Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 201
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Варна
Пфу, Ивайла направи цирка тоя път Sick
Абсолютно  Sick , много се изложи и тя накрая .

# 1 621
Ама и Мария е една интригантка  Rolling Eyes
И Пипи горкото само се чуди каква поза да заеме  ooooh!

# 1 622
В утрешното дейли всичко около напускането на Аня  #Crazy #Crazy #Crazy
Егати развалената плочааааааа  Crossing Arms Whistling ooooh!

# 1 623
Оф Ивайла колко е благородна  Sick Sick Sick ако пречи на Пипи ще излезе.  rotfImbo
И двете са отвратителни  Rolling Eyes

# 1 624
Мария си кляфка и тя .

# 1 625
Пфу, Ивайла направи цирка тоя път Sick
Абсолютно  Sick , много се изложи и тя накрая .
Peace

# 1 626
...

Да не е имало бой  Laughing

А пък Ники Кънчев: "Трябва ни нова интрига". Гадно.

# 1 627
Абе стига сте плюли Ивйла бе ooooh! ooooh! ooooh!

То, в присъствието на онова чудовище Анката, всеки ще изгуби контрол. #Crazy Sick

# 1 628
...

Да не е имало бой  Laughing
Къв бой - нали току-що дадоха всичко около излизането - колко пъти ще гледаме едно и също  #Crazy.
Снощи гледахме въртяни амнайсетстотин хиляди пъти записи, днес гледаме на забавен каданс излизането, което видяхме на лайфа, после беше преразказано точно два пъти.

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

А пък Ники Кънчев: "Трябва ни нова интрига". Гадно.
Май са си я намерили  Whistling

# 1 629
Mного ви моля, нека някоя добра душа
да каже с две три думи какво се случва!
Не мога да гледам в момента, а ми е много
интересно. Praynig Praynig Praynig
Дадоха ли каква е причината за това
Ивайло да измъкне Аня?

# 1 630
К-А-М как да не ги плюеш и Ива и Аня и двете са  Sick. Щеше да е по-добре Ива да беше по-деликатна, по-мълчалива и да изслушва без да прекъсва. Щеше да дразни повече Аня ако не и беше паднала на нивото, а просто да я беше оставила да си злослови, щеше да излезе класи над нея, но то го човърка от вътре да плямпа

# 1 631
  • Варна
Тази Ивайла е отвратителна - жената докато си отвори устата и избълва 100 змии и гущери срещу нея. Аня само спечели, че излезе.  Peace

# 1 632
В днешният показан запис от напускането на Аня, някой да чу снощните подхвърлени приказки "...за мен бяха 20%, за нея 80%"? Щото аз вече не го чух. Thinking Mr. Green

# 1 633
  • при моите деца .....
Привет!
В спора подкрепях Ивайла, но след влизането в къщата трябваше да се успокои..... Според мен - прекали.
От жените - симпатизирам само на Дара и Софи, другите само интриги и кавги, ми ще продължи  Sick

А беше забавно и обещаващо.

# 1 634
Абе стига сте плюли Ивайла бе ooooh! ooooh! ooooh!

То, в присъствието на онова чудовище Анката, всеки ще изгуби контрол. #Crazy Sick

Май само двете сме на това мнение.

Хора, имайте предвид че на тях им е друго. Не защитавам Ивайла, и за Аня се отнася. Те цял ден са се тресяли от нерви какво ще стане довечера. Всяка си е въртяла в мислите хиляда вариянта. Излизат там, виждат отношенията на Ивайло който е потресен от всички, виждат нови материали коя какво говорила. Четат се писма от майка и т.н. Не подценявайте всичко това, това са емоции,емоции,емоции...до откат просто. Не е като да ги гледаш отстрани и коментираш, и да мислиш. Вече се реагира емоционално и първосигнално.
Трябва да ви кажа че при някои от обидите ако аз бях на мястото на една от двете в къщата, да съм станала и да съм забила шамар на другата.Мен ако питате и двете много издържаха.
Едно е да се гледа, друго е да си там.Те бяха просто кълба от емоции.

Общи условия

Активация на акаунт