Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 184
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 650
К-А-М, и двете са лицемерки, за какво "изтърпяване" става дума, не съм усетила Ивайла да търпи нещо. айде, стига бе, ясно е, че Аня няма никви фенове, ама вие почитателките на Ивайла не знам кой Брадър гледате...

Оххх, ша запазя самообладание и няма да отговарям на нападки в стил лелка Анка Mr. Green Joy

# 1 651
  • София
И не подценявай факта, че Ива е млада и едва ли се е сблъсквала с климактерични лелки с мнение Crazy Mr. Green

проблемът е, е май не се е сблъсквала с никакви различни мнения.
абе, направо имам чувството, че собствената й сестра едва я трае...

# 1 652
  • София
И друго. Не ми хареса, че още ще ги влачат тия неща по дейлитата. Аман вече. Sick

Peace Peace
Вече просто ще загубят аудитория

Като гледам темата явно са загубили доста. Попресолиха манджата, май.

# 1 653
  • in the back seat of my car
за Милко ясно, ама Пищова защо е там Mr. Green

# 1 654
  • Абсурдистан
Нито мъжът на Аня я е обиждал в ефир, нито е било спонтанно всичко.

Неговата цел от самото начало е била една - да измъкне Аня.
Начертал си е план и си го е следвал.
И влизането му в къщата също е било план.
Целта е била да се изкара Ивайла виновна за излизането.
Пък нека всички вярват наивно на случайността и че Ивайло е обиждал Аня.

А, че на Ива и е малко тренингът и че скача като буйна кобилка. Така е.
Можеше да е по-премерена и да се възползва от грешките на Аня.
Но тя е не е подготвена за това и от полза за нея, накрая се получи обратното.

# 1 655
ееееееее, момичета къде е Руска, без нея темата не е същата  newsm50

# 1 656
К-А-М, и двете са лицемерки, за какво "изтърпяване" става дума, не съм усетила Ивайла да търпи нещо. айде, стига бе, ясно е, че Аня няма никви фенове, ама вие почитателките на Ивайла не знам кой Брадър гледате...
В поведението на Ивайла няма грам лицемерие ,не че няма за дялкане има и то много ,ама то кой ли няма  :lol

# 1 657
за Милко ясно, ама Пищова защо е там Mr. Green

Пищова олицетворява таргет групата на Милко явно.

# 1 658
В поведението на Ивайла няма грам лицемерие ,не че няма за дялкане има и то много ,ама то кой ли няма  :lol

Точно за това я защитавам. Няма фалш Peace

# 1 659
  • София
ако нямаше лицемерие защо след като три пъти се извинява на Аня (без да се чувства виновна, което също е лицемерие) след това и 3 сек не може да си трае и гледа пак да се изкара велика?
адски дребнава е, ако прошката й беше искрена щеше да махне с ръка и да продължи напред.
вижте, не казвам, че Аня е пич, напротив, супер тъпо парче е, но Ивайла не е по-различна от нея.

# 1 660
проблемът е, е май не се е сблъсквала с никакви различни мнения.
абе, направо имам чувството, че собствената й сестра едва я трае...
Божидара със сигурност не я трае, това много ясно си личи. Ама и е сестра, обича я.
Давам и седмица на Ивайла да се изложи като кифла. Няма я вече Аня, която да я дразни. А Пипи и тя е млада, щото гледам, че това е сред най-често срещаните оправдания за поведението на Ива.

# 1 661
Ау, че скука. Милко, Ути и Пищова - очаквано тъпа комбинация. Айде пак чалгаджийките ще спасяват положението.
Митьо е много добър в танца.

# 1 662
мале пищовчето страшен танц му дръпна hahaha

# 1 663
  • in the back seat of my car
Пищова олицетворява таргет групата на Милко явно.
Peace и се раздава с танците си Joy

# 1 664
ееееееее, момичета къде е Руска, без нея темата не е същата  newsm50
                           Peace. Руске, къдеееееееее  сииииииииииииииии? Липсваш ни много   bouquet!
                          галиа, чудех се какво ми напомня това, ама верно беше танц  hahaha.
                          Авче, винаги петъците ти стискам палци за изпитите - още от миналия Брадър  Hug. И в събота също.

Общи условия

Активация на акаунт