Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 136
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 665
Ау, че скука. Милко, Ути и Пищова - очаквано тъпа комбинация. Айде пак чалгаджийките ще спасяват положението.
Митьо е много добър в танца.

Ахам (без последното изречение)smile3507

# 1 666
за мен в момента Милко е пълна скука и още веднъж, ако чуя пилнцата в какъвто и да е вариант ще повърна

# 1 667
Руска се прави на добра майка и съпруга в момента Mr. Green
Ама ще цъфне по-късно Whistling

# 1 668
  • Tам през Атлантическия океан
за Милко ясно, ама Пищова защо е там Mr. Green
Призовава манИкенките , яхтсмените и т.н. да гласуват  Mr. Green

# 1 669
...А Пипи и тя е млада, щото гледам, че това е сред най-често срещаните оправдания за поведението на Ива.

Като ги гледаш двете, можеш ли да предположиш, че имат едва три години разлика? Защото за мен Пипи е олицетворение на провала на Аня Пенчева като майка -  жена на 24 години  ooooh! моля ви се... Хиляди пъти предпочитам Ивайла пред Пипи.

# 1 670
скукаааа

# 1 671
за мен в момента Милко е пълна скука и още веднъж, ако чуя пилнцата в какъвто и да е вариант ще повърна
Е, те минаха вече ,споко  Laughing

# 1 672
Пищова много пластичен  Joy

# 1 673
Ох, какви са тези хора на сцената  Shocked

# 1 674
Totally*Av4e, за емоциите - ок, така е. обаче това пак говори колко струват, разбираш ли? човек трябва да има достойнство и усет, независимо от емоциите си. човек трябва да има контрол над себе си...
                        Контрол, контрол, но в един момент изпушваш. Не всеки може да е дебил и да се усмихва, като го плюят  Crossing Arms. Аз съм страшно търпелива, наистина ужасно много и мога да си обърна другата буза, ако ме ударят. Но честно, поведението на Аня ме раздразни супер много... Не мога да понасям лицемерието и фалша, органически не ги търпя  Stop.
                       Amira_BG, ти де беше досега? Чухме пилетата вече.

# 1 675

Не питай  ooooh!
на светЪ цветЪ  Whistling

# 1 676
Ау, че скука. Милко, Ути и Пищова - очаквано тъпа комбинация. Айде пак чалгаджийките ще спасяват положението.
Митьо е много добър в танца.

Ахам (без последното изречение)smile3507

Вземи си думите назад за последното изречение! Врътката с дупето я прави по-добре от Азис!

# 1 677

Не питай  ooooh!
на светЪ цветЪ  Whistling
Joy

# 1 678
проблемът е, е май не се е сблъсквала с никакви различни мнения.
абе, направо имам чувството, че собствената й сестра едва я трае...
Божидара със сигурност не я трае, това много ясно си личи. Ама и е сестра, обича я.
Давам и седмица на Ивайла да се изложи като кифла. Няма я вече Аня, която да я дразни. А Пипи и тя е млада, щото гледам, че това е сред най-често срещаните оправдания за поведението на Ива.
Стига гадно е така да се коментират отношения м/у сестри .Хем не я трае хем я обича  newsm78
Пищова трябваше да го пропуснат  Sick

# 1 679
ох и аз ги чух бре хора в джаз вариант, сърцето ми се разигра  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт