Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 747
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 800
До тук келешите най ме радват.  Peace
                       И Валери, и Валери  Peace.

Кой Валери? Нещо съм изпуснала.

Според мен Милко го гонеше шубето да не му падне тупето. Скатаваше се максимално, за да не се изложи случайно или да не се забърка в някоя интрига.

# 1 801
ееее,страшни са
бравооооооооооооооооооооооооооо

# 1 802
До тук келешите най ме радват.  Peace
                       И Валери, и Валери  Peace.

Кой Валери? Нещо съм изпуснала.
...

Сина на Мария, кръстен е на баща си.

# 1 803
Между другото аз смятам да пусна смс-че за Део.
Тази вечер искам Мария да си тръгне.Все още смятам, че ако не беше тя тоя скандал нямаше да стане. Струва ми се, че тя беше катализатора с разделението на "принцеси" и "пепеляшки".

Тя беше, но и конкурса за мис ВБ Mr. Green

# 1 804
                           Абе ние не подкрепяме Мария да стане олимпийски шампион - за Вип Брадър иде реч все пак? Честно казано изпитвам дълбок респект към нея, трудно може нещо да ме отблъсне: нецензурни думи всеки може да изпусне, колкото и да е грозно, само трябва да изкараш шофьорските в София и ще проговориш този по-различен 'език'. За другите, сестрински пориви към Пипи и вероятно майчински към Аня я оправдавам, че е била подведена. Но все пак не става дума в момента за представяне на България, тъй че е време да престанат да спекулират с това. Щастлива съм, че нивото на шоуто на Мария е много добро   bouquet.
                          letsgo, на Мария сина. И той опита да направи салто с момчетата.

# 1 805
  • in the back seat of my car
Аре едно рамо за ДЕО,ДЕО,ДЕОООО! Mr. Green
Zolla Laughing много ясно Peace

# 1 806
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
А аз съм Валерия...да си имаме уважението Виргиния ! Naughty  Laughing Wink Чакам агитката на Део аз!

# 1 807
Вярно е симпатяга това момче Валери.  Peace

Илияна Раева ми е леко антипатична. Незнам защо така.  newsm78

# 1 808
А аз съм Валерия...да си имаме уважението Виргиния ! Naughty  Laughing Wink Чакам агитката на Део аз!
                        Е, Валерия, ние нямаме ли си уважението  Mr. Green?
                        Аз тази вечер нямам фаворит, дори не съм гласувала в анкетата. (Вярна съм на Ивайла аз  Blush).

# 1 809
  • София
Защо по рано, като показваха кадри от излизането на Аня, не показаха как Аня казва на Пипи, че % за нея били 20, а за Ивайла 80, но Ивайло ги "оправил" Thinking

Гледах го днес това на запис и въобще нямаше това предвид Аня, което имаш предвид ти! Стига сте търсили под вола теле! Мен ми омръзна с тоя скандал, незнам защо продължава да се коментира, а и дори и продуцентите ще ни занимават още поне ден с това!  Peace
Aко имаш желание, били ми обяснила  Confused,  аз изглежда съм го разбрала по друг начин, и ще се радвам някой да ме светне, Благодаря

Търсех записа, да ти дам линк, но не мога да го намеря. Обаче, това, което аз разбрах беше, че като са излязли от къщата Аня и Ивайла резултата е бил 20 на 80 % за Ивайла. Обаче Ивайло с неговото държание и думи е променил резултата и дори на момент Аня е водила. Нещо в този ред на мисли беше, но нямаше предвид, че Ивайло е "оправил" нещата един вид за яред хората да не се срами тя! Ако намеря записа ще ти пусна линк да видиш. Peace

# 1 810
Аааа, тоя Кофе като му запушеш устата и му махнеш главата, е яко парче!  Crazy

# 1 811
                            Ей, Кофи за малко да застреля някой от публиката  hahaha.
                            Ники: 'Мария е най-големият авторитет, влизал някога в Къщата'... Ей, алоооооу, а къде забравихте Азис  Whistling?

# 1 812
Защо по рано, като показваха кадри от излизането на Аня, не показаха как Аня казва на Пипи, че % за нея били 20, а за Ивайла 80, но Ивайло ги "оправил" Thinking

Гледах го днес това на запис и въобще нямаше това предвид Аня, което имаш предвид ти! Стига сте търсили под вола теле! Мен ми омръзна с тоя скандал, незнам защо продължава да се коментира, а и дори и продуцентите ще ни занимават още поне ден с това!  Peace
Aко имаш желание, били ми обяснила  Confused,  аз изглежда съм го разбрала по друг начин, и ще се радвам някой да ме светне, Благодаря

Търсех записа, да ти дам линк, но не мога да го намеря. Обаче, това, което аз разбрах беше, че като са излязли от къщата Аня и Ивайла резултата е бил 20 на 80 % за Ивайла. Обаче Ивайло с неговото държание и думи е променил резултата и дори на момент Аня е водила. Нещо в този ред на мисли беше, но нямаше предвид, че Ивайло е "оправил" нещата един вид за яред хората да не се срами тя! Ако намеря записа ще ти пусна линк да видиш. Peace
Ясно, светнах се Hug Все пак съм блондинка, простено ми е Crazy

# 1 813
много ми е противен и изобщо не ми е смешен Кофто, залага само на акцента, не зная, защо изобщо са го викнали /от години едно и също/, иначе съм за Део и Мария в случая...а по-принцип завинаги за Ицо

# 1 814
TeTinka, запазена ма®ка стига с това изясняване на Аня и Ивайла  Praynig
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт