Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 458
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 350
Стига ве хора - не мога да повярвам, че Милко има повече гласове от Мария. Какво ви харесва този търтей  Rolling Eyes и какъв вип е  ooooh! Няма човек в къщата, който да е направил повече за България от нея. Но това е чалга-държава. Жалко!
Милко прави шоу, Мария интриги.
Нормално Мария е жена. Че живеем в Абсурдистан е ясно за всички, но щом и Милко вече е в състояние да събере повече гласове от Мария, работата е много сериозна. Аз не съм от редовните зрители на предаването, хвърлям по едно око, и не знам точно какво шоу прави той. Но животът не е шоу, мисля че би трябвало да се гласува за човека, личността. Разбира се всеки има право на мнение.  Peace
Може би в това е проблема ,че хвърляш по едно око само.
Интригантството и вулгарния език прадполагам не ти се вписват в представата за достойна личност.

# 1 351
Милко и Мария, разбира се.

# 1 352
  • Пловдив
Ама наистина-да вземе шоуто да се изчисти съвсем !
Да останат само фолкаджии,миски и подобни!
На хората чалга им дай!
Пък  ако вкарат пак и Азис ще е направо СУПЕР!

И сеир ще има!
Според зрителите и шоуто.

# 1 353
За тоалетите:
Семейство Пенчеви= никакъв вкус откъм обличане. аня си заслужи да я сложим във фейсбук групата "Най мразим селски пръчки и Леопардови щампи".

Ти ли беше изтипосала най - нагло една съфорумка във въпросната тема?

# 1 354
Да точно сеирът е важен за това шоу. Колкото повече крещиш, колкото повече плюеш и ревеш, толкова си по-интересен. Пък ако си с тъмно минало, от което да има ризи за вадене още по-добре. Никой няма да те отрази ако си нормален човек и се държиш възпитано. Пука му на някой, че си постигнал нещо в живота, че си от добро семейство, че не си спал със 100мъже. Най-много да те нарочат за сухар. Пример: Гала си излезе рано-рано, сръбският тюфлек беше спасен Rolling Eyes Мнооооого лош вкус имаме.

# 1 355
За тоалетите:
Семейство Пенчеви= никакъв вкус откъм обличане. аня си заслужи да я сложим във фейсбук групата "Най мразим селски пръчки и Леопардови щампи".

И аз затова се сетих, ама не посмях да попитам. Май е ясно, нали? Confused

Добро утро.

# 1 356

Добро утро.

Сега ще видим.

Добро да е любов. Heart Eyes

Изчетох ви, нещо медал, грамота ще ми дадете ли? Mr. Green

# 1 357
  • София
Срам не срам Embarassed, защото все пак е за благородна кауза, ама аз за този Вип все още не съм гласувала и няма изгледи да гласувам за някой.

# 1 358
Тодор е легнал под завивките на Пипи до нея.И вика- другарю Диков, не гледайте, това е монтаж. А Пипи- Той отдавна е отсвирил продукцията.И се започват леки намцеи- и има защо де и т.н. Добре че другите се включиха и нещата  приключиха.

Добро утро.

Сега ще видим.

Добро да е любов. Heart Eyes

Изчетох ви, нещо медал, грамота ще ми дадете ли? Mr. Green

Цунка мога да ти дам. Grinning Heart Eyes
Утре идвам към твоят град. Party

# 1 359

Е, баш утре ли? Close
Тръгвам за едно друго място аз още късния следобед. Confused

# 1 360
Тодор взе да разпитява Ивайла за лайфа снощи, как е било, кой е бил, викали ли са, позитивно ли е било.Ивайла отговори, и другите пак-вие още ли говорите за това? ooooh! И Тодор- Е на мен ми е еинтересно как са протекли нещата, просто. Радва се че поне са изкарали 79хил.лв. И вика-Силвияяяяя, утре си искам детето, точно сме затоплили креватчето с Пипи. Mr. Green

# 1 361
За тоалетите:

какво станало Heart Eyes

айде бе,,събудихте се най-накрая Heart Eyes
Авче Heart Eyes

# 1 362

Е, баш утре ли? Close
Тръгвам за едно друго място аз още късния следобед. Confused

Ееееееее, жалко.Аз само малко ще съм там, през мол-а да видя.

# 1 363
  • София-в сърцата на моите деца
Срам не срам Embarassed, защото все пак е за благородна кауза, ама аз за този Вип все още не съм гласувала и няма изгледи да гласувам за някой.
И аз така..... Не е луд тоя дето яде баницата, а този , дето му я дава!!! Мислите ли. че тези пари ще отидат при децата??? Едва ли? Засега работите само за уискито и бадемките на ВИП-овете!!!Ние сме манипулираните!! Каузата се съсипа!! Нова преигра!!!Срам ме е от тях! Embarassed

# 1 364
абе престанете да пишете бе !!!!!
Crossing Arms До 85 стр. съм  ooooh!

Наистина толкова се прехласвате по мъжа на Аня,но я се замислете,искате ли такъв мъж до себе си...когато ви е трудно,той не ви подава ръка, а ви набутва още по-надълбоко в локвата?!   И на всичкото отгоре оправдава противника ви...    #Crazy        Аз лично дори и за познат не бих имала такъв човек,камо ли за съпруг...        
Аз имам такъв мъж до себе си  Peace. Като почна много да хвърча в облаците, бързо бързо ме приземява   Heart Eyes Crazy Peace.
краси.мира , ако си останала с впечатлението, че Ивайло не защити жена си, много грешиш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт