа малко социални контакти. Hug
По - леко с писането! Naughty

# 1 397
За тоалетите:
Семейство Пенчеви= никакъв вкус откъм обличане. аня си заслужи да я сложим във фейсбук групата "Най мразим селски пръчки и Леопардови щампи".

Ти ли беше изтипосала най - нагло една съфорумка във въпросната тема?

И аз затова се сетих, ама не посмях да попитам. Май е ясно, нали? Confused

Добро утро.

АБЕ СТИГА ГЛУПОСТИ, АЛО. ТАЗИ ГРУПА ИМА ПОНЕ ХИЛЯДА ЧЛЕНА. КАК РЕШИ, ЧЕ СЪМ АЗ! ПИСНА МИ ОТ ТЪПОТИИ

Ей, я прочети пак какво сме писали. Някъде да е казал някой че си ти? ooooh! Взе да се вкарваш във филми нещо.
какво значи "май е ясно"? кое точно е ясното?

# 1 398
  • София
Сега като чух писмото... Леле, мале! Всички изпростяха. Разбирам човек да каже нещо или да напише (като тук) нещо онлайн съвсем емоционално, съвсем друго е да мисли, да седне, да пише едно писмо, после да го редактира, да "преспи" писмото една нощ и на следващия ден да го прати. Беше изпъстрено с лични нападки.

# 1 399
  • София-в сърцата на моите деца
Няма да слагам епитети, само ще кажа, че за мен една интелигентна жена можеше да се изрази много по-елегантно.  
Абе уж е така, обаче като се замисля, ако някоя примадона се отнесе така с моето дете, хич нямаше да се пъна да къдря умни приказки. Направо да съм и прегризала грълкяна. Искрено и лично. Laughing

И какво толкова е направила, че те изби на агресия???Чак прегризваш грълкяна. /гръклян/ Peace

# 1 400
и на мен писмото ми прозвуча детински написано

# 1 401
  • София

Подкрепям !

# 1 402
Стига, бе, Мацка! Недоразумение!  Hug
Ей те така стават грандиозните женски скандали - от нищо и никакво! Мир!  Peace

# 1 403
  • София
и на мен писмото ми прозвуча детински написано

щото Рая е помагала на баба си  Mr. Green

# 1 404
Сега като чух писмото... Леле, мале! Всички изпростяха. Разбирам човек да каже нещо или да напише (като тук) нещо онлайн съвсем емоционално, съвсем друго е да мисли, да седне, да пише едно писмо, после да го редактира, да "преспи" писмото една нощ и на следващия ден да го прати. Беше изпъстрено с лични нападки.
Абе, остави ти личните нападки, ами аз не видях нито структура нито ясно послание .
ама и за мен да кажат какво ми е ниско нивото и как съм смрад, майка ми няма много да структурира нападките  Laughing

# 1 405
  • София-в сърцата на моите деца
Ами смрад и отрова си е!!! Доказа го!!! Peace

# 1 406
  • София
Вярно, като гювеч беше. Нападките бяха единствената ясна мисъл, която схванах. Останалото беше каша. Така и не разбрах тази жена какво иска да каже.

# 1 407
Никой не я разпитва, хората се опитват да и помогнат да си преодолее негативните чувства, тя се оправдава. Въобще не се опитва да сложи край на тоя цирка макар, че сега когато Аня е вън има шанс за това.
Авче и ти ме кефиш много  bouquet
Писмото беше огледало на семейството-много агресия , много нещо. Чак логически несвързано от нерви. Най-смешното беше изразът "самотна майка" . Е то си е обида към самотните майки направо. Как може  да се жалва така тая 70годишна баба с бурно минало. 5 деца от различни мъже и от всички мъже малтретирана. Голям филм, голяма драма, голяма излагация. Повярвахте ли, че е възможно ни един от тези мъже да не се оказал свестен за нея. Поне да си замълчи на тая тема.

# 1 408
И какво толкова е направила, че те изби на агресия???Чак прегризваш грълкяна. /гръклян/ Peace
Сладурка. Laughing
Я ми дръпни сега една лекция за агресията в нашето общество. Аз ще те изчета, ако намеря време.Обещавам, ама не съвсем. Flutter

# 1 409
Стига, бе, Мацка! Недоразумение!  Hug
Ей те така стават грандиозните женски скандали - от нищо и никакво! Мир!  Peace

Права си. Peace Hug

Мани, ходи после доказвай, че нямаш сестра

Общи условия

Активация на акаунт