Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 597
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 215
На мен ми направиха впечатление едни думи на Аня, че се е огорчила, когато двете с Пипи са правили цяла нощ сладки, продава ли са ги, а накрая труда им е бил подценен, защото са се гледали само парите. Естествено, че с продажба на сладки не можеш да изкараш, колкото със спонсорство от богати приятели. Тя каза, че я е срам от сина й и не знае какво да му каже. И тук аз напълно я подкрепям.
Вип Брадър страшно се изложи с това желание на всяка цена да се събират пари. Чудя се какво да отговоря на дъщеря ми, ако ме попита "Защо Ивайла има богати приятели". И аз не знам, трябва ли да ценим приятелите си по това дали дават пари в наша подкрепа?
Иначе не съм запозната с житието на двете, нямам страна, все пак ми се срува, че Аня имаше една по-мека позиция. За мен беше голям цирк и ВИП брадър не трябваше да допуска такова нещо. Явно още не са избили хонорарите и както каза Кулезич подклаждат всякакви интриги да имат повече реклами.

Абсолютно вярно и точно.

# 1 216
Heart Eyes Hug

Авчето и Тири да почват да правят репортажи, че ще им дам мисия да изкарат една седмица, затворени с Аня. Mr. Green

Аааа Тири си ляга,че имаше много изтощителен следобяд  Embarassed

А за едната седмица с Аня.... много , много алкохол ще ми трябва ... плюс някоя друга екстра  Mr. Green

Hug

До скоро мои ненагледни  Heart Eyes

# 1 217
Аня и Иво няма да участват в ''На кафе''. Иво щял да дава пресконференция. Crazy
ooooh!

# 1 218
а не,,,,
да не си посмяла Naughty
Днес съм бяла /на розови пъпки/ и добра. От мен да мине, мисията им ще е да организират пресконференция на Аня. Mr. Green

Тири, лека нощ. Hug

# 1 219
а не,,,,
да не си посмяла Naughty
Днес съм бяла /на розови пъпки/ и добра. От мен да мине, мисията им ще е да организират пресконференция на Аня. Mr. Green
На която да не и дават думата!

# 1 220
Не знам какви са тези суперлативи за съпруга на Аня Пенчева... Той може да е блестящ стратег, умен, но не бива да си позволява подобно поведение спрямо жена си, особено в момент, в който е ясно, че е много лабилна, изнервена, самоотегчена и озлобена. Вие го подкрепяте от позицията на това, че не ви харесва Аня Пенчева или защото смятате, че така мъж трябва да защитава  жена си?
В личния си живот те могат да го играят всякак, тя да бъде дива котка, той звероукротител, но не биваше Ивайло да си позволи да я доорезили пред публика.
Аня Пенчева никога не ми е била сред любите ми  актриси. За Ивайла нямам никакво мнение, тя трябва да е просто красива, нали това й е известността, не я виждам така, но хора всякакви.
Това е един чисто женски скандал, дребнав, започнал от нищо, можещ да стигне до всичко. Предаването разчита точно на такива скандали.
Харесват ми Део, Мария, донякъде Божидара.

Права си. Мъжът и не я защити,но ако беше го направил,какво щеше да стане? Щеше да е още по-грозно,Аня няма спирачки . Щяха да се карат цяла вечер като каруцари,онази Руслана нали я видя каква е устата. Караньотов просто реши да сложи край на този цирк и с това обърка сметките на всички,най-вече на продуцентите. Никой не е подозирал за тактиката му,освен Аня и Пипи,които го познават. Те си говореха в къщата,че Ивайло ще застане на позицията на Бакалова. Този разговор ми направи впечатление. Отделен е въпросът,че той можеше да направи всичко това с по-голям финес,така че и Аня да не е орезилена. Но пък не му дадоха възможност,Ники Кънчев постоянно го прекъсваше.
   Нямаше какво да се направи в случая,освен да си хване здраво жената и да я изведе от къщата. Аня през последните дни явно не е на себеси,личи от километри,той най-добре я познава.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 12 нови отговора.

# 1 221
Наистина толкова се прехласвате по мъжа на Аня,но я се замислете,искате ли такъв мъж до себе си...когато ви е трудно,той не ви подава ръка, а ви набутва още по-надълбоко в локвата?!   И на всичкото отгоре оправдава противника ви...    #Crazy        Аз лично дори и за познат не бих имала такъв човек,камо ли за съпруг...        

# 1 222
Наистина толкова се прехласвате по мъжа на Аня,но я се замислете,искате ли такъв мъж до себе си...когато ви е трудно,той не ви подава ръка, а ви набутва още по-надълбоко в локвата?!   И на всичкото отгоре оправдава противника ви...    #Crazy        Аз лично дори и за познат не бих имала такъв човек,камо ли за съпруг...        
Ами той беше обективен!Нямаше избор,какъв аргумент трябваше да използва в защита на изкукалата си съпруга?????Сам си казва,че дори и услугите на адв.Марковски да използва пак неможе да оправдае Аня.....

# 1 223
Маничко от мен...

Диа/яна си е взела душ.... с червена блузка и едни къси панталонки на бели и черни квадрати е...
Лелеее какъв крак вади... Стегната..стройна...мммм бижу... Blush

Добре , че Аня излезе..... вЕрваЙте ми....

Само тя се движи в женската спалня..пък и камерата не я изпуска  Mr. Green От кухнята ми се счу гласът на Саша и Део...

# 1 224
Ами той беше обективен!Нямаше избор,какъв аргумент трябваше да използва в защита на изкукалата си съпруга?????Сам си казва,че дори и услугите на адв.Марковски да използва пак неможе да оправдае Аня.....

Точно...  Peace  Стъпил е на земята и знае че жена му се е изложила до Н-та степен...

За това й я изкара ... да не продължи с излагането(то не че има накъде повече)

# 1 225
краси.мира,
не се прехласвам по Иво, но...

Понякога е по- добре да си признаеш грешките, както се вижда от всички.
От колкото да правиш нападки, от които само ще загубиш и ще се изложиш.

# 1 226
Стигнах до 45-та стр и сега ще  продължа, но много ми се иска да можеше да се съберат бисерите на коментиращите в един сборник. Аз толкова точни коментари на куп не съм чела никъде. Благодаря ви!  bouquet
Специално за Бианка-   bouquet!

# 1 227
На която да не и дават думата!
Ама аз доколкото разбрах той Ивайло ще дава пресконференция,а не Аня.
Дали няма да я излъчват директно по Канал 3. Mr. Green

# 1 228
облече се в тъмно сиво , сега слага лек грим и обици...

Ивайла и Божидара ,Софи  още спат...

чуват се мъжки гласове.... Някой много силно се смее... Нещо чух: бе таз за луди ли ни взима....
Май Мария е станала..чух и нейният смях..освен ако мъжете не са изпаднали в истеричен смях вече...

# 1 229
А да..забравих.. Какво стана с включването на Сашо Диков  newsm78
Аз го гледах,ама никъде не го чух... пък и не чух да го споменават ...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт