Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 117
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 100
Снощи голяма скука! Чак смених канала и съм пропуснала излизането на Милко. Безкрайно скучен човек, без чувство за хумор и тъп! Първоначално комичният му външен вид събуди у мен някакви надежди, че е веселяк и купонджия, но не би. Добре, че излезе.

# 2 101
От събраните пари ще си вземат и заплати работещите за предаването, хонорарите на така наречените звезди и други знайни и незнайни разходи, та каквото остане по предназначение.

Това не е вярно според мен. Това предаване печели и от реклами все пак. Сигурно взимат и част от парите от смс-и, но това, което се изписва на таблото е сумата събрана за благотворителност.

Иначе на мен Ивайла ми опротивя жестоко. Егоцентризма и е почти толкова голям, колкото и на Аня, само дето още не е изкуфяла толкова, но има време де.

# 2 102
Део има ли го вече качен някъде да го изгледам, че снощи не можах да гледам...

# 2 103
Сега по Нова  казаха, че довечера ще покажат оформянето на нов скандал в къщата и разговора между Диков и Пипи

Ами да, нали за това извъртяха нещата снощи, за да остане Мария. Явно имат очаквания двете с Ивайла да се хванат за косите ( образно казано  Mr. Green).

# 2 104
Сега по Нова  казаха, че довечера ще покажат оформянето на нов скандал в къщата и разговора между Диков и Пипи
Е аман, ще кажа.
Досадно е вече, уморително и отегчително досадно. На фона на новата им кауза е направо пошло.

# 2 105
  • Пловдив
И аз мисля,че беше нагласено оставането на Мария,особено след "помощта",която й оказа Кофе.Направо срам ме хвана от него.Да пуснат българско хоро и той да се подмята по сцената,все едно танцува племенен танц...направо смених канала Crossing Arms

# 2 106
  • Tам през Атлантическия океан
Иначе на мен Ивайла ми опротивя жестоко. Егоцентризма и е почти толкова голям, колкото и на Аня, само дето още не е изкуфяла толкова, но има време де.
Споделям  Peace

Млада е  Sunglasses има време  Mr. Green

# 2 107

Досадно е вече, уморително и отегчително досадно. На фона на новата им кауза е направо пошло.
Пошло не пошло  Thinking скандалите правят предаването гледаемо  за "съжаление"
българите сме сеИрджии  Whistling

# 2 108
  • Варна
Вижте интересна статия в Труд. Накрая има интервю с Ивайло - съпругът на Аня. http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=66102

# 2 109
Аз разбрах,че Диков щял да вразумява  Пипи,че няма заговор с/щу нея.И  да ги избие  всички тези филми от главата си.

# 2 110
Привет,момичета.
Нещо взеха да ми омръзват нашите брадъри.Аман от техните битовизми и тъпи скандалчета.Те като че ли живеят в друг свят бе.

# 2 111
Привет,момичета.
Нещо взеха да ми омръзват нашите брадъри.Аман от техните битовизми и тъпи скандалчета.Те като че ли живеят в друг свят бе.
Битовизмите са като при всеки брадЪр нищо  различно и те са хора  Wink звездите дЕ
Отиде им лЮстрото на повечето  Mr. Green

# 2 112
  • София-Лагера
Ще й бъде ли изплатен хонорарът, след като тя сама си тръгна? Доколкото знам, в договорите на участниците има клауза, че ако си тръгнат по своя воля, губят парите.

- Тя не си тръгна сама. Аз я изведох, при положение, че я върнаха в Къщата обратно при по-малко гласове от Ивайла.

След това попитах специално продуцентите накрая. Така че, доколкото разбрах, няма да има проблеми.

Веднага са питали за парите Twisted Evil

# 2 113
Пошло не пошло  Thinking скандалите правят предаването гледаемо  за "съжаление"
българите сме сеИрджии  Whistling
  Сеир, сеир, ама и в него трябва да има някакви граници, еле пък когато ни го пробутват благотворително.

# 2 114
Вижте интересна статия в Труд. Накрая има интервю с Ивайло - съпругът на Аня. http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=66102

Значи след целия цирк, са намерили време да се поинтересуват за хонорара.
Щеше да си направи голяма услуга, ако се откаже от него в името на каузата.Един вид да го използва за сапун.
Но не знаем и за какви пари става въпрос  Thinking

П.П. Успех на Авчето на изпита.Гуш.

Общи условия

Активация на акаунт